Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

gunenc beyin hastasi olan varmi aranizda nasil memnunmusunuz ilgilimi bende baslarsam onda baslamayi düsünüyorumda bilgi almak istiyorum.....

Canım benim doktorum Güvenç Bey, kesinlikle tavsiye ederim. işinde çok titiz bir doktor işini hiç şansa bırakmıyor kesinlikle. Ben histereskopi oldum 1 ay rahim dinlensin bekleyelim dedi. Geçen ay muayeneye gittim tüp bebeğe geçicez diye ama biraz daha beklemek istiyorum toparlan iyice dedi ve tedaviye başlamadı ama histereskopi sonrası tüp bebeğe erken geçenlerde var biliyorum. Bunun dışında ilgili istediğin zaman hemşiresine yada kendisine ulaşabiliyorsun yani bunlar tedavide çok önemli ayrıntılar. Bence için rahat olsun canım Güvenç Bey çok başarılı bi doktor

gunenc beyin hastasi olan varmi aranizda nasil memnunmusunuz ilgilimi bende baslarsam onda baslamayi düsünüyorumda bilgi almak istiyorum.....

selam kelebek, ben güvenç beyin hastasıyım ve şuanda 3 aylık hamileyim :)) doktorumdan ve merkezimden çok memnunum canım sanada kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok başarılı bi doktor işini çok iyi yapıyor benimle çok güzel ilgilendi çok beğendim ve soran herkese tavsiye ediyorum. Rabbim bu mutluluğu size de yaşatsın inşallah tez zamanda

haklisin canim yapmakta fayda var....peki canim butun bu tahliller nezaman yapildi belli bi günleri varmi bi adet döneminde hepsi yapilabilirmi bide netur tahlillerdi bunlar? canim kusura bakma cok sordum galiba ama hazirlikli gitmek istiyorum busefer daha dikkatli davranmak istiyorum...

Ben adetimin 3. günü gibi gitmiştim. daha evvel karın ameliyatı geçirdiğim için (bağırsak düğümlenmesi yaşamıştım o yüzden ameliyat oldum) yumurtalıklarımın yerlerinde oynama olup gebeliği engelleyici bir durum yaratmış olabilir diye hemen HSG istedi doktor.

HSG sonucumda hollandada yaptığım düşükten parça kaldığı için ve doktor histeroskopi yapalım hemen dedi. Ben ertesi gün izmire kayınvalidemi gormeye gidecektim 5 gün sonra yapsak olur mu dediğimde, olmaz rahim kalınlaşır şimdi yapmam gerek dedi.

Yani HSG ve histeroskopi yapılacak ise adetliyken hastanede olmanda fayda var.

Gittiğim gün benden kan eşimden kan ve sperm aldılar. bunlar için aç olmaya gerek yoktu, ama doktor açlık kan şekeri testi istedi, onun için sabah 8 de aç karnına hastanede olduk, ve 3 saat orda kan testi yaptırdık.

Bence adet olacağın bir zamanda gidersen histeroskopi yada hsg işlemlerin hızlıca hallolur, gün kazanırsın.

iyi aksamlar kizlar dun guvenc beye e-mail atmistim gelmeden önce hangi ilaclari kullanayim diye temmuz adetinle dogum kontrol hapina basla buraya gelene kadar kullan diye yazmis....hepiniz böylemi basladiniz ne faydasi var acaba dogum kontrol hapinin...

Ben holladadaki uzun protokol tedavimde doğum kontrol hapı kullanmıştım 1 ay sonra iğnelere başladım. ama bahçecide kısa protokol yapılmasına karar verdi doktorlar.

Belki doktor sana adet süresini kontrol etmek için vermiş olabilir, br önceki mesajımda adetliyken gelmeye çalış demiştim ya, hap kullanırsan hangi gün adet olacağını kesin bilirsin sonuçta....
Bi fikir tabi kesin bilemem niye vermiş?

Canım benim doktorum Güvenç Bey, kesinlikle tavsiye ederim. işinde çok titiz bir doktor işini hiç şansa bırakmıyor kesinlikle. Ben histereskopi oldum 1 ay rahim dinlensin bekleyelim dedi. Geçen ay muayeneye gittim tüp bebeğe geçicez diye ama biraz daha beklemek istiyorum toparlan iyice dedi ve tedaviye başlamadı ama histereskopi sonrası tüp bebeğe erken geçenlerde var biliyorum. Bunun dışında ilgili istediğin zaman hemşiresine yada kendisine ulaşabiliyorsun yani bunlar tedavide çok önemli ayrıntılar. Bence için rahat olsun canım Güvenç Bey çok başarılı bi doktor

cok saol canim cvbin icin icimi rahatlattin bugun arayip konusacam insallah bakalim nediyecek...

