Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

inşallah canım hepımız için hayırlısı olsun
sende baslamıssın bugun ınsallah rabbım guldurur yuzumuzu şimdişimdi okuyunca gördüm senınde mustafa hocaymış
Ay ben cuma ılk defa karsılasacagım cok heyecanlıyım nasıl gectı senınde ılk görüşmen bıraz bahseder mısın

Amin canım. Ben gitmeden önce iyice hazırlandım tavsiye ederim. Önce bir özgeçmiş yazdım, bu güne kadar neler yaptım bebek konusuda hastalıklarım kullandığım ilaçlar tedaviler sonuçları vs.

Sonra SGK'da tüm kan tahlillerimi ve hormon tahlillerimi yaptırdım güncel olarak onların sonuçlarını aldım, rahim filmi vs. bugüne kadar yaptırdığım ilgili tüm tahlil rapor ne varsa toparladım.

sonrada eşimle oturup merak ettiğimiz soruları yazdık bir kenara unutmayalım diye.

Görüşmede önce hemşire alıyor seni dinliyor rapor tahlil vs götürdüklerini dosyalıyor bilgisayara kaydediyor. Sonra mustafa hoca geliyor özetlenen bilgilere bakıp tüp bebek için uygun olup olmadığı söylüyor. Senin soruların varsa onları yanıtlıyor. Sonra muayene ediyor ve eğer tüp bebek kararı verirseniz ne zaman başlayacağınızı konuşuyorsunuz.

uzun yazdım, soruların olursa çekinmeden sorabilirsin.

Amin canım. Ben gitmeden önce iyice hazırlandım tavsiye ederim. Önce bir özgeçmiş yazdım, bu güne kadar neler yaptım bebek konusuda hastalıklarım kullandığım ilaçlar tedaviler sonuçları vs.

Sonra SGK'da tüm kan tahlillerimi ve hormon tahlillerimi yaptırdım güncel olarak onların sonuçlarını aldım, rahim filmi vs. bugüne kadar yaptırdığım ilgili tüm tahlil rapor ne varsa toparladım.

sonrada eşimle oturup merak ettiğimiz soruları yazdık bir kenara unutmayalım diye.

Görüşmede önce hemşire alıyor seni dinliyor rapor tahlil vs götürdüklerini dosyalıyor bilgisayara kaydediyor. Sonra mustafa hoca geliyor özetlenen bilgilere bakıp tüp bebek için uygun olup olmadığı söylüyor. Senin soruların varsa onları yanıtlıyor. Sonra muayene ediyor ve eğer tüp bebek kararı verirseniz ne zaman başlayacağınızı konuşuyorsunuz.

uzun yazdım, soruların olursa çekinmeden sorabilirsin.

benım gıbısın sende:KK1::KK1:
benım 1,5 yıllık adet tarıhlerım bıel yazılıdır defterımde
aynen bende sormak ıstedıklerımı yazmayı düşünüyordum ınsan unutuyor
Ben sımdıye kadar ki tahlıllerımı rahım fılmımı esımın sperm testını götürecegım ama benım en son hormon tahlılım 6 ay oncesının ona bısey dermı bılemeyecegım yenıle dıyebılır belkı de
Ben de cok bocaladım önce ramazanda orucumu yemeyeyım ramazan sonrası olsun ama bu sefer kafyı taka taka ıyıce regl sasıyor ağustos bası olurum derken sımdı temmuz sonunda gelecek sanırım bı oncekı gecıkmelı geldı çünkü
heyecanlıyım fena ınsan bır an önce olsun ıstıyor senın ılk denemen mı sana su kadar yüzde sansınız var felan bısey dedı mı çok konuşmuyor sorarsan söylüyor gıbı bı hava sezdım mustafa hocadan genellıkle okuduklarımdan

Teşekkür ederim canım. Benim sorunum pko ve iki defa rahim perdesi için histeraskopi oldum. İnşallah en kisa zamanda hepinizin güzel haberlerini almayı nasip eder Allah. ..

kızlar merhaba,

yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle... haftasonu eşimle konuşup anlaştık başlıyoruz diye karar verdik daha fazla ötelemek istemiyorum o da istemiyor. zaten babam hasta ve hastanede yatıyor şuanda yaşlı insanlar bir ayakları çukurda torun hasretiyle gitmesinler bu dünyadan istiyorum inşallah Rabbim nasip eder.

bugün bahçeciye gittim önce progesteron hormonuma baktılar normal çıktı ve ilaçlarımı verdiler Gonal F. günde 150 ml 4 gün boyunca. Cuma günü tekrar gideceğim. muayenemi aytun hn yaptı mustafa beyde merkezdeydi ama görüşmedik. emel hemşire ile görüştüm sadece. ilk iğnemi emel hemşire yaptı. yalnız bu iğneler aşılama iğnelerinden daha farklı sanırım igneden sonra karnımın altında yumurtalığımda ince ince sızı gibi bir şeyler hissediyorum sonra iğne yerimde morarmış. Aşılama iğnelerinde böyle olmamıştı normal mi sizce?

