Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar ben de mustafa beyin hastasıydim hamile kalınca Aytun hanıma postaladi beni :)))) evet çok yoğun olabilir size espri yapip eglendirmeyebilir de ama inanin işinde çok bilgili. Ama ilgi alaka ve özel hissetmek istiyorsanız ona gitmeyin ne kadar ton ton bir insan olsa da özünde, bunu insanlarla diyaloglarina yansitamiyor çok fazla yine de Üzgün olduğunu anlayınca sarılır moral verir. Önceleri çok sevmesem de kendisini sonra sonra kaynastik onunla ilk denemdm kimyasal oldu ama başka doktora gitmedim ikinci denemede bu sefer oldu dedi ve gerçekten oldu şimdi ikizlerime hamileyim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. Bahçeci den memnunum inşallah size de şifa olur kızlar:KK34:

Menac selam canım, seni Mayıs başlığında okumuştum :)) hamile olmana çok çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. ee tabii darısı bizlerin başına :)) canım meraktan soruyorum sende sorun neydi ve tam olarak nasıl bi tedavi uygulandı?

Erbil Yagmur'a giden oldumu hic? Daha once deneyimi olan yada adini duyan?

Selam canım. BEnim doktorum Mustafa hoca ama bir arkadaşım Erbil Beyde tedavi gördü ve şuanda hamile :)) kendisi çok memnun Erbil Beyden hatta ben çok arada kaldım acaba kimle tedaviye başlasam diye ama Mustafa hocaya karar verdim nedense :))

Kızlaaaaarr ben geldim :)) şuan tam 77 kiloyum yani toplamda 8 kilo verdim. çok mutluyum hedefe doğru gidiyoruz... Hasan Ali beyi çok seviyorum :KK16:

kızlar merhaba ben 11 Haziranda Mustafa beyle görüşme yaptım tüp bebek kararı verdik ve adet olunca tedaviye başlarız dedik ben bugün adet oldum pazartesi gideceğiz ancak bugün eşim sanki daha önce konuşup karar vermemişiz gibi Ramazanı geçirip başlamak istediğini belli etti. muayene olmam gereken zamanlarda ve onun sperm vermesi gereken zamanda oruç tutamayacağız diye.
bende çok sinirlendim heyecanla adet olup biran önce tedaviye başlamayı beklerken hevesimi kırdı. çok moralim bozuk.

bu arada Mustafa bey sadece olanı söyleyen biri boş ümitler yaratmama çabası var benim anladığım. çünkü bana dediki tüp bebekde bir test aslında bizde sizinle birlikte neden olmadığını test ederek öğrenebiliyoruz tüp bebek yöntemiyle ama bazen açıklayamadığımız durumlarda oluyor dedi. ben hep kendisiyle devam etmek istediğimi söyledim herkes aynı şeyi istiyor o yüzden bu pek mümkün değil Pazar günü çalışmam bunun dışında ekstra bir şey olmaz ise opu ve transferini ben yaparım dedi aradaki muayeneler için başka doktorlara yönlendirebilecekmiş

bende pcosum ama adet düzensizliği yada yumurta çatlamama sorunum yok eşimde de problem yok sebepsiz deniyor sanırım kaliteli yumurta veremiyorum pcoslarda oluyormuş hayırlısı bakalım ama b moral bozukluğu ile başlasakmı bilmiyorum

selam canım,

Tedirginliğini anlayabiliyorum ama şunu çok iyi biliyorum insan ne zaman isterse herhangi bi iş olsun o zaman başarılı olur. sen de eşine bakma kendi içinden gelen sesi dinle. eğer motivasyonum sıfır kendimi iyi hissetmiyorum diyorsan bencede tedavini ertele... çünkü moral çok önemli, yolun açık olsun arkadaşım...

