ay canım ya internetim yoktu daha yeni kavuştum istanbula gel ev tut izin al o kadar çok şeyi halletmem gerekiyorduki internete anca sıra geldi inan hayırlı olsun bebeğin seni hiç ama hiç bırakmasın inşallah duam seninle dün transfer oldun sanırım bende dün kontrolüm vardı belki karşılaşmışızdır aslında yazarım tabiki mutlaka blast transferimi oldu seninkisi canım
Bu topiğe ilk kez yazıyorum kızlar. Ben 31 yaşındayım ve hamile kalamıyorum. Benim sorunum polikistikover ve fazla kilolarım... 1.62 boyundayım ama kilom 84( kendimce zayıflamaya çalıştım, eve koşu bandı falan aldım, diyet yaptım ama 5 kilo verebildim o da 3 ay falan sürdü. Hızlı şekilde veremiyorum zaten PCO hastaları kolay kilo veremezlermiş. Bahçeciye görüşmeye gittik eşimle Erbil Bey.e ama beni akupunktur i,çin Hasan Ali Nogaya yönlendirdi önce zayıflamam gerekmiş tedaviye başlamak için. bende bunu biliyorum ama veremiyorum işte. aranızda Hasan beyin hastası olan varmı yada benim durumumda olan?? konuşup dertleşelim lütfen.....
merhaba,
hamilelik konusunda değil ama kilo konusunda belki sana umut olurum diye yazıyorum. bende pcos um kendimi bildim bileli kilo problemim vardı verebiliyorum ama çok çok hızlı fazlasıyla geri alıyordum hep kilolarımı en son 90 kiloya çıktım geçen sene mart ayında ilaç kullanmama rağmen insülün direcim tavan yapmıştı. 9 yıllık evliyim son 4-5csenedir bebek için uğraşıyorum. en son gittiğim doktor beni kedime getirdi yüzüme açık açık kilolusun ve insilün direncin çok yüksek ben sana yardım edemem şu halinle önce endokrin doktoru ile insilün direncini kontro altına al kilo ver öyle gel dedi.
hemen doktorla görüştüm ilacımın dozunu arttırdı bana bir diet listesi verdi. eğer yapmazsan aşikar diyabet olacaksın ramak kalmış dedi. çok korktum tabi zaten bebekde istiyorum. listeye harfiyen uydum 3. ay sonunda 13 kilo vermiştim 6 ay sonunda ise 24 kilo verdim yaklaşık 8 aydırda kilomu koruyorum
bu arada ilk 13 kiloyu verdikten son kendiliğinden hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu ilerlemedi.
bu arada en hiç spor yapmadım yapsam daha iyi olurdu ama tembeim spor konusunda bende eve koşu bandı aldım şimdiyapmaya çalışıyorum boyum 166 ve 66 kiloyum şimdi
moralim okadar düzeldiki anlatamam. gebelik konusunda netice alamadım ama yinede hamile kalmamı engeleme ihtimali olan kilo sorununu ortadan kaldırmış oldum
yanlış anlama ama açıkçası kilo verememek çok ekstra bir rahatsızlığın yoksa pek mümkün değil ciddi bir diyet programı uygulandı zaman. şimdide şekerli yağlı ve karbonhidrat içerikli yiyecekleri canım istediği zaman abartmamak kaydıyla dengeleme yaparak yiyorum
bence sende yapabilirsin biraz dişini sık ilk 3 ay çok önemli hiç aksatmadan diyetini yaparsan doktor kontrolünde başaracağına inanıyorum
Canım ben de mustafa beyin hastasıyım Mayıs topiginde merakla tedavin ne zaman başlayacak diye bekliyorum Aşk olsun neden haber vermiyorsun. Benim transferim yapildi bugün ikinci gunum. Listeye başladığını ekliyorum gelişmeleri bize de yazmayı unutma
Menac,cım seni bu topikte görmek nedense tuhaf geldi seni Mayıs topiğiyle özdeşleştirmişim :))
Benimde transferim yapıldı ve beklemedeyim haftaya pazartesi test günüm inşallah
Canım bende histereskopi oldum polip varmış bende. Doktorum Güvenç Bey. şimdi beklemedeyiz önümüzdeki adetimle iğnelerime başlıcam inşallah..
ben doktoruma ve merkezime çok güveniyorum gerçekten çok başarılılar. şehir dışından, yurt dışından falan gelen epey hastalarıda var bizzat çoğuna şahit oldum onları gördükçe mutlu oldum iyi bir yerdeyim diye..
Ancak şunuda unutmamak gerek herşeyin vakti vardır demekki bizimde beklememiz gerekti bebişlerimize kavuşmak için. Umarım bu son olur ve bebeklerimizi kucağımıza alırız Allahın izniyle.. Dualarım hepimizle güzel arkadaşlarım....
selam canım transferin hayırlı olsun :)) bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah :))
doktorun kimdi canım ve kaçıncı deneme senin?
