Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Selam canım aynen öyle.. gereksiz yere dökülen paralar aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum maalesef.. sonuç kocaman sıfır...
Ben Bahçecide Ümit Beyle başladım canım. Ümit Göktolga doktorum ve kendisinden çok memnunum. Uzun uzun konuştuk aldığım cevaplar beni memnun etti aynı şekilde eşimide ve başlamaya karar verdik. şuan ilaç kullanıyorum rahimde kalınlaşma var normale dönünce tüp bebeğe geçicez inşallah canım. Sana kesinlikle tavsiye ederim ordaki doktorların hepsi çok çok başarılı için rahat olsun yani.

Ayyy hayirli olsun. Merakla bekliyorum iyi haberlerini. Bende sana katiliyorum. Genelde iyi bir atmosfer var orada ilk ziyarette bunu hissettim.Hatta orada bekleyen ciftlet bile sanki birbirine daha bir aşık ve mutlu duruyorlardı. Garip ama bu benim dikkatimi cekti hicbiryerde bunu gormedim.:KK19:

Günaydın bubble nasılsın? dün sanırım görüşme yaptın nasıl geçti? hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ve şimdiden tedavin hayırlı olsun takipteyim :))

Mrb figen 84, iyiyim.Dün Mustafa bey ile görüştüm, randevum vardı. Öncesinde Ümit bey ile öngörüşme yapmıştım. 10 dakika muayene için 3 saatimi merkezde geçirdim!!! çok moral bozucuydu, insanı bezdirebiliyor. Mustafa bey çok yoüun olduğu için randevu saatimden 1.5 saat onra ancak içeri aldılar. (benim sormam üzerine) sormasam belki daha bekler miydim bilmiyorum. İyi ki Ümit bey ile düzgün ve ilgili bir öngörüşme yaptım diyorum öncesinde, yoksa bu süreç bana çok ilgisiz geldi, ama yogunluktan yapacak birsey yok.
Yumurta rezervim az dedi, direk tüp bebek dedi. Ama AMH testi için kan ver, hataya tekrar görüşelim dedi. Aşılama denenebilir mi yoksa direk tüp bebek mi , AMH'ya göre karar verecek. Durumum bu. Ancak Mustafa beyin çook yogun olması tedavim onda olacaksa beni biraz endişielendirdi. Nasıl olur acaba? Yada o karar verip Ümit bey mi tedaviyi yapsa bilemedim.

Senin durumun neydi, takip ettiğim kadarıyla eşinden kaynaklı sorunun var sanırım. Yaşın kaçtı, rahim kalınlığı ile ilgili beklemedesin sanırım. İlk tüp denemen mi olcak?

Mrb figen 84, iyiyim.Dün Mustafa bey ile görüştüm, randevum vardı. Öncesinde Ümit bey ile öngörüşme yapmıştım. 10 dakika muayene için 3 saatimi merkezde geçirdim!!! çok moral bozucuydu, insanı bezdirebiliyor. Mustafa bey çok yoüun olduğu için randevu saatimden 1.5 saat onra ancak içeri aldılar. (benim sormam üzerine) sormasam belki daha bekler miydim bilmiyorum. İyi ki Ümit bey ile düzgün ve ilgili bir öngörüşme yaptım diyorum öncesinde, yoksa bu süreç bana çok ilgisiz geldi, ama yogunluktan yapacak birsey yok.
Yumurta rezervim az dedi, direk tüp bebek dedi. Ama AMH testi için kan ver, hataya tekrar görüşelim dedi. Aşılama denenebilir mi yoksa direk tüp bebek mi , AMH'ya göre karar verecek. Durumum bu. Ancak Mustafa beyin çook yogun olması tedavim onda olacaksa beni biraz endişielendirdi. Nasıl olur acaba? Yada o karar verip Ümit bey mi tedaviyi yapsa bilemedim.

Senin durumun neydi, takip ettiğim kadarıyla eşinden kaynaklı sorunun var sanırım. Yaşın kaçtı, rahim kalınlığı ile ilgili beklemedesin sanırım. İlk tüp denemen mi olcak?

selam canım. ben 30 yaşındayım ve ilk tüp bebek denemem olcak. Evet sorun eşimdeydi ve tese ameliyatı oldu şimdi beni bekliyoruz tedavi için. 3 ay kullanmam gereken bi ilaç var temmuzda bitecek duruma göre karar vercek doktorum.

