Arkadaşlar mrb, birkaç gündür şehirdışındaydım nete pek giremedim. Bir sorum olacak. Geçen hafta ovulasyon zamanım idi. Bu ay herhangi bir tedavim yoktu ne klomen ne başka birşey, ancak tüp bebek veya aşılama iöin merkez araştırdım 2-3 tane.Ben ovulasyon tarihimi testlerde hiç tam çift çizgi göremedim, iphone app ile gösterdiği tarihe göre hareket ediyorum. Dolayısıyla geçen hafta başı cumaya kadar çalışmalarımız oldu. Hamile değilsem aysonu yada aybaşı adet olcam.
Sorum şu; eğer ki hamilelik zigot vs. oluştu ise, bugün yine tüp bebek merkezinde danışmak için randevum ve muayenem olacaktı, alttan muayene etmek sakıncalı olur mu acaba? İmplantasyon zamanı veya öncesi alttan ultrason etmek zararlı olur mu?
Yoksa adet tarihimi bekleyip öyle gitmeyi düşündüm şimdi açıkçası, bana çok mantıklı gelmedi.
Siz ne düşünüyorsunuz veya biliyorsunuz bu konuda? Hızlı yanıt için memnun olurum, yoksa birazdab randevum var.
selam canım. ayyy valla bilemedim yanlış bişeyde söylemek istemem dediğin gibi ya bebiş varsa alttan muayene zarar verebilir. Sen şuan hastanede misin bence doktoruna durumu izah et ona göre muayene etsin yardımcı olamadım canım kusura bakma dediğim gibi bebek olma ihtimali var çünkü (