- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Sakla canim onu gormek icin cok ugrastik :) insallah sonrasida gelir hamile olan herkes hayirla saglikla kucagina alir aminBenim de 5 yıldı inşaallah yarın çift çizgiyi görürüm ben deO değere rağmen silikti düşün canim inşaallah senin de idrara geç geçiyordur ben artık yeterince yükselmiştir diye idrarda bakıp testi saklamayı düşünüyorum
Amin kuzumSakla canim onu gormek icin cok ugrastik :) insallah sonrasida gelir hamile olan herkes hayirla saglikla kucagina alir amin
Gunlukmu katliyor degerArtar canım artariçini ferah tut
Saol canım hepimizin inşallah rabbim kucagimiza almayi nasip etsinbeyazisceyiz canm gözün aydın cok sevindim senin adına çok şükür hiç fire vermedik
Canim tebrik ediyorum hayirli ugurlu olsunMerhaba arkadaşlar kan sonucumda 41 cikti
Teşekkür ederim canimCanim tebrik ediyorum hayirli ugurlu olsun
Günlük de artıyor ama 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor Yani senin perşembe inşaallah 82 olacakGunlukmu katliyor deger
Amin canim inşaallahSaol canım hepimizin inşallah rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
Ben ediyorum ablam biliyorsunbeyazisceyiz cnm cook sevindim sağlıkla inşAllah kucağına da almak nasip olsun. basbelasiyim hadi sıra sende iyi haberlerini bekliyoruzzz. Kızlar hamiş kızlarrr bize de dua edin lütfenn
Aynen cnm burdaki pozitifler bize nasıl umut oluyor en iyi sizler bilirsiniz kader arkadaşlarıyız çünkü. Yeni pozitif alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsunSayımız sürekli artıyor çok şükürpozitif gören arkadaşlar inşaallah sağlıklı Ve hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi
Tedavinin başında Ve sonuç bekleyen arkadaşlarım kaderdaşlarım ( seçim konuşması gibi sesleniş oldu ama) inşaallah dualarım hepimiz için sırayla fire vermeden pozitifleri görelim inşaallah tez zamanda
Bilmez miyim kuzum Allah razı olsunBen ediyorum ablam biliyorsun
Saol canim insallah :)beyazisceyiz cnm cook sevindim sağlıkla inşAllah kucağına da almak nasip olsun. basbelasiyim hadi sıra sende iyi haberlerini bekliyoruzzz. Kızlar hamiş kızlarrr bize de dua edin lütfenn
İnsallah canım benim cümlemize nasip etsin RabbimHayırlı olsun cnm. İnşAllah sen de listemizdeki pozitiflerden olursun
Çok erken test yapmıssın canım 10. Güne kadar beklemen daha saglıklı olurMerhaba arkadaşlar uzun zamandır bende sizin yazdıklarınızı okuyorum bende mustafa hocanın hastasiyim perşembe aksami transferim yapildi bugun idrardan pozitif gordum cok şükür kan vereyimmi bilemedim 5. Gunum
Yahu bunun neresi silik siz silik test gormemissinizKizlar testim dunde boyle cok silikti ustelik dun ucuz testti bugun ultra gebelik aldik yine ayni bugun daha koyu cikmasi gerekmezmiydi korkuyorum
Eki Görüntüle 2075773