Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım ben 33 yaşındayım aramızda 10 yaş varmış vayy bee :))

Ben 2. denemede çok şükür hamile kaldım canım şuan 2 aylık hamileyim :)) benim doktorumda Bahçeciden Güvenç Karlıkaya.
sen kaç yaşında evlendinde 4. denemen olcak baya küçükmüşsün sen canım yaaa :))

Neden değiştirceksinki canım yani Mustafa bahçeci çok iyi doktor. ben işleme kendisini iste dedim. opu ve transfer için yani

BEnimde doktorum Ümit Bey canım ve çok memnunum. Mustafa Bahçecide çok başarılı bi doktor yani biliyorum, okuyorum televizyonda izliyorum :)) Bence doktor değiştirmek çok doğru bişey değil canım. çünkü takibine hangi doktor başladıysa o devam etmeli yani bence benim şahsi düşüncem :))))

canım benim doktorumda güvenç bey ne güzel sen hamile kalmışsın Allah kucağına almayı da nasip etsin Ben bugün yumurtalarımı Bahçecide bıraktım cumartesi veya pazartesi inşallah herşey iyi giderse transferim var şimdiden bir sürü ilaç verdiler ben transferden sonra verirler diyordum progestan iğneleri var sizin de opu dan sonra mı başladı ilaçlar birde ben yumurtalar kaliteli mi diye sordum herşey yarın belli olacak dediler bugünden belli olması gerekmiyor muydu????????????

Hamileliğin hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inş ....ben 20 yaşımda evlendim :) ilk denememde şanssızlıklar olmuştu ohss olmuştum transferide iptal etmediler...diğerleri de dondurulmuşlarla oldu fakat çözülme esnasında enerji kaybı olmuş o yüzden onlarda öyle gitti... doktor ve klinik konusunda titiz olmamın sebepleri bunlar canım....

bencede öyle canımda diğer tedavilerde öyle olmamıştı maalesef tekrar o hata ya düşmek istemiyorum... kendiside yoğun bi doktor olduğu için bundada mı öyle olurki dedim...değiştirmek istemiyorum zaten... kafamda soru işareti kalmıştı... cvp için teşekkürler :))

günaydın kızlar, bugün 30 mayıs test günüm şimdi eşimle hastaneye gitcez kan vermeye sonucu alır almaz yazcam size çok heyecanlıyım çoookkkk

Arkadaslar merhaba,

Isallah en kisa zamanda bebeklerinizi kavusmaniz dilegiyle,

Biz ilk tup bebek denememizde negatif sonuc aldik.Ikinci tedavimi bahcecide dusunuyorum..Fiyat konusunda bilgi vermeniz mumkun mu acaba??

Arkadaslar merhaba,

Biz ilk tup bebek denememizde negatif sonuc aldik.Ikinci tedavimi bahcecide dusunuyorum..Fiyat konusunda bilgi vermeniz mumkun mu acaba??

merhaba canım, hoşgeldin aramıza :))

Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah ikinci denemende pozitifi görürsün Allahın izniyle... Bahçecide tüp bebek 4950 tl canım. tabi bide iğne ve ilaçların ücreti var ayrıca. Ama onlar kişiye göre değişiyor. herkesin tedavisi aynı değil çünkü. ancak ilaçlarda ortalama 1000 - 1500 falan tutuyor sanırım..

sen kaç yaşındasın canım, sorun ne peki?

Arkadaslar merhaba,

Selam sirinreza,

tüp bebek fiyatı 4950 tl + ilaçlar canım. sizde sorun neydi ve kaç yaşındasın tabii anlatmak istersen eğer. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah arkadaşım

Canım herşey bugün belli olur yani ertesi gün yumurtalar hakkında bilgi veriyorlar çünkü. İnşallah kailteli olur hepsi :))

günaydın kızlar, bugün 30 mayıs test günüm şimdi eşimle hastaneye gitcez kan vermeye sonucu alır almaz yazcam size çok heyecanlıyım çoookkkk

Sevgili Yumut, güzel haberlerle gel inşallah, merakla beklemedeyiz...

Arkadaslar merhaba,

Merhaba hoşgeldin canım :))

Geçmiş olsun canım inş ikinci denemede pozitifi görürsün hatta ikinciye gerek kalmadan kendiliğinden hamiş olursun inşallah :))))))
fiyat 4950 tl + ilaç fiyatın canım

Kızlar kulağımda, ensemde falan vücudumun farklı yerlerinde bantlar takıldı :)) yani akupunktura başladım ve Hasan Ali beyle aynı zamanda düzenli yemek programına başladık. öyle çok ağır diyet değil. biçok şeyden azar azar yiyerek besleniyorum. ama hareket şart evde koşu bandı var zaten ama havalar güzelleşti ya akşamları da dışarda yürüyorum. bakalım şuan 85 kiloyum hedef en azından 70 tabi bu ilk hedef.. Herşey bebiş için kızlar.. hepimiz anne olacağız :)))

oh oh maşallah canım hayırlı olsun.. Ben inanıyorum sen o kiloları verip, bebişine kavuşacaksın :))

bildiğim kadarıyla zaten pcos olanlar zor kilo veriyorlar ve dengeli bi yaşam tarzları olmak durumunda. Yani sürekli düzenli beslenip belli kiloda olmaları gerekiyor. yoksa yumurtalar çatlamıyor işte ( aman canım sen ne güzel tedavinede başladın böyle devam edersen herşey senin istediğin gibi olur gör bak :))

Kızlar çok mutluyum çoooookkkkk.... Test sonucum 109 çıktı yani hamileyim :)) Allahım şükürler olsun yarabbim.. öğlenden beri ağla ağla gözümde yaş kalmadı. ne yazcam nasıl anlatsam bilmiyorum ama çok mutluyum işte. elimde değil sürekli ağlıyorum.. Sonunda dualarım kabul oldu Rabbim herkese nasip etsin. Allah Bahçeci ekibinden razı olsun inşallahhh........

Arkadaşım gözünaydın olsun maşallah :)) Allahım kucağında görmeyi nasip etsin ve bizlerede en yakın zamanda bu mutluluğu yaşatır inşşşş

ayyyy ne güzel yumut tebrikler canım benim, gözünaydın maşallah :)) ağla güzelim verdiğin onca emeğin karşılığıdır bugün senin hakkın olan.. Rabbim bizlerede nasip eder mi acaba. Sabrediyorum bekliyorum ve sizleri gördükçe dahada mutlu oluyorum inan bana

cok güzel bi haber tebrikler inş sağlıklı bi hamilelik geçirirsin yavrunu da sağ salim kucağına alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…