Ben adetimin 3. günü gibi gitmiştim. daha evvel karın ameliyatı geçirdiğim için (bağırsak düğümlenmesi yaşamıştım o yüzden ameliyat oldum) yumurtalıklarımın yerlerinde oynama olup gebeliği engelleyici bir durum yaratmış olabilir diye hemen HSG istedi doktor.

HSG sonucumda hollandada yaptığım düşükten parça kaldığı için ve doktor histeroskopi yapalım hemen dedi. Ben ertesi gün izmire kayınvalidemi gormeye gidecektim 5 gün sonra yapsak olur mu dediğimde, olmaz rahim kalınlaşır şimdi yapmam gerek dedi.

Yani HSG ve histeroskopi yapılacak ise adetliyken hastanede olmanda fayda var.

Gittiğim gün benden kan eşimden kan ve sperm aldılar. bunlar için aç olmaya gerek yoktu, ama doktor açlık kan şekeri testi istedi, onun için sabah 8 de aç karnına hastanede olduk, ve 3 saat orda kan testi yaptırdık.

Bence adet olacağın bir zamanda gidersen histeroskopi yada hsg işlemlerin hızlıca hallolur, gün kazanırsın.

canim bende adet baslangici orada olacam zaten hemen o ay baslamak icin ben burda laparaskopi oldum tani amacli bi sorun yok demislerdi tabi sonuclari orayada götürürüm gösteririm yine doktora onlarda bi baksinlar....insallh hitereskopiye falan gerek kalmaz

selam kelebek, ben güvenç beyin hastasıyım ve şuanda 3 aylık hamileyim :)) doktorumdan ve merkezimden çok memnunum canım sanada kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok başarılı bi doktor işini çok iyi yapıyor benimle çok güzel ilgilendi çok beğendim ve soran herkese tavsiye ediyorum. Rabbim bu mutluluğu size de yaşatsın inşallah tez zamanda

ayy cok hosss hayirli ugurlu olsun canim saglikla kucagina almakta nasip olsun insallah insan bunlari duyunca daha bi umutlaniyor....

merhaba kelebek bende güvenç beyin hastasıyım 2.denememi de onda yapıcam inş.kendisi ilgili ve her sorduğuna cevap alabiliyosun tavsiye ederim.diğer arkadaşlarında dediği gibi titiz ve riske atmayan bir doktor ve ne zaman ararsan ara her zaman kendisine ulaşıp cevap alıyosun buda tedavide çok önemli.yolun açık olsun.

canim bende adet baslangici orada olacam zaten hemen o ay baslamak icin ben burda laparaskopi oldum tani amacli bi sorun yok demislerdi tabi sonuclari orayada götürürüm gösteririm yine doktora onlarda bi baksinlar....insallh hitereskopiye falan gerek kalmaz

Hayırlısı neyse o olsun canım, benim histeroskopide ufak bir polip bulup onu da temzilemişlerdi, hem de dediğim gibi kürtaj da olmuştum. Doktorum Erbil bey bu arada. İnşallah gider gitmez başlarsın ilaçlarına.

Kızlar Allah izin verirse haftaya regl olcam ve iğnelerime başlıyorum :)) hem heyecan hem stres var değişik işte 4. deneme olunca böyle oluyor demekki :KK43:( yine olmazsa artık ne yaparım gerçekten bilmiyorum...

merhaba kelebek bende güvenç beyin hastasıyım 2.denememi de onda yapıcam inş.kendisi ilgili ve her sorduğuna cevap alabiliyosun tavsiye ederim.diğer arkadaşlarında dediği gibi titiz ve riske atmayan bir doktor ve ne zaman ararsan ara her zaman kendisine ulaşıp cevap alıyosun buda tedavide çok önemli.yolun açık olsun.

doktora inanmak ve güvenmek cok önemli gercekten hani derlerya inanmak basarmanin yarsidir gercekten öyle inanarak gidiyoruz ins sonuca güzel olur....

Kızlar Allah izin verirse haftaya regl olcam ve iğnelerime başlıyorum :)) hem heyecan hem stres var değişik işte 4. deneme olunca böyle oluyor demekki :KK43:( yine olmazsa artık ne yaparım gerçekten bilmiyorum...

allah yar ve yardimcin olsun canim umutsuz olma simdiden güzel düsün sonuda güzel olsun.....

