Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

canım çookkkkk sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin darısı başımıza

Arkadaslar,

Cok cok tesekkur ederim cevaplariniz icin!!!!!..Bizim sorun esimden kaynakli..Isallah Aralikta Istanbula gelip ikinci tup bebegi denemeyi istiyoruz..Araliga kadar da Dogal yolla olmasi icin dua edecegiz..Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin

Sevgiler!!!!!

Arkadaşlar günaydın,

Bugün öğleden sonra transferim var inşallah bende gebelik haberi veririm sizlere ( çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var (((

Selam canım, umarım doğal yolla hamile kalırsın :)) Ancak eğer sorun eşinde ise Bahçeciden Emre Beyi tavsiye ederim benim eşim tese ameliyatı geçirdi ve çok şükür çok başarılı oldu sonuç. Şimdide tüp bebeğe geçicez. Haberlerini bekliyoruz canım :))

Arkadaşlar günaydın,

Bugün öğleden sonra transferim var inşallah bende gebelik haberi veririm sizlere ( çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var (((

Mewld arkadaşım rahat ol, stres yapma. Aksine içinden bol bol dua et transfere öyle gir faydasını görceksin inan bana :)) Allahım yardımcın olsun arkadaşım inş pozitif olur sonucun

Arkadaşlar günaydın,

selam canım, stres yapılcak bişey yok bebişlerini alıp gelceksin ne mutlu sana.. Hadi güzel haberler alırız inşallah bugün cuma için rahat olsun dua et ve iyi düşün...

Arkadaşlar günaydın,

heeyyy sakin ol bakiim sen :)) bebişleri almaya gidiyorsun ne güzel :)) Rabbim hayırlısını ve pozitif almanı nasip etsin güzel arkadaşım

Arkadaşım gözünaydın olsun maşallah :)) Allahım kucağında görmeyi nasip etsin ve bizlerede en yakın zamanda bu mutluluğu yaşatır inşşşş

Amin canım çok sağolun :))

Sen umudunu kesme bekle ve tedavine devam et arkadaşım mutlu sona ulaşacaksınız inşallah :))

buarada doktorun kimdi kaçıncı deneme :) bizlerede dua et :)

Benim 2. denemeydi ve doktorum Ümit Göktolga canım. ikincide tuttu çok şükür

canım çookkkkk sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin darısı başımıza

Ayyyy canım benim darısı başınıza inşallah dualarım sizlerle....

Kızlar merhaba bende varım. Beni de alın :))) Bende bahçecide başladım. Pazartesi muayene oldum. Bugün de tedavimin 1. günü. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Rabbim sağ salim kucağına alabilmeyi nasip etsin. Darısı bizlerin başına inşallah :))))

Kızlar merhaba bende varım. Beni de alın :))) Bende bahçecide başladım. Pazartesi muayene oldum. Bugün de tedavimin 1. günü. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

canım hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun Bahçeci gerçekten iyi bir ekip benim yumurtalarım toplandı bugün 3. günüm pazartesi transferim var yumurtalarım toplandıktan sonra beni arayıp bilgilendirdiler hep ben şuan çok memnunum umarım böyle devam eder

İnşallah hep beraber kavuşuruz. Doktorun kimdi?

Güvenç bey canım senin doktorun kim

Benim de doktorum Burçak hanım. Şuan benimde iyi gidiyor çok şükür. İnşallah böyle devam eder. :)) Transfer günün yarın hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun Canım 3. gün tranfer yapılacak ya , 3.gün transferi mi daha iyi 5.gün transferimi. Daha yeniyim ya herşeyi öğrenmek istiyorum...

Meraba kizlar.. Bende Bahcecide tedavi goruyorum.. Doktorum Mustafa bey.. Benim yumurta toplama islemim herseyim yapildi bitti. Tam transfere gittim. Karnimda muthis bir sisme ve agrim vardi. Sanki 2 aylik gibiydim. Transferim ertelendi, cunku yumurta toplama isleminden sora odem olustu bende. Bazi hastalarda olabiliyormus. Ne kadar heyecanli gitmistim ama olmadi.. Ee geldim agladim agladim. Esim de benle beraberdi. Sarildik birbirimize. Dedik her iste bi hayir vardir elbet, ama iste yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, bole bi sorunla karsilastik. Ama doktor dedi ki ben embriyonu koyabilirim ama gebelik dusuk de olabilir veya su cigerlerine de gidebilir dedi. O yuzden icimde bi korku olustu. Hersey Allah'tan biliyorum. O ne verirse hayirlisini versin. Simdi kontrole gidicem herhalde haftaya donmus embriyo ile transferim olucak. Embriyonun donmus olup olmamasi ne kadar etkiliyo gebeligi bilmiyorum ama icim cok huzursuz kizlar, aslinda huzursuz degilim de, sabirsizmiyim endiselimiyim, bilmiyorum duygularim karmakarisik..

Günaydın kızlar cuma günü opum vardı 8 yumurtam toplandı ve 6 tanesi döllenmiş. inşallah 5. gün transferi olcakmış çarşamba gününe denk bekliyor heyecanlar beklemedeyim anlacağınız (

hoşgeldin arkadaşım :)) gelişmelerden bizi haberdar et olurmu takipteyiz )

Canım öncelikle hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun :))

Canım dondurulmuş embriyo ile hamile kalan çoookk bayan var :)) o durum seni korkutmasın. Embriyonun taze yada donmuş olması gebeliğe engel değilki.. Onlar çok iyi koşullarda saklanıyor. Bahçeci bu konuda çok başarılı laboratuvarları teknolojik anlamda çok gelişmiş ben çok uzun araştırmalar sonucunda Bahçeciye geldim seninde için rahat olsun ve yolun açık olsun arkadaşım :)) ha bu arada bizleri haberdar et durumundan :))

merhaba Winnybinny,

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım ve geçmiş olsun ( sanırım ohss denilen durum olmuş sende yani yanlış bilmiyorsam.. Ama dondurulmuş embriyonun taze embriyodan farkı yok bildiğim kadarıyla. Benimde eşimin spermleri donduruldu saklanıyor şuanda. benim tedavim başlamadığı için geçemedik bi türlü ama hakkımızda hayırlısı olsun diye bekliyoruz. Allahım yolumuzu açık etsin arkadaşım..

Günaydın kızlar cuma günü opum vardı 8 yumurtam toplandı ve 6 tanesi döllenmiş. inşallah 5. gün transferi olcakmış çarşamba gününe denk bekliyor heyecanlar beklemedeyim anlacağınız (

Stres yapma canım, sakin ol ve bebişlerini al gel inşallah :))

Kelebekcim hşgeldin canımcım :)) tedavin hayırlı olsun bizleri habersiz bırakma olur mu :)) doktorun kimdi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…