Mustafa Bey gerçekten yoğun bi doktor çünkü ilgi çok fazla merkez ben ne zaman gitsem kalabalık :)) benimde beklediğim zamanlar oldu ama şunu çok içten söylüyorum bu yoğunluk kötü bi merkez olduğunu değil aksine başarılı olduklarını gösterir. İlgi çok güzel doktorlar başarılı. Ümit Bey için de çok güzel yazılar okudum. istersen Mustafa bey ve Ümit Bey koordineli olarak tedavine devam et canım içine nasıl siniyorsa :))

Cikali 20 dk oluyor kizlar bnm doktorum gurkan by ilk muanem yumurtalarin baya var dedi o yuzden 175 igne yazdi bana ama adetten once baya ilac yazdi adetimin ikinci gunu tekrar gidicem baya var :KK43: hemen olsam keske

Cikali 20 dk oluyor kizlar bnm doktorum gurkan by ilk muanem yumurtalarin baya var dedi o yuzden 175 igne yazdi bana ama adetten once baya ilac yazdi adetimin ikinci gunu tekrar gidicem baya var :KK43: hemen olsam keske

tedavin hayırlı olsun canım doktorun öyle uygun gördüyse vardır bir bildiği canım sen canını sıkma.. Memnun kaldın mı peki nasıldı ve ilk muayeneydi dimi canım senin?

Canım klinikteki yoğunluk seni tedirgin etmiş olabilir anlıyorum.. bence sen tedavine odaklan iyi bi merkezdesin ayrıca Ümit Bey benimde doktorum biliyorsun çok memnunum :)) kesinlikle tavsiye ediyorum...

selam arkadaşım.. acele etme lütfen ben nisan ayından bu yana bekliyorum ilaç kullanıyorum kistlerim bir türlü küçülmedi bu nedenle geçemedik ama bu adetimle başlıcaz artık iğnelere... Yani arkadaşım geç olsun güç olmasın.. Bu arada benimde doktorum Burçak hanım çooookkk tatlı bir bayan abla-kardeş gibiyiz onu çok seviyorummm :KK16:

selam arkadaşım.. acele etme lütfen ben nisan ayından bu yana bekliyorum ilaç kullanıyorum kistlerim bir türlü küçülmedi bu nedenle geçemedik ama bu adetimle başlıcaz artık iğnelere... Yani arkadaşım geç olsun güç olmasın.. Bu arada benimde doktorum Burçak hanım çooookkk tatlı bir bayan abla-kardeş gibiyiz onu çok seviyorummm :KK16:

Sevgili murwtt nasılsın arkadaşım.. Ne zamandır yoktun demek geçemedin tedaviye.. desene sende bendensin :KK43:( bende beklemedeyim arkadaşım ama napalım sağlık olsun. Sonunda bebişlerimiz gelsinde biz şafak saymaya razıyız :)) bizi habersiz bırakma arada yaz ama çok öpüyorum seni...

Ayyy hayirli olsun. Merakla bekliyorum iyi haberlerini. Bende sana katiliyorum. Genelde iyi bir atmosfer var orada ilk ziyarette bunu hissettim.Hatta orada bekleyen ciftlet bile sanki birbirine daha bir aşık ve mutlu duruyorlardı. Garip ama bu benim dikkatimi cekti hicbiryerde bunu gormedim.:KK19:

Canım benim çok sağol.. Evet orada güzel bi enerji var :)) o enerji bizlerede ışık olur inşallah :))

Canım klinikteki yoğunluk seni tedirgin etmiş olabilir anlıyorum.. bence sen tedavine odaklan iyi bi merkezdesin ayrıca Ümit Bey benimde doktorum biliyorsun çok memnunum :)) kesinlikle tavsiye ediyorum...

Evet, Ümit bey çok ilgiliydi, memnun kalmıştım görüşmeden. yildirimm senle aynı yaştayız gibi ,,bu sene sonu 35 olacağım. Takip ettiğim kadarıyla 4. denemeni Bahçeci Fulyada yapacaksın. Senin sorunun neydi cnm. Senin de mi yumurta rezerv azlığı yoksa? Merak ettim, ben de seni takipteyim:))

Erbil Yagmur'a giden oldumu hic? Daha once deneyimi olan yada adini duyan?

Merhaba, Ben Erbil Yağmurun hastasıyım. Tavsiye üzerine gittim 20 gün once falan... biraz fazlaca meşgul bir doktor, ama genel olarak sıkıntılarımı ortaya çıkardı, temmuzda da tedaviyi başlatıyoruz.

Hollandada olduğum için erişim ve iletişimle ilgili sıkıntı yaşadım, o yüzden iyi yada kotu diyemem... Türkiyede olsam bu sorunları yaşarmıydık bilemiyorum cünkü.

