- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Saol canim calisinca oyle oluyorsun bende pazartesi bsslayacagimCanım hayırlı olsun gündüz çalış gece uyu derken internete pek bakamadım cok sevindim Allah kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canim calisinca oyle oluyorsun bende pazartesi bsslayacagimCanım hayırlı olsun gündüz çalış gece uyu derken internete pek bakamadım cok sevindim Allah kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah
Yapıcam teşekkür ederimAmin cnaim ben tedaviye baslamadan onceki 2 ay incirle zeytinyagini bekletip yeneye basladim 2 opu oldum toplam 14 yumurta oldu ben incirin cok fazydasini gordum sende dene cznim
Anladım . Sanırım 1 ay sürecek transfere kadar gercekten sabır etmek gerekAdetin üçüncü günü başlayacaksınız tahlil sonuçlarına göredabret cnm en çok ihtiyacın olacak şey
Bu is aceleye gelmiyor tatlim ben ekim 2016 da erbil beyle ongorusme yapmak icin gittim sonra safra kesesi ameyliyati falan oldum martta adet oldum gittim 2 opu oldum mayista donduruldu embiryolar. Islerim nedeniyle transferim Araliga kaldi .. ama gec olsun guc olmasin insallahAnladım . Sanırım 1 ay sürecek transfere kadar gercekten sabır etmek gerek
Canim kac embriyo dollendi kacinci gun?Kizceler bende opu dan sonra adet oldum ve yrn 2. Günüm bakalim dokturcum ile görüşüp transfer tedavisine basliycaz sımdi bana o zamana kadar sizin sevinclerinize katılmak var hadı pozitif haberlerine devam
Amin cnaim saol Allah jer isteyene nasip etsinbasbelasiyim gözün aydin çok mutlu oldum rabbim daim etsin inşaallah
Çok çok tebrik ederim maşallah sağlıkla kucağına alırsın inş cok sevindimKizlarr kocamin sacini yolacagim :)) bana saka yapmis sonucum cikti 7. Gun kan sonucum 77 cikti masallah rabbim kat kat arttorsin ve herkese nasip edip bizimde kucagimiza koysun amin
Tatlim 6 yumurtam dollenmisti iyi kalitedeki 3 tane si 3. Gün donduruldu diğer 3 tanesi 5. Güne bırakıldı onlarında 1 tanesi 5 . Guni iyi.kalitede tamamladı şuan 4 tane varCanim kac embriyo dollendi kacinci gun?
Saol cnaim amin insallah :)Çok çok tebrik ederim maşallah sağlıkla kucağına alırsın inş cok sevindim
Kizceler bende opu dan sonra adet oldum ve yrn 2. Günüm bakalim dokturcum ile görüşüp transfer tedavisine basliycaz sımdi bana o zamana kadar sizin sevinclerinize katılmak var hadı pozitif haberlerine devam
Hadi gozun aydin canim idrar testinin resmi varsa atarmisin benimki cok silik seninkidemi oylr
Canım senin transfer nezamanCanim kac embriyo dollendi kacinci gun?
Amin insallah dualarimdasinizcok tebrik ederim. bu ayki sıralama iyi gidiyor inşallah darısı bize :)
benim transfer günü de haftaya belli olacak bakalım
Amin amin insallah canim dualarimdasinizCanım tebrik ederim çok sevindim. Sende güzel haberlerini verdin darısı bizlere olsun inşallah
Gecmis olsun canim Allah acil sifa versinMerhaba babamın rahatsızlığı nedeniyle bir süredir giremiyordum
Memlekete geldimm çok güzel haberler geliyor masallah arkadaşlar