Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Mervettin vallahi böle bişeyi bende daha önce duydum ama bu hocanın yaklaşımıymış bende bu Pazartesi aynı soruyu soracaktım Mustafa hocaya hayırlısını versin rabbim

Fulyam8282 peki bu yontem mi olmasi gereken yoksa degil mi? Onu nasil bilcez. Bana bahcecideki ignemi yapan hemsire en cok erbil beyin hastalari gebe kaliyo, en yuksek oran onda dedi. Ama yine de insan rahat edemiyo iste, cok hassasiz hepimiz bu konuda, birbirimizi ancak biz anlariz kizlar.

Bilemiyorsun ki tatlım o doktora bağlı sanırım:KK43:((ama bende öyle yapabilirim yani rahim yeterli duruma gelmezse kalınlığı yani gelecek aya atabilirler transferi germe tatlım kendini sakin ol dediğin gibi oran artıyormuş az önce bi sitede okudum hadi hayırlısı peki diyelim gelecek ay yapılacak ekstra ödeme yaaçpacakmıyız sordun mu onu

Sormadim canim ama sanmiyorum, neden yapalim ki, sonucta bize bu ay yapilacak olan transferi bi ay sonra yapacaklar, ekstra bi uygulama yok, bu durumda fazladan bi ucret de olmamasi lazim. Ama yine de cumartesi sabahi gittigimde sorarim. Senin de doktorun Erbil bey mi fulyam?

Yok marvetticim benim doktorum Mustafa hoca senin ilk denemen mi benim öyle de:KK43:(;inşallah göbüşlerimiz bu ay kavuşur bebeklerine:)))ama dikkat et bize imzaladıktan bi kağıt var ya orada diyor ki transfer olmazsa %20si hastaya iade diyor demek ki 5900 içinde olmuyor dondurulmuş embriyo transferi oluyor yarın ilk işim orayı aramak olacak zaten kafa karıştırıcıı:KK43:((

Fulyam ben bi kagit imzalamadim henuz, sonra mi imzalatacaklar acaba. İlk denemem evet, ve butun arkadaslarima toplama sonrasi 3-4 gun icinde transfer yaptilar, bana da boyle deyince doktor bi ilginc geldi, insan tedirgin oluyo ister istemez cunku herkesinki ayni bi benimki neden farkli diyosun. İnsallah fulyam yaa, isalla bebeklerimiz gelsin tatlim bize. Seni bilmiorum ama bi de bnm yasim 38, artik gercekten cok istiyorum ve yasimdan dolayi da biraz panik oluyorum. Ama en nihayetinde kismetse olcak biliyorum. Allah hepimize kismet etsin insallah, sana da bana da tum bekleyenlere de, birbirimize surekli haber verelim durumlarimizi, ben simdi kendiminki gibi seninkini de merak ederim :))

Canım benim seni İnan çok iyi anlıyorum inşallah herşey çok güEl olacak hayırlı ve güzel haberlerini bende duymak isterim ben hergüm buralardayım:)))transfere kadar napim canım sıkılıyor:)))gidergitmez hastaneye sor mutlaka ben sözleşmeyidr imzaladım mutlaka sor:))unutmadan kaç embriyon dondurulduu onuda yazarsın bende merak etcemmm seni:)))

Fulyam ben arayip sordum hemen :)) ekstra bi ucret odemiomusuz. Normal ucreti odeyecekmisiz. Seni de kesin bi dahaki reglinin ikinci gunu mu cagirdilar canim bnm? Yumurtalarin ne durumda???

