- 11 Kasım 2011
- 198
- 0
inşallah canım hepımız için hayırlısı olsun
sende baslamıssın bugun ınsallah rabbım guldurur yuzumuzu şimdişimdi okuyunca gördüm senınde mustafa hocaymış
Ay ben cuma ılk defa karsılasacagım cok heyecanlıyım nasıl gectı senınde ılk görüşmen bıraz bahseder mısın
Amin canım. Ben gitmeden önce iyice hazırlandım tavsiye ederim. Önce bir özgeçmiş yazdım, bu güne kadar neler yaptım bebek konusuda hastalıklarım kullandığım ilaçlar tedaviler sonuçları vs.
Sonra SGK'da tüm kan tahlillerimi ve hormon tahlillerimi yaptırdım güncel olarak onların sonuçlarını aldım, rahim filmi vs. bugüne kadar yaptırdığım ilgili tüm tahlil rapor ne varsa toparladım.
sonrada eşimle oturup merak ettiğimiz soruları yazdık bir kenara unutmayalım diye.
Görüşmede önce hemşire alıyor seni dinliyor rapor tahlil vs götürdüklerini dosyalıyor bilgisayara kaydediyor. Sonra mustafa hoca geliyor özetlenen bilgilere bakıp tüp bebek için uygun olup olmadığı söylüyor. Senin soruların varsa onları yanıtlıyor. Sonra muayene ediyor ve eğer tüp bebek kararı verirseniz ne zaman başlayacağınızı konuşuyorsunuz.
uzun yazdım, soruların olursa çekinmeden sorabilirsin.