Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Yarin daha yuksek cokar diye dusunuyorum ondan gitmedim birde benim ev 3. Katta ve asansor yok simdi merdiven inip cikmak ostemiyorum :KK43:
Kuzum bence umudunu kaybetme anlıuorum üzüntünü endişeni ama merdivenle inip çıkmakta bişi yok haraket et kan dolaşımın hızlansın. Dün canlı yayında mustafa hoca da aynısını soyledi.

Ben çok beğendim yayını Ya merve hanımıda çok kıskandım valla yerinde olmak istedim kaçıranlar instagramdan izlesin yayınlamışlar ordan

Mustafa hoca yayında 3. gün dondurup sonra transfer zamanı çözüp 5. güne gitmesi bizim tercih ettiğimiz bir yöntem değil dedi

labla konustugumuzda iste 3. gün dondurduk, transfer zamanı çözüp 5. güne gitmesini bekleyeceğiz, bu tercih ettiğimiz yöntem demişlerdi

akılda soru işareti bırakıyorlar. niye düzgün açıklama yapmazlar ki

Mustafa hoca yayında 3. gün dondurup sonra transfer zamanı çözüp 5. güne gitmesi bizim tercih ettiğimiz bir yöntem değil dedi

labla konustugumuzda iste 3. gün dondurduk, transfer zamanı çözüp 5. güne gitmesini bekleyeceğiz, bu tercih ettiğimiz yöntem demişlerdi

Ben oyle yaptirdim bence fark etmeyecektir onemli olan kaliteli olup 5. Gune gidebilmesi diye dusunuyorum

Canım kötü düşünme benim 3.gün dondurulmuştu 4.gün embriyosu olarak transfer yapıldı çok şükür bin şükür :dua: pozitif :dua: Rabbim bu ezan saatinde hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah sırayla :dua: Sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah:dua:

X