- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Ozele yazdim canaim ya cok mutlu oldum :)Canim yan yana yattik
Yanına kitap al canim istersen benim eşim de bir opu bir de transferde geldiBen yarın gideceğim cnm valla ben de isterdim , yarın eşim de yok yanımda canım sıkılacak
MaşAllah canım hamiş sayımız coğalıyor listeye bir gamiş daha eklendi :)) inşAllah sağlıkla kucağına alırsın bize de dua edin hamiş hamiş kızlarrrMerhaba arkadaşlar uzun zamandır bende sizin yazdıklarınızı okuyorum bende mustafa hocanın hastasiyim perşembe aksami transferim yapildi bugun idrardan pozitif gordum cok şükür kan vereyimmi bilemedim 5. Gunum
Hadi gozun aydin canim idrar testinin resmi varsa atarmisin benimki cok silik seninkidemi oylrMerhaba arkadaşlar kan sonucumda 41 cikti
Sabah tekrar yapip tekrar cift gorursem 7. Gunu veririm canim insallah bende guzel haberler alirimKan ver canım benim 41 cikti
Ayyy gözünaydın kuzum inşaallah sürekli artarMerhaba arkadaşlar kan sonucumda 41 cikti
Sorun olmaz tabiki kuzum biz yanyanan transfer olduk ben ondan 5 dk once oldum hehehe :)))basbelasiyim canim beyazisceyiz senden önce transfer olmuş sanırım sonucunu paylaştığı için üste yazdım sorun olmaz umarım
Aaaa o zaman seni üste almak lazımSorun olmaz tabiki kuzum biz yanyanan transfer olduk ben ondan 5 dk once oldum hehehe :)))
Amin insallah 5 yilin korkusu benimkisiAaaa o zaman seni üste almak lazım
Erkenci davrananlardan o zaman arkadaşımız
İnşaallah sen de bir cesaretle baktırıp güzel sonuçlarını paylaş bizlerle
Saol canim inşallah 5.gunumAyyy gözünaydın kuzum inşaallah sürekli artar
Benim de 5 yıldı inşaallah yarın çift çizgiyi görürüm ben deAmin insallah 5 yilin korkusu benimkisiinsallah o cesaret gelir banada
Artar canım artarSaol canim inşallah 5.gunum