Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar selam 21 haziranda yani cuma günü transferim oldu heyecanla bekliyorum. belirtiler neler merak ediyorum sizde vücudunuzda fark edilen şeyler oldu mu?

canım transferin hayırlı olsun. şöyle söyliyim herkeste belirtiler olmuyor bende öyle aman aman belirti olmadı. Sadece adet olcakmış gibi kasıklarımda ağrı hissetmiştim transferin 10 ve 11. günü o kadar. Bazılarının göğüslerinde ağrı oluyormuş. bazılarında terleme ateş basma falan. Kişiye göre değişiyor ama hiç belirti yaşamayan biri hamilede olabiliyor yani belirtilere fazla takılma derim ben

Günaydın. Sanırım kabızlık çekiyorsun bol su içmeni tavsiye ediyorum ben. Kuru meyveler mutlaka iyi gelmiştir ama.

Bu arada bende eylül ayında 3. tüp bebek denememi yapıcam ama sanki zaman durdu geçmek bilmiyor artık :KK43:(

Canım seni çok iyi anlıyorum ama bir bakmışsın Eylül olmuş transferin olmuş ve bebişin kalp atışlarını duymaya gidiyorsun Rabbim sana ve dileyen herkese o güzel ve mutlu günleri yaşatsın inşallah :))))))

Kızlar günaydın,

Bugün öğlen transferim var ve bi değişiklik yoksa 2 embriyo transfer edilecek. Nolur dualarınızdan benide eksik etmeyin :KK43:(

tunaydin kizlarr:) bende temmuzda bi öngörüsme yapmak icin gidecem guvenc bey ile görüstüm gelebiliursen iyi olur ona göre bi yol izleriz dedi bende kismetse temmuz ayinda gidecem agustostada bi aksilik cikmazsa tüpe baslayacaz...

Kızlar selam 21 haziranda yani cuma günü transferim oldu heyecanla bekliyorum. belirtiler neler merak ediyorum sizde vücudunuzda fark edilen şeyler oldu mu?

hayirli olsun canim bence belirtilere takilma önceki denemelerimin ikisindede belirtilerin hepsini yasadim kasik agrilarim vardi 6. günden sonra gögüste hassasiyet ama sonuc negatif sende pek takilma bence rabbim hayirlisini versin ins....

Herkese merhabalar. 34 yaşındayım ve 3 tüp bebek denemem var ama sonuç maalesef negatif. farklı farklı merkezlere gereksiz bi sürü paralar döktük. maddi manevi o kadar çok yıprandıkki beni sadece başına gelenler anlar...Dördüncü kez denemek istiyorz ve ciddi araştırmalar yapıyrz.forumlarda olsun, giden kişilerden olsun Bahçeci fulya kliniğini çok duyduk.

sizlerden ricam tecrübeli olanların Bahçeci hakkında beni bilgilendirmesi çünkü bu kezde olmazsa bi daha denemeye sanırım artık gücümüz olmayack...

Bende ayni senin gibi 3 tup bebek yaptim. Hele en son ne cok para harcadik extra testler extra tedaviler. Sonuc kocaman sifirdi. Bende orada burda dolastim bakalim Fulya dusunuyorum. Nezaman senin canim planlarin. Kime gideceksin orada

tunaydin kizlarr:) bende temmuzda bi öngörüsme yapmak icin gidecem guvenc bey ile görüstüm gelebiliursen iyi olur ona göre bi yol izleriz dedi bende kismetse temmuz ayinda gidecem agustostada bi aksilik cikmazsa tüpe baslayacaz...

Tünaydın canım, bencede canım gelip görüşme imkanın varsa daha iyi olur. Çünkü doktor muayene bulguları sonucuna göre tedavini planlar diye düşünüyorum. peki sorun ne canım, kaç yıllık evlisin, kaç yaşındasın ?

