Allah razı olsun arkadaşım, Allah herkesin evladına uzun ömürler nasip etsin..
Canım Mustafa Bey evet yoğun bi doktor, talep çok çünkü. Ama bende kendisi yaptı ben bizzat onu istedim :)) dediğim gibi yoğunluğunun sebebi çok hastası olması. Bu alanda çok başarılı bi isim. Ben elimden geldiğimce tavsiye etmeye çalışıyorum herkese.
Bi komşumuzun akrabası var Fransa'da yaşıyor. 7 kez tüp bebek denediler olmadı. Ben Bahçecinin noyu falan verdim merkezle görüştüler haziranda Türkiyeye gelcekler inşalah tedavi için ve özellikle Mustafa Beyden randevu alın dedim tamam dediler :)) inşşş onlarada şans getirir bahçeci. Çok uzun bi yol tüp bebek, maddi manevi ayrı ayrı emek hepsi. Rabbim mutlu son nasip etsin herkese :))
Arkadaşlar, bende Haziran ayında tedaviye başlıyorum yani adet olunca iğnelere başlıcam. Benide aranıza alır mısınız?
Bahçeciden Aytun Hanımın hastasıyım
tabiki canım.. hoşgeldin aramıza :)) nasılsın anlat bakalım sende sorun ne, nerden yazıyosun
Arkadaşlar, bende Haziran ayında tedaviye başlıyorum yani adet olunca iğnelere başlıcam. Benide aranıza alır mısınız?
Allah razı olsun arkadaşım, Allah herkesin evladına uzun ömürler nasip etsin..
Canım Mustafa Bey evet yoğun bi doktor, talep çok çünkü. Ama bende kendisi yaptı ben bizzat onu istedim :)) dediğim gibi yoğunluğunun sebebi çok hastası olması. Bu alanda çok başarılı bi isim. Ben elimden geldiğimce tavsiye etmeye çalışıyorum herkese.
Bi komşumuzun akrabası var Fransa'da yaşıyor. 7 kez tüp bebek denediler olmadı. Ben Bahçecinin noyu falan verdim merkezle görüştüler haziranda Türkiyeye gelcekler inşalah tedavi için ve özellikle Mustafa Beyden randevu alın dedim tamam dediler :)) inşşş onlarada şans getirir bahçeci. Çok uzun bi yol tüp bebek, maddi manevi ayrı ayrı emek hepsi. Rabbim mutlu son nasip etsin herkese :))
Amiiiiiin canım ...Anladım canım cok saol... doğru kararı vermişiz o zaman
gerçi onlar bir vesile Rabbim ol derse olur... Allahım inş bu yolda olan herkesi daha cok yıpratmaz bizede en kısa zamanda hayırlısıyla
yavrularımıza kavuşmayı Anne Baba olmayı nasip eder ... Rabbim herkesin yardımcısı olsun...
Sağol canım. Ben 33 yaşındayım ve Pcos var bende. 2 kez aşılama yapıldı tutmayınca tüp bebeğe geçtik. ama onunda sonucu negatif oldu şimdi 2. kez tüp bebek deneyeceğiz umarım bu kez tutar. Forumda çok okudum 4. deneme 5. deneme 10. deneme falan çok korkuyorum benmde öyle olcak diye(
selam gul_akm hoşgeldin aramıza :)) oh oh ne güzel baya artıyoruz. Öncelikle sana şunu söyleyeyim ben her zaman neyden korktuysam başıma gelmiştir... Bu nedenle bişeylerden korkmak, kaçmak yada büyük konuşmak beni ürkütmüştür Allah korusun..
Sen içini ferah tut ve doktorun ne diyorsa uygula.. Sonrası dua ve inanmak.. Allahım ol desin inan onun önünde hiçbirşey duramaz...
Herkese merhabalar. Dün test günümdü arkadaşlar ve çok şükür sonucum pozitif:))
Doktorum Ümit Göktolgaya çok çok teşekkür ediyorum. O kadar güzel ilgilendiki bizimle tedavi boyunca ve öyle güzel umutlandırdıki hep olmayacak derken mutlu haberi dün aldık. Allah Bahçeci ekibinden ve doktorum Ümit Beyden razı olsun. Herkese tavsiye ederim. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah..
vallahi cnm kürtajdan sonra kontrole gittiğimde konuştuk 2.deneme de histeroskopi yapabilirim sende bi problem yok ama yinede emin olmak istiyorum dedi.bazen ultrasonla göremediğimiz şeyler oluyor bu daha detaylı bir kontrol dedi ama bilmiyorum cnm ya.
cok saol canım cvp verdiğin için... Yavrunu Allah bağışlasın...şafak daha cok :) eşim öğretmen olduğu için temmuzda baliycaz inş..gerçi randevumuzu almış olmam bile beni biraz olsun rahatlattı ilk adımı attık bakalım :) araştırmalarımıza göre bahçecinin methini cok duyduk benimde 4 denemem olacak inş bende senin gibi ilk seferde hamile kalırım.. sen istanbuldanmısın ?? biz ankaradan gelicez öğretmen evinde kalmayı düşünüyoruz... Mustafa bey okuduğum kadarıyla cok yoğun oluyormuş işlemleri takip edemeyip başka doktorlara yönlendiriyormuş öyle mi?? sende opuyu ve transferi kendisi mi yaptı?? oğluşunla ailenle güzel günler geçirmen dileğiyle :)
Kızlar bende Haziran yolcusuyum :))
Allah izin verirse 4. denemeyi Bahçecide yapıcaz tedavim bikaç ay önce başladı. 2. kez histereskopi oldum. Bu kez çok inanıyorum inşallah bu son olsun...
selam canım,
Ben 2 kere histereskopi oldum korkulacak bişey yok rahat ol. Sen hissetmiyosun zaten sonradan acı oluyor ama az oluyor. bende miyom vardı onları temizlemek için yapıldı. Kürtaj sonrası rahimi temizlemek için yapcak olabilir doktorun. sen doktoruna güven canım için rahat olsun Allahım yardımcın olsun, takipteyim)
Kızlar bende Haziran yolcusuyum :))
Allah izin verirse 4. denemeyi Bahçecide yapıcaz tedavim bikaç ay önce başladı. 2. kez histereskopi oldum. Bu kez çok inanıyorum inşallah bu son olsun...
dmett arkadaşım seninde tedavin hayırlı olsun.vallahi 4/5 kez ve daha fazla deneme için yola çıkanlara Allah yardım etsin her seferinde insanın kendisinde o gücü bulması için.çok zor sizdeki sorun neydi cnm??İnşallah bu sefer sende sağlıklı sıhhatli olarak bebişine kavuşursun.
selam canım,
Tedavin ne aşamada anlatsana biraz seni her zaman görmüyorum bu topikte :))
benim doktorum Ümit Bey canım, ben kendi doktorumu isterdim opu ve transferde. Sende kendi doktorunu iste canım bu hakkın :)) Allah yardımcınız olsun inşallah