Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar, yarın opum var ve çok heyecanlıyım sizlerden dua istiyorum inş güzel geçer yaa (

stresini anlayabiliyorum arkadaşım inşallah güzel haberlerle dönersin. benimde 1 haziran test günüm bendeki heyecan tavan yapmış durumda ve belirti adına hiçbşeyim yok pöffff ((

Slm arkadaslar desteginiz icin cok tskler anneligi tadanlari cok tebrik ediyorum benim gibi bekleyenlerinde insallah artik allah bizimde yüzümüze gülerde bir tanede olsa saglikli bir evlat vermesini dilerim ben 33 yasindayim ve 4 bucuk yildir ugrasiyorum dr ümit beye bende cok isindim butun raporlarimi dikkatle inceledi benim tutmama sebebi yumurta kalitem cok iyi degil ve bir sürü baska seyler, dr. ümit bey pgt yapmak istiyor, hamilelik asisi , embryscope ve bir sürü baska seyler bunlar tabi tedavi masraflari da cok artiyor bundan önce 2 devada histeroskopi oldum bahcecide ve 4 tüp bebek artik siz düsünün arkadaslar halimi ama beklemekle de olmuyor cok istiyorum bir bebek

Bu topiğe ilk kez yazıyorum kızlar. Ben 31 yaşındayım ve hamile kalamıyorum. Benim sorunum polikistikover ve fazla kilolarım... 1.62 boyundayım ama kilom 84 ( kendimce zayıflamaya çalıştım, eve koşu bandı falan aldım, diyet yaptım ama 5 kilo verebildim o da 3 ay falan sürdü. Hızlı şekilde veremiyorum zaten PCO hastaları kolay kilo veremezlermiş. Bahçeciye görüşmeye gittik eşimle Erbil Bey.e ama beni akupunktur i,çin Hasan Ali Nogaya yönlendirdi önce zayıflamam gerekmiş tedaviye başlamak için. bende bunu biliyorum ama veremiyorum işte. aranızda Hasan beyin hastası olan varmı yada benim durumumda olan?? konuşup dertleşelim lütfen.....

merhaba canım hoşgeldin :)) öncelikle ben bunu başaracağım bu kiloları vereceğim diye kendini inandırmalısın..

ayrıca pco sorunun varmış yani zayıflayamama nedenin ortada aslında. tabi sana düşen görevlerde var. doktor kontolünde kilo vermek daha kolay ve daha sağlıklıdır. Anne olmak için bizler neler yaptık, neler yaşadık ahh be güzel arkadaşım tek derdin kilo vermek olsun Rabbim dermansız dert vermesin sadece inan ve doktoruna güven.. bizleride habersiz bırakma tamammı canım :))

ooo bi genç kız daha gelmiş aramıza ve hoşgelmiş :)) bahçecide akupunktur olduğunu biliyodum canım ve bence senin için daha iyi olcak kontrol altında olcaksın. hem Erbil bey, hem Hasan bey tarafından kontrol edilceksin bence süper olmuş. Tabi bu iş birazda irade meselesi kendine güven canım ben yapıcam de.. unutma herşey bebişler için.... öpüyoum seni ve kilolarını takipteyim şekerim ))

canım benim seni öyle iyi anlıyorumki... benimde 3 negatifim var 4. denemem olcak. Bazen bende boğuluyorum yeter diyorum demekki buraya kadarmış Olmuyorsa olmuyor Rabbim vermiyor işte... Ama eşim her seferinde hayır deyip yeniden kaldırıyor beni inan onun sayesinde bu kadar denemem oldu yoksa ben ilkten pes ederdim herhalde çok duygusal ve zayıf biriyim ben maalesef ve bu huyumdan nefret ediyorum ama elimden gelen bişey yok (

Doktorumuza güvenip, inanıp, bol bol dua edicez. Allahım ol derse karşısında hiçbişey duramaz biliyorum. bizimde zamanımız var biliyorum ama bende senin kadar yorgunum.. Umarım bu son denemelerimiz olur ve yüzümüz güler arkadaşım. Rabbim yolumuzu açık etsin inşallah..