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım güzel haberler alcaz inşallah :)) valla ben daha iğnelere başlamadım nasıl kullanılıyor onu bile bilmiyorum ama neden morarma olduki acaba :KK43:( hemşireyi arayıp sorsana en sağlıklısı o yani

Kızlaaaaarr ben geldim :)) şuan tam 77 kiloyum yani toplamda 8 kilo verdim. çok mutluyum hedefe doğru gidiyoruz... Hasan Ali beyi çok seviyorum :KK16:

Canım seni çok tebrik ediyorum azmin bizlerede ders olsun valla :)) HERŞEY BEBİŞ İÇİN....

Kızlar yarın opum var çok stresli ve heyecanlıyım dua edin lütfen :KK43:(

Allah yardımcın olsun arkadaşım, güzel haberle dön..

Canlar ıyı akşamlar
Cuma gunu mustafa beyden aldım randevumu bakalım ne diyecek
Off bende pko var kızlar kıloda 77 acaba erteler mı kılo ver gel dermı artık ertelemek ıstemıyorum ya:KK14::KK14::KK14:benım gıbı olanınız var mı öğretmenım ben yaz tatılınde olsun ıstemıstım okul zamanı zor olur dıye ertelerse ne yaparım bılemıyorum

Selam oske, kilo hormonlara engel ise ve çok fazla kilo vermeni isterler ama sorun yoksa bence ertelenmez. Ayrıca boyun kaç 77 kilo çok fazla bir kilo değil bence

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım güzel haberler alcaz inşallah :)) valla ben daha iğnelere başlamadım nasıl kullanılıyor onu bile bilmiyorum ama neden morarma olduki acaba :KK43:( hemşireyi arayıp sorsana en sağlıklısı o yani

sağol canım inaşllah... hemşireyi aradım ama henüz görüşemedim müsait değilmiş arayacakmış beni
ilk iğneyi hemşire yapmıştı zaten:KK52: bu sabah benim yaptığım iğnede sorun yok

hadi yaa hemşire mi yapmıştı hehehehe :)))))))

evet bende o yüzden şaşkınım aşılamada hep kendim yaptım 1 kere bile morarmadı
aslında çok önemli değil beni endişelendiren iğne sağ taraftan yapıldı ve yapıldıktan sonra yumurtalığım yada o bölgede böyle sızlama gibi batma gibi bir şey oluyor

daha önceki doktorum bana pco hastalarına doz konusunda çok dikkat etmek gerekir ohss olabiliyor demişti
hemen büyüyormuş gibi geldi bana ohss olurum diye korkuyorum

evet bende o yüzden şaşkınım aşılamada hep kendim yaptım 1 kere bile morarmadı
aslında çok önemli değil beni endişelendiren iğne sağ taraftan yapıldı ve yapıldıktan sonra yumurtalığım yada o bölgede böyle sızlama gibi batma gibi bir şey oluyor

daha önceki doktorum bana pco hastalarına doz konusunda çok dikkat etmek gerekir ohss olabiliyor demişti
hemen büyüyormuş gibi geldi bana ohss olurum diye korkuyorum

ohss opudan sonra ortaya çıkan bi durum değil mi? yani şimdi olmaz diye biliyorum :KK43:(

Teşekkür ederim canım. Benim sorunum pko ve iki defa rahim perdesi için histeraskopi oldum. İnşallah en kisa zamanda hepinizin güzel haberlerini almayı nasip eder Allah. ..

Amin menac amin.. Rabbim tez zamanda bizlerede nasip etsin inşallah. sende kendine ve bebişlere çok iyi bak arada yaz bize :)) öpüyorum...

Canım seni çok tebrik ediyorum azmin bizlerede ders olsun valla :)) HERŞEY BEBİŞ İÇİN....

Allah yardımcın olsun arkadaşım, güzel haberle dön..

Selam oske, kilo hormonlara engel ise ve çok fazla kilo vermeni isterler ama sorun yoksa bence ertelenmez. Ayrıca boyun kaç 77 kilo çok fazla bir kilo değil bence

canım boyum 1,62 felan zaten pko olduğu için bılırsın karın bolgesı yağlanması var bende bı zayıfladım mı hemen de orası gıdıyor tüp bebekde hersey dışarıdan müdahale ettıg için kılonun bır zararı olcagını düşünmüyorum ama hamılelıkte tansıyon ve gebelik sekerıne yol acabılıyor ya doktorlar ne kadar zayıf kalırsanız o kadar ıyı olur dıyorlar bırde kılo kalıtesız yumurta oluşumuna neden oluyor mu onu bılmıyorum ıste.Cuma gunu butun sorularıma cevap alacağım sanırım günler geçmiyor offfff:KK14::KK14::KK14:ben tedavı başlayınca nasıl bekleyecegım o kadar merak edıyorum:KK1::KK1:

