- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
Dunku testini de paylassana tatlim bir fikir verelimKizlar testim dunde boyle cok silikti ustelik dun ucuz testti bugun ultra gebelik aldik yine ayni bugun daha koyu cikmasi gerekmezmiydi korkuyorum
Eki Görüntüle 2075773
Linki ekledim canim ben :)Dunku testini de paylassana tatlim bir fikir verelim
Evet canim yarin 7. Gun sahi iyimi diyorsun ben cok uzuldum hatta dedim galiba degrrim dusukYahu bunun neresi silik siz silik test gormemissinizcanim gayet net bu ikinci cizgi. Ama yarin mutlaka kan vermeni tavsiye ederim. Yarin 7.gun degil mi?
Hayir canim bozulmayacak insallah gerci benimki daha net degil ama insallah benimledir bebislerim :))Ay kizlar ya pozitifler umut oluyor da ben bu pozitif zincirinj bozmaktan korkuyorumhem cok umutluyum hem de kendimi cok sanssiz hissediyorum
Valla bir sey soyliyeyim mi kesinlikle bugunku baya bi net dunkune gore. Dun cok daha silikmis. Gonlunu ferah tut git yarin kan ver goreceksin degerin guzel cikacakLinki ekledim canim ben :)
Ayrica degerin su anda dusuk olabilir onemli olan katlanarak artmasi canim dusuk olmasi sorun degil.Evet canim yarin 7. Gun sahi iyimi diyorsun ben cok uzuldum hatta dedim galiba degrrim dusukhevesim kirilmisti yani :)
Ayyy insallah canim :) valla moral oldun cok canim sklmistiValla bir sey soyliyeyim mi kesinlikle bugunku baya bi net dunkune gore. Dun cok daha silikmis. Gonlunu ferah tut git yarin kan ver goreceksin degerin guzel cikacak
Bekleyeyim ya hala cesaret edemedimVala ben senin yerinde olsam bugun kan verirdimbasbelasiyim
Beklersem yarina kadar insallah :) guzel haberi veririm sizeVala bence idrar da cok net çıkmış bakbeyazisceyiz yapmış hemen çıkmış dusuk olsa bile çıkar emin ol
Ben de söyledim dinlemiyorVala ben senin yerinde olsam bugun kan verirdimbasbelasiyim
BirazHuysuzmuyum ben
Ama çizgiyi de gördün canim belki de çok mutlu olacaksın mahrum kalıyorsunoyle demeyelimde ne kadar husrana ugramissam korkuyorum