Canım benim Allahım bu mübarek cuma gününde dualarını kabul etsin inşallah. ben inanıyorum bu son olcak bebişlerimize kavuşcaz hep beraber. Ben adetimi bekliyorum hala inşallah 2. günü iğnelere başlıyorum. Benim ilk denemem olcak bi korku var içimde ne bileyim işte ilk kez kullancam o iğneleri falan acıtmıyor dimi yaa (

ayy hayır canım yaa acıma falan yok rahat ol sen.. stres yapılcak bişey yok ve ciddi söylüyorum :))

Canım valla ben onu bunu bilmem ne gerekiyosa yapcaksın arkadaşım anne olcaz hepimiz bunun çıkışı yok :))

şeyy bu arada hoşgeldin )

Canım valla ben onu bunu bilmem ne gerekiyosa yapcaksın arkadaşım anne olcaz hepimiz bunun çıkışı yok :))

bende mustafa beyiin hastasıyım kızlar yarın son kotnrol muhtemelen pazartesi opu günü bu benim 5 denemem benim içnde dua edin lütfen olsun bu kez artık

bende mustafa beyiin hastasıyım kızlar yarın son kotnrol muhtemelen pazartesi opu günü bu benim 5 denemem benim içnde dua edin lütfen olsun bu kez artık

Selam canım hoşgeldin....

İnşallah herşey yolunda gider ve pozitifi görürsün arkadaşım.. Herkes dualarımızda merak etme ve sende bizleri unutma ( benimde haftaya opu var doktorum Ümit Bey. sende sorun neydi canım ve kaç yaşındasın

selam medya123,

Mustafa bahçeci çok başarılı bi doktor arkadaşım umarım onun uğurlu elleri sana şans getirir :)) şimdiden tedavin hayırlı olsun dualarımız seninle ve tüm anne adaylarıyla beraber.. Bizleri habersiz bırakma lütfen olur mu tatlım )

Canım bende histereskopi oldum polip varmış bende. Doktorum Güvenç Bey. şimdi beklemedeyiz önümüzdeki adetimle iğnelerime başlıcam inşallah..

ben doktoruma ve merkezime çok güveniyorum gerçekten çok başarılılar. şehir dışından, yurt dışından falan gelen epey hastalarıda var bizzat çoğuna şahit oldum onları gördükçe mutlu oldum iyi bir yerdeyim diye..

Ancak şunuda unutmamak gerek herşeyin vakti vardır demekki bizimde beklememiz gerekti bebişlerimize kavuşmak için. Umarım bu son olur ve bebeklerimizi kucağımıza alırız Allahın izniyle.. Dualarım hepimizle güzel arkadaşlarım....

Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum ve hoşbuldum kızlar :))

Sizlerin huzurunda fazla kilolarımdan kurtulup, bebeğime kavuşacağım.. Sizlere sürekli kilomu bildireceğim merak etmeyin :)) Bu kez herşey bebek için, sevgiler.....

benim eşim rahat doktolara karşı, açıkçası şimdiki doktorumuzdan da memnunuz, hem aile dostumuz gibi bişey oldu artık, güveniyoruz ama Emre Bey bu alanda madem bu kadar iyi, bir de onun fikrini alalım dedik. Bu yola girdik madem aklımızda bişey kalmasın....

Yarın gidicez bakalım....

Bu arada bugün hastalanmam gerekiyor, ama olmadım:)..... of insan her geçen saat ümitleniyor acaba mı diye...... boşuna ümitlenmiycem ama unutmk istiyorum bu konuyu :)

çok teşekkür ederim canım unutmam unutamam sizlerde benim duamdasınız merak etmeyin ben 30 yaşındayım pcos ve morfoloji sorunumuz var haftaya hangi gün benimde belli değil muhtemelen pazartesi yada salı olur bakalım kısmet sende sorun neydi acaba

slm canım umarım canım çok teşekkür ederim sen hamilesin galiba Allah tamamına erdirsin darısı başımıza

slm canım umarım canım çok teşekkür ederim sen hamilesin galiba Allah tamamına erdirsin darısı başımıza

Canım ben de mustafa beyin hastasıyım Mayıs topiginde merakla tedavin ne zaman başlayacak diye bekliyorum Aşk olsun neden haber vermiyorsun. Benim transferim yapildi bugün ikinci gunum. Listeye başladığını ekliyorum gelişmeleri bize de yazmayı unutma

ay canım ya internetim yoktu daha yeni kavuştum istanbula gel ev tut izin al o kadar çok şeyi halletmem gerekiyorduki internete anca sıra geldi inan hayırlı olsun bebeğin seni hiç ama hiç bırakmasın inşallah duam seninle dün transfer oldun sanırım bende dün kontrolüm vardı belki karşılaşmışızdır aslında yazarım tabiki mutlaka blast transferimi oldu seninkisi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…