Canm korkma yerleştiği icin öyle olmustur benimde kahverengi akıntım olmustu
Mustafa hoca kullanmiyor jeo bende kullanmiyorumKızlar transferimiz pazartesi netleşti çok şükür.iğneye başlıyorum Protestana,ama crinone jel vermedi klinikten çıkınca aklıma geldi soramadım neden aceba siz kullandınız mı
Bu arada hayirli olsun canim :) benim test gunum :))Kızlar transferimiz pazartesi netleşti çok şükür.iğneye başlıyorum Protestana,ama crinone jel vermedi klinikten çıkınca aklıma geldi soramadım neden aceba siz kullandınız mı
Hadi gözün aydın canım hamişsin.
Allah yardımcın olsun cnm. İnşAllah hiç bir terslik yoluna çıkmasın. Rastgeleler senle olsun sen de listemizdeki hamişlerden ol inşAllahKızlar transferimiz pazartesi netleşti çok şükür.iğneye başlıyorum Protestana,ama crinone jel vermedi klinikten çıkınca aklıma geldi soramadım neden aceba siz kullandınız mı
Daha kanda bakmadim canim insallah benimledir minnosum omrum oldukca tum evlat isteyen anneler duamda olacak hadi dua falan okutmak isterseniz haber verin yardimci olmaya calisirim canimHadi gözün aydın canım hamişsin.Rabbim minnoşunu kucağına almayı nasip etsin diğer hamişler gibi ve darısı biz adayların başına. Bize dua edin kızlar
Ben Mustafa hocanın hastasıydım kontrollerimde Kübra hoca ile tanıştık çok iyi bir insan Ve çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederimKübra hanımın hastası olan var mı kızlar ?
Ben de mustafa hocanın hastasıyım ama takiplerimi kübra hoca yaptı, çok memnunum tavsiye ederimKübra hanımın hastası olan var mı kızlar ?
Evet ben de 24 kasımda başladım ilaçları kullanıyorum bitince gideceğim t4ansfere kadar ne kadar süre geçti sizde ?Ben de mustafa hocanın hastasıyım ama takiplerimi kübra hoca yaptı, çok memnunum tavsiye ederim
Benim 11 Aralik yazmislar niyeysebasbelasiyim senin tahlil günü 12 sindemi benim öyle yaziyor
Yarın bakçak mısınBenim 11 Aralik yazmislar niyeyse
10 gün yumurta takibi,yumurta toplamadan sonra embriyoların dolduruluyor kliniğe gitmiyorsunuz,telle bilgi veriyorlar,sonra ki süreç adetle başlıyo 13.gün muayeneye gidiyorsunuz sonra transfer süreci başlıyor ama kişiden kişiye değişebilir Dr zaten bilgi veriyor sizin bu ara yumurta toplama olması lazımEvet ben de 24 kasımda başladım ilaçları kullanıyorum bitince gideceğim t4ansfere kadar ne kadar süre geçti sizde ?
Evet canim sabahtan godocem ama cok korkuyorum :Yarın bakçak mısın
Korkma canım inşaallah güzel musmutlu haberlerle döneceksinEvet canim sabahtan godocem ama cok korkuyorum :
Amin insallah duanizi eksik etmeyinKorkma canım inşaallah güzel musmutlu haberlerle döneceksin
Hepimize dua ediyorum canımmmAmin insallah duanizi eksik etmeyin