- 27 Aralık 2011
- 224
- 54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
basbelasiyim sen neyi bekliyorsun daha git kan ver benimki daha silikti
Yarin daha yuksek cokar diye dusunuyorum ondan gitmedim birde benim ev 3. Katta ve asansor yok simdi merdiven inip cikmak ostemiyorumbasbelasiyim sen neyi bekliyorsun daha git kan ver benimki daha silikti
Merdiven inip çıkmanın sakıncası Yok ki sadece dikkat et düşmeYarin daha yuksek cokar diye dusunuyorum ondan gitmedim birde benim ev 3. Katta ve asansor yok simdi merdiven inip cikmak ostemiyorum
Bende izleyemedim dun cok usuyordum yataktan kafami cikarmadimKizlar mustafa hocayı instgramda izledinizmi
Ben unuttum akşam dışarı çıkmıştıkBende izleyemedim dun cok usuyordum yataktan kafami cikarmadim
Kiz zorla buldum duser diye korkuyorum tamam simdi gidemem esimin isleri var ama belki sonra giderim beybiler valla iyi gaza getirdiniz beniMerdiven inip çıkmanın sakıncası Yok ki sadece dikkat et düşme
Kuzum bence umudunu kaybetme anlıuorum üzüntünü endişeni ama merdivenle inip çıkmakta bişi yok haraket et kan dolaşımın hızlansın. Dün canlı yayında mustafa hoca da aynısını soyledi.Yarin daha yuksek cokar diye dusunuyorum ondan gitmedim birde benim ev 3. Katta ve asansor yok simdi merdiven inip cikmak ostemiyorum
Ben çok beğendim yayını Ya merve hanımıda çok kıskandım valla yerinde olmak istedim kaçıranlar instagramdan izlesin yayınlamışlar ordan
Ne bileyim canim ya saskinlik iste benimki :)Kuzum bence umudunu kaybetme anlıuorum üzüntünü endişeni ama merdivenle inip çıkmakta bişi yok haraket et kan dolaşımın hızlansın. Dün canlı yayında mustafa hoca da aynısını soyledi.
Ben oyle yaptirdim bence fark etmeyecektir onemli olan kaliteli olup 5. Gune gidebilmesi diye dusunuyorumMustafa hoca yayında 3. gün dondurup sonra transfer zamanı çözüp 5. güne gitmesi bizim tercih ettiğimiz bir yöntem değil dedi
labla konustugumuzda iste 3. gün dondurduk, transfer zamanı çözüp 5. güne gitmesini bekleyeceğiz, bu tercih ettiğimiz yöntem demişlerdi
akılda soru işareti bırakıyorlar. niye düzgün açıklama yapmazlar ki
Canım kötü düşünme benim 3.gün dondurulmuştu 4.gün embriyosu olarak transfer yapıldı çok şükür bin şükür pozitif Rabbim bu ezan saatinde hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah sırayla Sağlıkla kucağımıza alalım inşaallahMustafa hoca yayında 3. gün dondurup sonra transfer zamanı çözüp 5. güne gitmesi bizim tercih ettiğimiz bir yöntem değil dedi
labla konustugumuzda iste 3. gün dondurduk, transfer zamanı çözüp 5. güne gitmesini bekleyeceğiz, bu tercih ettiğimiz yöntem demişlerdi
akılda soru işareti bırakıyorlar. niye düzgün açıklama yapmazlar ki
Ayyy çok güzel bişey o yerleşme kanamasıdır kuzum inşaallah koş test yap kanda
Ayyy iyce heyecan basti ya edimin isi cok is kendine ait orayla ilgileniyotAyyy çok güzel bişey o yerleşme kanamasıdır kuzum inşaallah koş test yap kanda