Kızlar ben de mustafa beyin hastasıydim hamile kalınca Aytun hanıma postaladi beni :)))) evet çok yoğun olabilir size espri yapip eglendirmeyebilir de ama inanin işinde çok bilgili. Ama ilgi alaka ve özel hissetmek istiyorsanız ona gitmeyin ne kadar ton ton bir insan olsa da özünde, bunu insanlarla diyaloglarina yansitamiyor çok fazla yine de Üzgün olduğunu anlayınca sarılır moral verir. Önceleri çok sevmesem de kendisini sonra sonra kaynastik onunla ilk denemdm kimyasal oldu ama başka doktora gitmedim ikinci denemede bu sefer oldu dedi ve gerçekten oldu şimdi ikizlerime hamileyim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. Bahçeci den memnunum inşallah size de şifa olur kızlar:KK34:

Menac arkadaşım, hayırlı olsun gözünaydın :)) maşallah Allahım ikizlerine uzun ömür nasip etsin inşallah

kızlar merhaba ben 11 Haziranda Mustafa beyle görüşme yaptım tüp bebek kararı verdik ve adet olunca tedaviye başlarız dedik ben bugün adet oldum pazartesi gideceğiz ancak bugün eşim sanki daha önce konuşup karar vermemişiz gibi Ramazanı geçirip başlamak istediğini belli etti. muayene olmam gereken zamanlarda ve onun sperm vermesi gereken zamanda oruç tutamayacağız diye.
bende çok sinirlendim heyecanla adet olup biran önce tedaviye başlamayı beklerken hevesimi kırdı. çok moralim bozuk.

bu arada Mustafa bey sadece olanı söyleyen biri boş ümitler yaratmama çabası var benim anladığım. çünkü bana dediki tüp bebekde bir test aslında bizde sizinle birlikte neden olmadığını test ederek öğrenebiliyoruz tüp bebek yöntemiyle ama bazen açıklayamadığımız durumlarda oluyor dedi. ben hep kendisiyle devam etmek istediğimi söyledim herkes aynı şeyi istiyor o yüzden bu pek mümkün değil Pazar günü çalışmam bunun dışında ekstra bir şey olmaz ise opu ve transferini ben yaparım dedi aradaki muayeneler için başka doktorlara yönlendirebilecekmiş

bende pcosum ama adet düzensizliği yada yumurta çatlamama sorunum yok eşimde de problem yok sebepsiz deniyor sanırım kaliteli yumurta veremiyorum pcoslarda oluyormuş hayırlısı bakalım ama b moral bozukluğu ile başlasakmı bilmiyorum

patis arkadaşım, şunu çok iyi biliyorum tüp bebek asla stresi kaldıramayan bir tedavi süreci ve moral motivasyon olmadan yapılacak gibi değil. Belliki eşin canını sıkmış anlamaya çalışıyorum seni insan ister istemez şoka uğruyor. şuanda başlaman çok uygun olmayabilir istersen biraz bekle yani Ramazan zaten 1 ay. çift olarak ne zaman kendinizi hazır hissederseniz o zaman başlayın derim ben ama tabiki karar sizin...

rahat ol canım stres yapma. hoş diyene bak :) benimde transferim oldu gün sayıyorum ve zaman hiç geçmiyooooooo

Canım inan bana o zaman geçmeme olayı herkeste var maalesef... sadece sana tavsiyem stres yapma bebeğine zarar vereceğini düşün hep.. sakin ol, yat, dinlen test gününü bekle bu kadar arkadaşım :)) Allahın izniyle güzel haberler alacağız rahat ol lütfen

Selam bubble, aynı yaştayız canım bende 35 yaşındayım. benim 4. deneme olcak ve Fulyada Ümit Beyle tedavim devam ediyor. Benim sorun rezerv azlığı canım çünkü FSH yüksekliği vardı. şimdide rahimde kalınlaşma olmuş tüp bebeğe geçemiyoruz :KK43:(

Selam yildirimm, benim FSH aralıkta 10.18 gibi çıkmıştı Aralıkta. şubat-mart gibi tekrar bakılmıştı, 7. bişilerdi. ancak tabii yüksek değer geçerli oluyormuş her zaman nette okuduğum kadarıyla. Gçen hafta Mustafa beyde muayene oldum, yumurtalarım az dedi. Yandaki hemşireye 4*4, yok 5-5 yaz dedi. Acaba her bir yumurtalıkta görünen folikül sayısı mıydı bu, anlamadım. Zaten saatlerce bu 10 dakika muayene için beklemek zorunda kalmıştım. AMH testi istedi bakalım bu hafta çıkacak.
Senin önceki tüp bebek denemelerin yine bahçeci'de mi yapıldı yoksa başka yerde mi?
Ben bu hafta regl olmayı bekliyorum ve tedaviye başlamak istiyorum, umarım bir aksilik çıkmaz. Sen ne tedavisi görüyorsun şu anda? Rahmin kalınlaşması sanırım estrofem ilacı ile oluyor.Önceki kadın doktorum rahmi beslemek için sana bunu yazdırıyorum demişti.
Durumlarımız biraz bennziyor gibi o nedenle biraz çok sormuş olabilirim.

