Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım senin transfer nezaman
Belli degil tatlim yaa daha adet olmama 12 gun var . Dun guatr tahlili yaptirdim biraz yuksek cikti doktor dusururuz 1 haftada dedi ama kist mist de olmustur belki opudan sonra. Yasmin de kullandim ama sanki aksilik olacak da ertelenecek gibi hissediyorum. Cok heyecanlandim heyecanlaninca mutlaka aksilik cikiyor cok isteyince bende

Tatlim 6 yumurtam dollenmisti iyi kalitedeki 3 tane si 3. Gün donduruldu diğer 3 tanesi 5. Güne bırakıldı onlarında 1 tanesi 5 . Guni iyi.kalitede tamamladı şuan 4 tane var
Iyi kaltede 5.gun varsa guzel. 3.gunler de tutabiliyor gerci bak mihrimah pozitif sonuc aldi. Insallah sen de pozitifi gorursun canim

Merhaba babamın rahatsızlığı nedeniyle bir süredir giremiyordum
Memlekete geldimm çok güzel haberler geliyor masallah arkadaşlar
Canım öncelikle çook gecmiş olsun. Allah şifa versin.
Benim adetim daha olmadı adet olursam adet sonrası histereskopi kontrolum var. İnşAllah ondan sonra belli olur. Senin durum ne alemde gittin mi kontrole her şey yolunda mı transfer ne zaman? Bu mübarek cuma gecesi Rabbim yardımcımız olsun bebeklerimize kavuştursun Allah tüm isteyenleri.

Lutfen totemimi bozacak cumleler kurmayalim canim hersey iyi olacak iyi dusunuyoruz

Gönlü güzel arkadaşlarım dualarınız için çok ederim. Allah razı olsun cuma saatinde babama dua edermisin 19 Aralık tarihinde ameliyatı var.

@umudumhepvar benim kontrolum oldu Dr subata transfer dedi. Beklemedeyim şimdi

Hep güzel haberler alalım inşallah

Canim allah babanin yardimcisi olsun ameliyattan guzel sonuclar alir insallah derdi veren allah dermanini da versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…