Kızlar ben de mustafa beyin hastasıydim hamile kalınca Aytun hanıma postaladi beni :)))) evet çok yoğun olabilir size espri yapip eglendirmeyebilir de ama inanin işinde çok bilgili. Ama ilgi alaka ve özel hissetmek istiyorsanız ona gitmeyin ne kadar ton ton bir insan olsa da özünde, bunu insanlarla diyaloglarina yansitamiyor çok fazla yine de Üzgün olduğunu anlayınca sarılır moral verir. Önceleri çok sevmesem de kendisini sonra sonra kaynastik onunla ilk denemdm kimyasal oldu ama başka doktora gitmedim ikinci denemede bu sefer oldu dedi ve gerçekten oldu şimdi ikizlerime hamileyim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. Bahçeci den memnunum inşallah size de şifa olur kızlar:KK34:

kızlar merhaba ben 11 Haziranda Mustafa beyle görüşme yaptım tüp bebek kararı verdik ve adet olunca tedaviye başlarız dedik ben bugün adet oldum pazartesi gideceğiz ancak bugün eşim sanki daha önce konuşup karar vermemişiz gibi Ramazanı geçirip başlamak istediğini belli etti. muayene olmam gereken zamanlarda ve onun sperm vermesi gereken zamanda oruç tutamayacağız diye.
bende çok sinirlendim heyecanla adet olup biran önce tedaviye başlamayı beklerken hevesimi kırdı. çok moralim bozuk.

bu arada Mustafa bey sadece olanı söyleyen biri boş ümitler yaratmama çabası var benim anladığım. çünkü bana dediki tüp bebekde bir test aslında bizde sizinle birlikte neden olmadığını test ederek öğrenebiliyoruz tüp bebek yöntemiyle ama bazen açıklayamadığımız durumlarda oluyor dedi. ben hep kendisiyle devam etmek istediğimi söyledim herkes aynı şeyi istiyor o yüzden bu pek mümkün değil Pazar günü çalışmam bunun dışında ekstra bir şey olmaz ise opu ve transferini ben yaparım dedi aradaki muayeneler için başka doktorlara yönlendirebilecekmiş

bende pcosum ama adet düzensizliği yada yumurta çatlamama sorunum yok eşimde de problem yok sebepsiz deniyor sanırım kaliteli yumurta veremiyorum pcoslarda oluyormuş hayırlısı bakalım ama b moral bozukluğu ile başlasakmı bilmiyorum

Kızlar ben de mustafa beyin hastasıydim hamile kalınca Aytun hanıma postaladi beni :)))) evet çok yoğun olabilir size espri yapip eglendirmeyebilir de ama inanin işinde çok bilgili. Ama ilgi alaka ve özel hissetmek istiyorsanız ona gitmeyin ne kadar ton ton bir insan olsa da özünde, bunu insanlarla diyaloglarina yansitamiyor çok fazla yine de Üzgün olduğunu anlayınca sarılır moral verir. Önceleri çok sevmesem de kendisini sonra sonra kaynastik onunla ilk denemdm kimyasal oldu ama başka doktora gitmedim ikinci denemede bu sefer oldu dedi ve gerçekten oldu şimdi ikizlerime hamileyim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. Bahçeci den memnunum inşallah size de şifa olur kızlar:KK34:

Canım çok şükür nasıl sevindim anlatamam Allah tamamına erdırsın yavrularına kavuşasın inşallah sağlıkla

Erbil Yagmur'a giden oldumu hic? Daha once deneyimi olan yada adini duyan?

Canım günaydın. Ben Ümit Beyin hastasıyım tüp bebeğe daha geçemedik ama tedavim devam ediyor doktorumdan çok çok memnunum. Ben sana Ümit Bey.le görüşmeni tavsiye ederim. Ama Erbil Bey hakkında çok güzel yazılar okudum Erbil Beyi de tercih edebilirsin. istersen her ikisiyle de görüş kararını sen ver. Sana şunu söyliyim Bahçecideki doktorların hepsi gerçekten çok başarılı için rahat olsun arkadaşım :))

Evet, Ümit bey çok ilgiliydi, memnun kalmıştım görüşmeden. yildirimm senle aynı yaştayız gibi ,,bu sene sonu 35 olacağım. Takip ettiğim kadarıyla 4. denemeni Bahçeci Fulyada yapacaksın. Senin sorunun neydi cnm. Senin de mi yumurta rezerv azlığı yoksa? Merak ettim, ben de seni takipteyim:))

Selam bubble, aynı yaştayız canım bende 35 yaşındayım. benim 4. deneme olcak ve Fulyada Ümit Beyle tedavim devam ediyor. Benim sorun rezerv azlığı canım çünkü FSH yüksekliği vardı. şimdide rahimde kalınlaşma olmuş tüp bebeğe geçemiyoruz :KK43:(

X