Kızlaaaaarr ben geldim :)) şuan tam 77 kiloyum yani toplamda 8 kilo verdim. çok mutluyum hedefe doğru gidiyoruz... Hasan Ali beyi çok seviyorum :KK16:

waaoowwww bu ne azim kız maşallah maşallah sakın bozma diyetini bak hee devam :))

Kızlar yarın opum var çok stresli ve heyecanlıyım dua edin lütfen :KK43:(

Stres yapılcak bişey yok canım hissetmiceksin bile :)) inşallah bi sürü yumoşun olur :))

kızlar merhaba,

yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle... haftasonu eşimle konuşup anlaştık başlıyoruz diye karar verdik daha fazla ötelemek istemiyorum o da istemiyor. zaten babam hasta ve hastanede yatıyor şuanda yaşlı insanlar bir ayakları çukurda torun hasretiyle gitmesinler bu dünyadan istiyorum inşallah Rabbim nasip eder.

bugün bahçeciye gittim önce progesteron hormonuma baktılar normal çıktı ve ilaçlarımı verdiler Gonal F. günde 150 ml 4 gün boyunca. Cuma günü tekrar gideceğim. muayenemi aytun hn yaptı mustafa beyde merkezdeydi ama görüşmedik. emel hemşire ile görüştüm sadece. ilk iğnemi emel hemşire yaptı. yalnız bu iğneler aşılama iğnelerinden daha farklı sanırım igneden sonra karnımın altında yumurtalığımda ince ince sızı gibi bir şeyler hissediyorum sonra iğne yerimde morarmış. Aşılama iğnelerinde böyle olmamıştı normal mi sizce?

tebrik ederim çok iyi hemde oldukça kısa sürede verdin sanki? bak gördün mü azmin sonu kesinlikle şaşmaz.. başarı gelir.

benimde 5 kilom kaldı ama diyetle veremiyorum spor yapmam lazım diyetimdeki istikrarı sporda da uygulayabilsem çok iyi olacak.

Canlar ıyı akşamlar
Cuma gunu mustafa beyden aldım randevumu bakalım ne diyecek
Off bende pko var kızlar kıloda 77 acaba erteler mı kılo ver gel dermı artık ertelemek ıstemıyorum ya:KK14::KK14::KK14:benım gıbı olanınız var mı öğretmenım ben yaz tatılınde olsun ıstemıstım okul zamanı zor olur dıye ertelerse ne yaparım bılemıyorum

Canlar ıyı akşamlar
Cuma gunu mustafa beyden aldım randevumu bakalım ne diyecek
Off bende pko var kızlar kıloda 77 acaba erteler mı kılo ver gel dermı artık ertelemek ıstemıyorum ya:KK14::KK14::KK14:benım gıbı olanınız var mı öğretmenım ben yaz tatılınde olsun ıstemıstım okul zamanı zor olur dıye ertelerse ne yaparım bılemıyorum

hayırlısı olsun canım hayırlı haberler alırsın inşallah. kilona rağmen metobolik değerlerin iyiyse bekleteceğini sanmıyorum.

hayırlısı olsun canım hayırlı haberler alırsın inşallah. kilona rağmen metobolik değerlerin iyiyse bekleteceğini sanmıyorum.

inşallah canım hepımız için hayırlısı olsun
sende baslamıssın bugun ınsallah rabbım guldurur yuzumuzu şimdişimdi okuyunca gördüm senınde mustafa hocaymış
Ay ben cuma ılk defa karsılasacagım cok heyecanlıyım nasıl gectı senınde ılk görüşmen bıraz bahseder mısın

selam canım.ben Nisanda tedaviye başlıcam ve bende Bahçeci ile ön görüşme yaptım çok memnun kaldım. diğer doktorların hiç istemedikleri testleri istediler ve farklı şeyler söylediler. o zaman anladım farklı olduklarını ve bende Bahçecide karar kıldım. inş nisanda adetimle başlıcaz umarım sonucuda güzel olur :)
hadi hayırlısı senin için

X