Kızlar h.sonu full dışardaydım nerdeyse sizlerle ilgilenemedim kusura bakmayın(
cuma günü opu oldum kızlar. bugüne 1. kalitede 4 yumurtam gelmiş ve yarın inş transfer var. Sürekli dua ediyorum ve gördüğüm herkesten dua istiyorum eşimde kızıyor abartma falan :))) ama artık son olsun istiyorum anne olmak istiyorum ben.. lütfen sizde dualarınızdan eksik etmeyin
Kızlar h.sonu full dışardaydım nerdeyse sizlerle ilgilenemedim kusura bakmayın(
cuma günü opu oldum kızlar. bugüne 1. kalitede 4 yumurtam gelmiş ve yarın inş transfer var. Sürekli dua ediyorum ve gördüğüm herkesten dua istiyorum eşimde kızıyor abartma falan :))) ama artık son olsun istiyorum anne olmak istiyorum ben.. lütfen sizde dualarınızdan eksik etmeyin
Burdaki herkes dualarımızda canım merak etme sen.. Ayrıca 1. kalitede yumurtanın olması ve 5. gün transferi olması çok güzel. Umarım pozitifide görürsün şekerim :)) belliki çok stres yapıyosun eşin de full gezdirmiş seni :)) ne güzel Allah bozmasın valla eşin anlayışlı olması çok önemli helede bu tedavi sürecinde karşılıklı anlayış gerek
Kızlaaarrr bebişlerimi aldım geldim :)) 2 embriyo transfer edildi inşallah ikiside benimle kalır(
sabah çok stresliydim şimdi biraz daha sakinledim. Sağolsun Burçak hanım çok tatlı yaa öyle güzel teselli ettiki aynı zamanda hemşire hanımlar falan ne bileyim böyle bi içim ferah ayrıldım merkezden. hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
Kızlaaarrr bebişlerimi aldım geldim :)) 2 embriyo transfer edildi inşallah ikiside benimle kalır(
sabah çok stresliydim şimdi biraz daha sakinledim. Sağolsun Burçak hanım çok tatlı yaa öyle güzel teselli ettiki aynı zamanda hemşire hanımlar falan ne bileyim böyle bi içim ferah ayrıldım merkezden. hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
slm arkadaşlar nasılsınız?? bugün randevumu aldım.... 19 haziranda kontrolümüz var hem eşimin hem benim sizde eşinizlemi kontrol olmuştunuz?? eşim emre bkırcıoğlunda bende mustafa beyde muayene olucam mustafa beyde tedavi olanlar bilgilerini paylaşıra sevinirim...
Merhaba tly77 benimde doktorum güvenç bey bizde 2.denemeyi ağustos sonu gibi yapmayı düşünüyoruz.histereskopi olmuşsun geçmiş olsun poliplere güvenç bey ne dedi uygulayacağı bir tedavi varmı??banada 2.deneme için histeroskopi yapabilirim dedi.nasıl bir işlem zormu?
hayırlı olsun arkadaşım.. şimdi şafak sayma zamanı :))
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım... Ben Mustafa beyde tedavi gördüm ve ben eşimle gidip geliyordum kontrollere. Mustafa Beyde ilk denememde hamile kaldım şuanda bi oğlum var ama toplamda 6. denemem oldu keşke hiç zaman kaybetmeden direk Bahçeciye gitseydim( insan nerden bilebilir böyle olacağını değilmi ( canım sen sormak istediklerini sor öyle cevap verelim istersen. Ama genel olarak bahçeci teknoloji olarak, laboratuvarı falan çok gelişmiş düzeyde. isim yapmış başarılı bi merkez. Mustafa Bahçeci zaten öyle... Eğer Allah da nasip etmişse olmaması için bi sebep yok, bide dua etmek gerek tabi :))
günaydın kızlar,
2 gün sonra test günüm evde kendim test yapmak istiyorum çıkarmı ne dersiniz? bide gögüslerim çok acıyor çok hassas bu belirti mi sizce yada ben mi öyle sanıyorum(
Selam canım,
Bende polip vardı alınması gerekmiş bu nedenle histereskopi oldum 15 dk falan sürdü. Zaten anestezi alıyorsun ağrı, acı hissetmiyosun. Sonradan biraz ağrı oluyor ama öyle dayanılmayacak kadar kötü bişey yok rahat ol :)) ben 2 ay olcak nerdeyse hala geçemedim tüp bebeğe. Normalde 1 ay sonra rahim dinlendikten sonra geçecektik ama muayeneye gittik Güvenç bey bir ay daha bekleyelim dedi mecbur tamam dedim. demekki böyle uygun gördü bilemiyorum. yani rahat ol, kolay bi işlem canım :)) sende polip mi var miyom mu var yoksa yapışıklık falanmı çünkü bu tür durumlarda histereskopi yapılıyor
cok saol canım cvp verdiğin için... Yavrunu Allah bağışlasın...şafak daha cok :) eşim öğretmen olduğu için temmuzda baliycaz inş..gerçi randevumuzu almış olmam bile beni biraz olsun rahatlattı ilk adımı attık bakalım :) araştırmalarımıza göre bahçecinin methini cok duyduk benimde 4 denemem olacak inş bende senin gibi ilk seferde hamile kalırım.. sen istanbuldanmısın ?? biz ankaradan gelicez öğretmen evinde kalmayı düşünüyoruz... Mustafa bey okuduğum kadarıyla cok yoğun oluyormuş işlemleri takip edemeyip başka doktorlara yönlendiriyormuş öyle mi?? sende opuyu ve transferi kendisi mi yaptı?? oğluşunla ailenle güzel günler geçirmen dileğiyle :)