Bende ayni senin gibi 3 tup bebek yaptim. Hele en son ne cok para harcadik extra testler extra tedaviler. Sonuc kocaman sifirdi. Bende orada burda dolastim bakalim Fulya dusunuyorum. Nezaman senin canim planlarin. Kime gideceksin orada

Selam canım aynen öyle.. gereksiz yere dökülen paralar aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum maalesef.. sonuç kocaman sıfır...
Ben Bahçecide Ümit Beyle başladım canım. Ümit Göktolga doktorum ve kendisinden çok memnunum. Uzun uzun konuştuk aldığım cevaplar beni memnun etti aynı şekilde eşimide ve başlamaya karar verdik. şuan ilaç kullanıyorum rahimde kalınlaşma var normale dönünce tüp bebeğe geçicez inşallah canım. Sana kesinlikle tavsiye ederim ordaki doktorların hepsi çok çok başarılı için rahat olsun yani.

Tünaydın canım, bencede canım gelip görüşme imkanın varsa daha iyi olur. Çünkü doktor muayene bulguları sonucuna göre tedavini planlar diye düşünüyorum. peki sorun ne canım, kaç yıllık evlisin, kaç yaşındasın ?

mrb canim kisaca anlatayim hikayemi:) ben 28 yasindayim iki senelik evligim evliligimin ilk aylarinda bi gebelik yasadim fakat kalp atislari duyulamadigindan aldirmak zorunda kaldik onun uzerinede bi dahada da olmadi kac kadin doktora gittiysem hepsi sorun yok bekle bekle diyip bosu bosuna oyaladilar- bu arada ben almayada yasiyorum- neyse olmayinca ben beklemek istemedim tüp bebek yaptirmak istedim halende bi sorun yok diyorlardi opudan sonra 6 yumurta toplaninca cok az geldi bana turkiyeye geldim orda kontrole gittim hemen tüp yaptir rezervin azaliyor dedi ben sokk oldum tabi:KK43: fsh normal ama amh 0.64 yani cok kötü iki kez tüp denedim maalesef sonuc negatif bende 3. nu bahcecide yapmaya karar verdim guvenc beyde bana samimi geldi sadece tlf da konustuk gel bi kara verelim dedi bakalim artik tabi herse allahtan...kisa dedim ama bayagi uzun olmuss:))

mrb canim kisaca anlatayim hikayemi:) ben 28 yasindayim iki senelik evligim evliligimin ilk aylarinda bi gebelik yasadim fakat kalp atislari duyulamadigindan aldirmak zorunda kaldik onun uzerinede bi dahada da olmadi kac kadin doktora gittiysem hepsi sorun yok bekle bekle diyip bosu bosuna oyaladilar- bu arada ben almayada yasiyorum- neyse olmayinca ben beklemek istemedim tüp bebek yaptirmak istedim halende bi sorun yok diyorlardi opudan sonra 6 yumurta toplaninca cok az geldi bana turkiyeye geldim orda kontrole gittim hemen tüp yaptir rezervin azaliyor dedi ben sokk oldum tabi:KK43: fsh normal ama amh 0.64 yani cok kötü iki kez tüp denedim maalesef sonuc negatif bende 3. nu bahcecide yapmaya karar verdim guvenc beyde bana samimi geldi sadece tlf da konustuk gel bi kara verelim dedi bakalim artik tabi herse allahtan...kisa dedim ama bayagi uzun olmuss:))

:)) yok yok uzun olmamış canım. bayanlarda yaş ve yumurta rezervi çok önemli eğer rezervde azalma varsa bencede zaman kaybetmeye gerek yok. Ayrıca Güvenç Bey hakkında çok güzel yazılar okudum çok başarılı bi doktormuş o konuda için rahat olsun arkadaşım. Zaten Bahçeci çok iyi bi ekip sanada uğur getirsin inşallah :KK16:

Tedavin şimdiden hayırlı olsun güzel arkadaşım. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah :KK16:

Kızlar günaydın,

Bugün öğlen transferim var ve bi değişiklik yoksa 2 embriyo transfer edilecek. Nolur dualarınızdan benide eksik etmeyin :KK43:(

Canım hayırlı olsun nasıl geçti kaç yumuş toplandı ne zaman haber vercekler sana? bende sıkı şekilde sizleri takipteyim :))

