a.slm canım daha başlayamadım onun için pek bişey yazamıyorum :) 19 haziranda ilk muayenemiz var mustafa beyde Allah ta nasip ederse temmuzda tedaviye başlamak istiyoruz... 23 yaşındayım benim bu 4. deneme olacak inş... sen tedavi görüyormusun doktorun kim ?? sen de biraz kendinden bahset :)
Amin cümlemizin canım..biz açıkçası ümit bey ve mustafa bey arasında kararsız kalmıştık ama en son mustafa beye karar kıldık.... eşim sordu mustafa bey prof dediler bizde o olsun dedik sonradan değiştire biliyormuyuz
Amin cümlemizin canım..biz açıkçası ümit bey ve mustafa bey arasında kararsız kalmıştık ama en son mustafa beye karar kıldık.... eşim sordu mustafa bey prof dediler bizde o olsun dedik sonradan değiştire biliyormuyuz
Canım ben 33 yaşındayım aramızda 10 yaş varmış vayy bee :))
Ben 2. denemede çok şükür hamile kaldım canım şuan 2 aylık hamileyim :)) benim doktorumda Bahçeciden Güvenç Karlıkaya.
sen kaç yaşında evlendinde 4. denemen olcak baya küçükmüşsün sen canım yaaa :))
Canım ben 33 yaşındayım aramızda 10 yaş varmış vayy bee :))
Ben 2. denemede çok şükür hamile kaldım canım şuan 2 aylık hamileyim :)) benim doktorumda Bahçeciden Güvenç Karlıkaya.
sen kaç yaşında evlendinde 4. denemen olcak baya küçükmüşsün sen canım yaaa :))
Neden değiştirceksinki canım yani Mustafa bahçeci çok iyi doktor. ben işleme kendisini iste dedim. opu ve transfer için yani
BEnimde doktorum Ümit Bey canım ve çok memnunum. Mustafa Bahçecide çok başarılı bi doktor yani biliyorum, okuyorum televizyonda izliyorum :)) Bence doktor değiştirmek çok doğru bişey değil canım. çünkü takibine hangi doktor başladıysa o devam etmeli yani bence benim şahsi düşüncem :))))
günaydın kızlar, bugün 30 mayıs test günüm şimdi eşimle hastaneye gitcez kan vermeye sonucu alır almaz yazcam size çok heyecanlıyım çoookkkk
Arkadaslar merhaba,
Isallah en kisa zamanda bebeklerinizi kavusmaniz dilegiyle,
Biz ilk tup bebek denememizde negatif sonuc aldik.Ikinci tedavimi bahcecide dusunuyorum..Fiyat konusunda bilgi vermeniz mumkun mu acaba??
Arkadaslar merhaba,
Biz ilk tup bebek denememizde negatif sonuc aldik.Ikinci tedavimi bahcecide dusunuyorum..Fiyat konusunda bilgi vermeniz mumkun mu acaba??
canım benim doktorumda güvenç bey ne güzel sen hamile kalmışsın Allah kucağına almayı da nasip etsinBen bugün yumurtalarımı Bahçecide bıraktım cumartesi veya pazartesi inşallah herşey iyi giderse transferim var şimdiden bir sürü ilaç verdiler ben transferden sonra verirler diyordum progestan iğneleri var sizin de opu dan sonra mı başladı ilaçlar birde ben yumurtalar kaliteli mi diye sordum herşey yarın belli olacak dediler bugünden belli olması gerekmiyor muydu????????????
günaydın kızlar, bugün 30 mayıs test günüm şimdi eşimle hastaneye gitcez kan vermeye sonucu alır almaz yazcam size çok heyecanlıyım çoookkkk
Arkadaslar merhaba,
Kızlar kulağımda, ensemde falan vücudumun farklı yerlerinde bantlar takıldı :)) yani akupunktura başladım ve Hasan Ali beyle aynı zamanda düzenli yemek programına başladık. öyle çok ağır diyet değil. biçok şeyden azar azar yiyerek besleniyorum. ama hareket şart evde koşu bandı var zaten ama havalar güzelleşti ya akşamları da dışarda yürüyorum. bakalım şuan 85 kiloyum hedef en azından 70 tabi bu ilk hedef.. Herşey bebiş için kızlar.. hepimiz anne olacağız :)))
Kızlar çok mutluyum çoooookkkkk.... Test sonucum 109 çıktı yani hamileyim :)) Allahım şükürler olsun yarabbim.. öğlenden beri ağla ağla gözümde yaş kalmadı. ne yazcam nasıl anlatsam bilmiyorum ama çok mutluyum işte. elimde değil sürekli ağlıyorum.. Sonunda dualarım kabul oldu Rabbim herkese nasip etsin. Allah Bahçeci ekibinden razı olsun inşallahhh........
Kızlar çok mutluyum çoooookkkkk.... Test sonucum 109 çıktı yani hamileyim :)) Allahım şükürler olsun yarabbim.. öğlenden beri ağla ağla gözümde yaş kalmadı. ne yazcam nasıl anlatsam bilmiyorum ama çok mutluyum işte. elimde değil sürekli ağlıyorum.. Sonunda dualarım kabul oldu Rabbim herkese nasip etsin. Allah Bahçeci ekibinden razı olsun inşallahhh........