Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar transferimiz pazartesi netleşti çok şükür.iğneye başlıyorum Protestana,ama crinone jel vermedi klinikten çıkınca aklıma geldi soramadım neden aceba siz kullandınız mı
Allah yardımcın olsun cnm. İnşAllah hiç bir terslik yoluna çıkmasın. Rastgeleler senle olsun sen de listemizdeki hamişlerden ol inşAllah

Hadi gözün aydın canım hamişsin. Rabbim minnoşunu kucağına almayı nasip etsin diğer hamişler gibi ve darısı biz adayların başına. Bize dua edin kızlar
Daha kanda bakmadim canim insallah benimledir minnosum omrum oldukca tum evlat isteyen anneler duamda olacak hadi dua falan okutmak isterseniz haber verin yardimci olmaya calisirim canim

Evet ben de 24 kasımda başladım ilaçları kullanıyorum bitince gideceğim t4ansfere kadar ne kadar süre geçti sizde ?
10 gün yumurta takibi,yumurta toplamadan sonra embriyoların dolduruluyor kliniğe gitmiyorsunuz,telle bilgi veriyorlar,sonra ki süreç adetle başlıyo 13.gün muayeneye gidiyorsunuz sonra transfer süreci başlıyor ama kişiden kişiye değişebilir Dr zaten bilgi veriyor sizin bu ara yumurta toplama olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…