:)) yok yok uzun olmamış canım. bayanlarda yaş ve yumurta rezervi çok önemli eğer rezervde azalma varsa bencede zaman kaybetmeye gerek yok. Ayrıca Güvenç Bey hakkında çok güzel yazılar okudum çok başarılı bi doktormuş o konuda için rahat olsun arkadaşım. Zaten Bahçeci çok iyi bi ekip sanada uğur getirsin inşallah :KK16:

insallah saol canim iyi dileklerin icin.....maalesef arkadasim cook cook önemli yumurta rezervi tüp bebek basarisinida cok etkiliyor sayi azaldikca kalitede düsüyor:KK43:( napacagimi sasirdim inan daha bu yasta menapoz olma ihtimalinemi yanayi m cocugun olmamasinami yanayim sasirdim kaldim ilk ögrendigim günler günlerce gece gündüz aglamistim gerci halen iyi sayilmamyaa....kendimden gectim artik ama esimi düsünüyorum onun icin coook üzülüyorum:KK43:(( allahim yardimcimiz olsun duadan baska yapabilecegimiz bisey yok....

insallah saol canim iyi dileklerin icin.....maalesef arkadasim cook cook önemli yumurta rezervi tüp bebek basarisinida cok etkiliyor sayi azaldikca kalitede düsüyor:KK43:( napacagimi sasirdim inan daha bu yasta menapoz olma ihtimalinemi yanayi m cocugun olmamasinami yanayim sasirdim kaldim ilk ögrendigim günler günlerce gece gündüz aglamistim gerci halen iyi sayilmamyaa....kendimden gectim artik ama esimi düsünüyorum onun icin coook üzülüyorum:KK43:(( allahim yardimcimiz olsun duadan baska yapabilecegimiz bisey yok....

merhaba kelebek günaydın.. Benim eşime azospermi teşhisi konmuştu hiç sperm bulunamıyordu bize çocuğunuz olmaz dediler ve tahmin edersinki dünyamız başımıza yıkıldı. Senin gibi bende kendimi geçtim eşimi düşünmeye başladım çünkü tamamen kendini suçlar olmuştu artık benim yüzümden diyordu. Ama Allahıma şükürler olsun Bahçeci ekibiyle tanıştık, Emre Bey eşimi ameliyat etti ve çok şükür sperm bulundu. şimdi ise dünyalar tatlısı bir kızım var teyzesi :)) yani arkadaşım diyeceğim şu ümitsiz olmayın, birbirinize destek olun ve tabiki iyi bir merkezde olduğunuza emin olun. Dualarım sizlerle şekerlerim :KK16: :KK16:

Son düzenleme:
Canlarım, kader arkadaşlarım, dert ortaklarım nasılsınız :)) 17 haziran test günümdü ve sonucum pozitif kızlar hamileyim Allahıma şükürler olsun... Ama neden bu kadar geç haber verdim size bilgisayarda problem oldu yazamadım kaç gündür açılmıyordu format falan yedi. Telefondan girmeyide ben beceremiyorum :)) öyle güzelmişki bu duygu ağla ağla gözümde yaş kalmadı aklıma geldikçe geçen zaman gözlerim doluyor ve tebessüm ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın hemde ennn kısa zamanda. Bebeğim geldi diye sizleri bıraktığımı sanmayın yine takipteyim canlarım, güzellerim :KK16: :KK16: :KK16:

Arkadaşlar mrb, birkaç gündür şehirdışındaydım nete pek giremedim. Bir sorum olacak. Geçen hafta ovulasyon zamanım idi. Bu ay herhangi bir tedavim yoktu ne klomen ne başka birşey, ancak tüp bebek veya aşılama iöin merkez araştırdım 2-3 tane.Ben ovulasyon tarihimi testlerde hiç tam çift çizgi göremedim, iphone app ile gösterdiği tarihe göre hareket ediyorum. Dolayısıyla geçen hafta başı cumaya kadar çalışmalarımız oldu. Hamile değilsem aysonu yada aybaşı adet olcam.

Sorum şu; eğer ki hamilelik zigot vs. oluştu ise, bugün yine tüp bebek merkezinde danışmak için randevum ve muayenem olacaktı, alttan muayene etmek sakıncalı olur mu acaba? İmplantasyon zamanı veya öncesi alttan ultrason etmek zararlı olur mu?
Yoksa adet tarihimi bekleyip öyle gitmeyi düşündüm şimdi açıkçası, bana çok mantıklı gelmedi.
Siz ne düşünüyorsunuz veya biliyorsunuz bu konuda? Hızlı yanıt için memnun olurum, yoksa birazdab randevum var.

X