cok güzel bi haber tebrikler inş sağlıklı bi hamilelik geçirirsin yavrunu da sağ salim kucağına alırsın :)
Kızlar çok mutluyum çoooookkkkk.... Test sonucum 109 çıktı yani hamileyim :)) Allahım şükürler olsun yarabbim.. öğlenden beri ağla ağla gözümde yaş kalmadı. ne yazcam nasıl anlatsam bilmiyorum ama çok mutluyum işte. elimde değil sürekli ağlıyorum.. Sonunda dualarım kabul oldu Rabbim herkese nasip etsin. Allah Bahçeci ekibinden razı olsun inşallahhh........
Canım herşey bugün belli olur yani ertesi gün yumurtalar hakkında bilgi veriyorlar çünkü. İnşallah kailteli olur hepsi :))
Sevgili Yumut, güzel haberlerle gel inşallah, merakla beklemedeyiz...
Merhaba hoşgeldin canım :))
Geçmiş olsun canım inş ikinci denemede pozitifi görürsün hatta ikinciye gerek kalmadan kendiliğinden hamiş olursun inşallah :))))))
fiyat 4950 tl + ilaç fiyatın canım
Arkadaslar,
Cok cok tesekkur ederim cevaplariniz icin!!!!!..Bizim sorun esimden kaynakli..Isallah Aralikta Istanbula gelip ikinci tup bebegi denemeyi istiyoruz..Araliga kadar da Dogal yolla olmasi icin dua edecegiz..Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
Sevgiler!!!!!
Arkadaşlar günaydın,
Bugün öğleden sonra transferim var inşallah bende gebelik haberi veririm sizlere( çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var (((
Arkadaşlar günaydın,
Bugün öğleden sonra transferim var inşallah bende gebelik haberi veririm sizlere( çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var (((
Arkadaşlar günaydın,
Arkadaşım gözünaydın olsun maşallah :)) Allahım kucağında görmeyi nasip etsin ve bizlerede en yakın zamanda bu mutluluğu yaşatır inşşşş
ayyyy ne güzel yumut tebrikler canım benim, gözünaydın maşallah :)) ağla güzelim verdiğin onca emeğin karşılığıdır bugün senin hakkın olan.. Rabbim bizlerede nasip eder mi acaba. Sabrediyorum bekliyorum ve sizleri gördükçe dahada mutlu oluyorum inan bana
buarada doktorun kimdi kaçıncı deneme :) bizlerede dua et :)
canım çookkkkk sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsindarısı başımıza
Amin canım çok sağolun :))
Sen umudunu kesme bekle ve tedavine devam et arkadaşım mutlu sona ulaşacaksınız inşallah :))
Benim 2. denemeydi ve doktorum Ümit Göktolga canım. ikincide tuttu çok şükür
Ayyyy canım benim darısı başınıza inşallah dualarım sizlerle....
Kızlar merhaba bende varım. Beni de alın :))) Bende bahçecide başladım. Pazartesi muayene oldum. Bugün de tedavimin 1. günü. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
canım hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursunBahçeci gerçekten iyi bir ekip benim yumurtalarım toplandı bugün 3. günüm pazartesi transferim var yumurtalarım toplandıktan sonra beni arayıp bilgilendirdiler hep ben şuan çok memnunum umarım böyle devam eder
İnşallah hep beraber kavuşuruz. Doktorun kimdi?
Güvenç bey canım senin doktorun kim
Kızlar merhaba bende varım. Beni de alın :))) Bende bahçecide başladım. Pazartesi muayene oldum. Bugün de tedavimin 1. günü. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Meraba kizlar.. Bende Bahcecide tedavi goruyorum.. Doktorum Mustafa bey.. Benim yumurta toplama islemim herseyim yapildi bitti. Tam transfere gittim. Karnimda muthis bir sisme ve agrim vardi. Sanki 2 aylik gibiydim. Transferim ertelendi, cunku yumurta toplama isleminden sora odem olustu bende. Bazi hastalarda olabiliyormus. Ne kadar heyecanli gitmistim ama olmadi.. Ee geldim agladim agladim. Esim de benle beraberdi. Sarildik birbirimize. Dedik her iste bi hayir vardir elbet, ama iste yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, bole bi sorunla karsilastik. Ama doktor dedi ki ben embriyonu koyabilirim ama gebelik dusuk de olabilir veya su cigerlerine de gidebilir dedi. O yuzden icimde bi korku olustu. Hersey Allah'tan biliyorum. O ne verirse hayirlisini versin. Simdi kontrole gidicem herhalde haftaya donmus embriyo ile transferim olucak. Embriyonun donmus olup olmamasi ne kadar etkiliyo gebeligi bilmiyorum ama icim cok huzursuz kizlar, aslinda huzursuz degilim de, sabirsizmiyim endiselimiyim, bilmiyorum duygularim karmakarisik..
Meraba kizlar.. Bende Bahcecide tedavi goruyorum.. Doktorum Mustafa bey.. Benim yumurta toplama islemim herseyim yapildi bitti. Tam transfere gittim. Karnimda muthis bir sisme ve agrim vardi. Sanki 2 aylik gibiydim. Transferim ertelendi, cunku yumurta toplama isleminden sora odem olustu bende. Bazi hastalarda olabiliyormus. Ne kadar heyecanli gitmistim ama olmadi.. Ee geldim agladim agladim. Esim de benle beraberdi. Sarildik birbirimize. Dedik her iste bi hayir vardir elbet, ama iste yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, bole bi sorunla karsilastik. Ama doktor dedi ki ben embriyonu koyabilirim ama gebelik dusuk de olabilir veya su cigerlerine de gidebilir dedi. O yuzden icimde bi korku olustu. Hersey Allah'tan biliyorum. O ne verirse hayirlisini versin. Simdi kontrole gidicem herhalde haftaya donmus embriyo ile transferim olucak. Embriyonun donmus olup olmamasi ne kadar etkiliyo gebeligi bilmiyorum ama icim cok huzursuz kizlar, aslinda huzursuz degilim de, sabirsizmiyim endiselimiyim, bilmiyorum duygularim karmakarisik..
Günaydın kızlar cuma günü opum vardı 8 yumurtam toplandı ve 6 tanesi döllenmiş. inşallah 5. gün transferi olcakmış çarşamba gününe denk bekliyor heyecanlar beklemedeyim anlacağınız(