Canım tedirginliğini anlıyabiliyorum Rabbim seni bu kez sevindirsin inşallah ama ümitsiz olma lütfen. Her karanlıkta bir aydınlık vardır unutma. ayrıca herşeyin bir vakti zamanı var ben buna çok inanıyorum. Kaç yıl eşimi tedavi olması için ikna edemeyen ben adam geldi hadi tedaviye başlayalım dedi. Demekki Allahım nasip etti zamanı geldi. Sabretmek ve tabii bol bol dua etmek gerek. Herşey güzel olcak:KK16:

Günaydın canım şimdiden tedavin hayırlı olsun ve bu son olur inşallah.. Doktorun kimdi canım merak ettim ???

Doktorum Erbil bey :)

Mrb ankara12, mesajlardan herkesin durumunu okumaya çalışıyorum, tekarar tekrar sormamak için. Sanırım yaşın 36 mıydı, yaş ve sorun neydi senin ve verilen ilaçlar ne içinmiş, omega 3 , folik asit tarzı vitaminler mi? Kendinden bahseder misin biraz?

Evet, yaşım 36. Eşim azosperm, tese ameliyatı oldu. Farklı bir merkezde mart-nisan ayında ilk denemem oldu. 2. deneme için Erbil beyle devam edeceğim. Tedavi ağustosta başlayacağı için bu süreçte elevit, omega 3 ve selenyum kullanacağım.

canim bende simdi baslayamayacam zaten bende agustosta düsünüyorum oyüzden de buarayi bos gecirmek istemiyorum vitaminlarin belki faydasi olur...tlden direkt doktorla göresebiliyormuyuz yoksa sekreterler yada hemsirelermi konusuyor

Ben İstanbul'da olduğum için ilk görüşmem yüzyüze oldu. Diğer sorularım ve işlemler için mail atıyorum ya da Erbil bey muayenede olur diye hemşiresine telefonla not bırakıyorum. Erbil bey uygun olduğunda dönüp arıyor ve bilgilendiriyor.

Herkeşşlere günaydın :)))) kızlar benim kabızlık düzelir gibi tamamen geçmedi ama verdiği o sancı ve şişlik yok sanırım kuru erik ve kuru kayısılar işe yaradı :))

Doktorum Erbil bey :)

Evet, yaşım 36. Eşim azosperm, tese ameliyatı oldu. Farklı bir merkezde mart-nisan ayında ilk denemem oldu. 2. deneme için Erbil beyle devam edeceğim. Tedavi ağustosta başlayacağı için bu süreçte elevit, omega 3 ve selenyum kullanacağım.

Ben İstanbul'da olduğum için ilk görüşmem yüzyüze oldu. Diğer sorularım ve işlemler için mail atıyorum ya da Erbil bey muayenede olur diye hemşiresine telefonla not bırakıyorum. Erbil bey uygun olduğunda dönüp arıyor ve bilgilendiriyor.

günaydın canım. Erbil Bey hakkında çok güzel şeyler okumuştum baya başarılı bi doktormuş. Zaten Bahçecideki tüm doktorlar ün yapmış durumda ben inanıyorum herkese şifa olcaklar Allahın izniyle tabi :KK16:

Herkeşşlere günaydın :)))) kızlar benim kabızlık düzelir gibi tamamen geçmedi ama verdiği o sancı ve şişlik yok sanırım kuru erik ve kuru kayısılar işe yaradı :))

Günaydın. Sanırım kabızlık çekiyorsun bol su içmeni tavsiye ediyorum ben. Kuru meyveler mutlaka iyi gelmiştir ama.

Bu arada bende eylül ayında 3. tüp bebek denememi yapıcam ama sanki zaman durdu geçmek bilmiyor artık :KK43:(

Aynen canım özellikle kuru kayısı candır can :KK70: :KK70: Annem çok yapar akşamları bir bardak suyun içine 2-3 kayısı atar sabah kalktığında o kayısılar kocaman olur şişerler :)) Hem suyunu içer, hem o kayısıları yerdi. Bide böyle dene istersen canımcım :))

Aynen canım özellikle kuru kayısı candır can :KK70: :KK70: Annem çok yapar akşamları bir bardak suyun içine 2-3 kayısı atar sabah kalktığında o kayısılar kocaman olur şişerler :)) Hem suyunu içer, hem o kayısıları yerdi. Bide böyle dene istersen canımcım :))

aaa bide öyle deneyim bakalım figencim :)) çok sağol

Kızlar selam 21 haziranda yani cuma günü transferim oldu heyecanla bekliyorum. belirtiler neler merak ediyorum sizde vücudunuzda fark edilen şeyler oldu mu?

X