canım boyum 1,62 felan zaten pko olduğu için bılırsın karın bolgesı yağlanması var bende bı zayıfladım mı hemen de orası gıdıyor tüp bebekde hersey dışarıdan müdahale ettıg için kılonun bır zararı olcagını düşünmüyorum ama hamılelıkte tansıyon ve gebelik sekerıne yol acabılıyor ya doktorlar ne kadar zayıf kalırsanız o kadar ıyı olur dıyorlar bırde kılo kalıtesız yumurta oluşumuna neden oluyor mu onu bılmıyorum ıste.Cuma gunu butun sorularıma cevap alacağım sanırım günler geçmiyor offfff:KK14::KK14::KK14:ben tedavı başlayınca nasıl bekleyecegım o kadar merak edıyorum:KK1::KK1:

ooo canım sen daha şimdiden gebelik şekerini falan düşünüyorsan gerçekten işin zor arkadaşım :)) o kadar yorma kafanı doktorunun söylediklerini yap görceksin herşey iyi olcak Allahın izniyle. Sen cuma günü bir görüşme yap ondan sonra kendine yol çizersin canım benim.. elinden geldiğince rahat ol, stres bu tedavinin en büyük düşmanı maalesef.

ooo canım sen daha şimdiden gebelik şekerini falan düşünüyorsan gerçekten işin zor arkadaşım :)) o kadar yorma kafanı doktorunun söylediklerini yap görceksin herşey iyi olcak Allahın izniyle. Sen cuma günü bir görüşme yap ondan sonra kendine yol çizersin canım benim.. elinden geldiğince rahat ol, stres bu tedavinin en büyük düşmanı maalesef.

canım ben böyle degıldım aslında
Öğretmenım çalışırken oyle güzel oyalanıyordum ki regl gecıkırdı acaba tuttu mu bu ay oldumu dıye takmazdım bıle şimdı okullar kapandı evdeyim ya butun gun esımde akşam geliyor ısten aılede farklı sehırde olunca butun gun kur dur kendıme çok kızıyorum ama off çıkaramıyorum aklımdan
Doğru dıyosun aslında ama ahh bı rahat dusunebılsem

Kızlar selamlar, yarın test günüm inanılmaz stresli ve heyecanlıyım :KK43:( kasıklarımda ağrı var belim ağrıyor sizce bunlar belirti mi :KK43:(

arkadaşlar sabah opum vardı güzel geçti yani ben bişey hissetmedim korktum ama bişey olmadı çok şükür :)) yarın embriyolar hakkında bilgi vermek için arayacaklarmış. Bekliyorum bakalım Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

Kızlar selamlar, yarın test günüm inanılmaz stresli ve heyecanlıyım :KK43:( kasıklarımda ağrı var belim ağrıyor sizce bunlar belirti mi :KK43:(

arkadaşlar sabah opum vardı güzel geçti yani ben bişey hissetmedim korktum ama bişey olmadı çok şükür :)) yarın embriyolar hakkında bilgi vermek için arayacaklarmış. Bekliyorum bakalım Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

wildaa canım hayırlı haberlerle gel inşallah bızlere de umut ollll güzel düşün güzel olsun bol bol dua et yuzdun yuzdun kuyruğuna geldın artıkk

gül_akm hersey gönlünce olsun ınsallah canım yumoslarında dolsun göbüşün

wildaa canım hayırlı haberlerle gel inşallah bızlere de umut ollll güzel düşün güzel olsun bol bol dua et yuzdun yuzdun kuyruğuna geldın artıkk

gül_akm hersey gönlünce olsun ınsallah canım yumoslarında dolsun göbüşün

Allah razı olsun arkadaşım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

canım ben böyle degıldım aslında
Öğretmenım çalışırken oyle güzel oyalanıyordum ki regl gecıkırdı acaba tuttu mu bu ay oldumu dıye takmazdım bıle şimdı okullar kapandı evdeyim ya butun gun esımde akşam geliyor ısten aılede farklı sehırde olunca butun gun kur dur kendıme çok kızıyorum ama off çıkaramıyorum aklımdan
Doğru dıyosun aslında ama ahh bı rahat dusunebılsem

hımm durum şimdi anlaşıldı ew sendromu başlamış sende :)))) insan sürekli çalışmaya alışınca evde oturmak zor gelir her zman ve haliyle düşün düşün kafayı yersin arkadaşım maalesef :KK43:(

hadi bakalım pozitif haberlerini bekliyoruz wildaa

inşallah bebişlerin bol bol ve kaliteli olur arkadaşım

X