Harikasın marvetticim :)))walla ben hala ulaşamadım muhasebeye:KK43:nasıl yani ücret ödemeyeceğiz derken 5900den başka ödeme yapmayacağız öyle mi??ibşallah bi 2900 daha vermeyiz dondurulmuş embriyo transferi diyip:)))ben dün başladım iğnelerine inşallah herşey güzel olacak Pazartesi tekrar gidicem endometrium kalınlığımada bakılacak eğer yeterli gelmezse kalınlık gelecek ay yaparız dedi Mustafa hoca merak etme ben bayağı araştırdım senden sonra transfer daha sonraki aylardada yapılınca pozitif sonuç oluyormuş oranda hemen hemen aynıymış sen kaç yıllık evliydin canım sorununuz neydi

Ben daha 7 aylik evliyim, sorunumuz benim tuplerimden birisi sosis gibi olmustu, o alindi, digeri saglam ama ondan da en son asamada sperm gecisi zor oluyomus. Esimin de sperm kalitesi cok cok iyi degil, bu nedenlerle once ben laparoskopi oldum, dediim gibi kotu olan tup alindi, yasimdan dolayi cok beklemek istemedik, Erbil bey de haklisin 39 olmadan yapalim bu isi dedi. İgnelerim yarin bitiyo insallah, cumartesi muayenem var, pazartesi ya da sali benim yumurtalarim esimin de spermi alincak, sonra bekleyis baslicak, bakalim embriyo olusacak mi fln :)) cok heyecanli gunler gelio. Bi dahaki reglden sonra da transfer olcak insallahhhh. Sen de gideceksen bu aralar irtibat halinde olalim, belki de orda karsilasiriz :))

Canım benimmmm yaaa Rabbim yardımcımız olsun ...zaman kaybetmemekleom iyi yapmışsın tatlım bende Pazartesi otsaydım inşallahhhh karşılaşırız:))))senin emriyolarda olur gelecek ayda göbüşlerimizde olur bebişlerimizzz buaradaaa sana 2 embriyo transfer edecekler di mi yaştan dolayı 35 üstü 2 bebiş transfer ediyolar

Evet cnm bana iki transfer yapilcak, keske ikisi de tutsa, cok istiyorum ikiz :)) insallah hepimizinki tutsun, hic birimiz hayal kirikligi yasamayalim isalla, dualarim hepimiz icin. Benim 4 tane arkadasimin hepsinin de ilk denemede tuttu, biz de o kadar sansli oluruz belki neden olmasin :)) Karsilasamasak da burdan birbirimize mutlaka sonuclari haber verelim fulyamm.

Tabiki marvetticim hadi bakalım inşallah bizimkide ilk denemede tutar ikizlerinide alırsın kucağına bende öle inşallah mutlaka haberleşelim bu dönemde biz birbirimizi anlıyoruz canım kimse değil inşallah bi sürü kaliteli embriyonun olurrrr ve ahmiş kalırızzzz:))))ilk kıyafetinizde ben alırım bebişlerinin:))))

Hiiii :))) canimsin fulyamm kesin tanismamiz gerek, hamile kalirsak gobislerimizi tokusturup kutlayalim nolurrrr

İnşallahhhh canım yaaa bi yemek yeriz artık:))))kutlama yemeği bende manevi teyzoşları olurum inşallah gelişmelerden mutlaka haberi. Olsun marvetticim nolurr bende merak ediyorum seni

İnşallahhhh inşallahhhh Pazartesi mutlaka haberdar et beni ben gidebilirim Pazartesi şehir dışından geldim ya :)))gerçi sende bilirsin ne zaman yumurtalıklara bakıyorlar iğneden sonra mı yani ona göre belli olacak 5 gün sonra gel derse giderim İstanbul çooook yorucuuuuu:KK43:(kimsede yok tanıdık gitmek istiyorymmmm bennnn:)))

Tanidik biri var artik, beni taniyosun, ne derdin olursa ben yardimci olurum. Ben ilk 5 gun igne oldum, 6. gun muayeneye cagirdi. Yumurtalari olctu, sayisina bakti, hersey cok iyi gidiyo dedi, 3 gun daha igne verdi, iste onlarin da sonuncusunu yarin olcam. Cumartesi sabah 8.30da gel dedi. Kan testi ve yumurta olcumleri falan yapilcakmis. Pazartesi ya da sali toplama islemi var. Sonra da transfer olcak insallah. İsleyis bu seklide oluyo canim. Ben senden bi adim onde gidiyorum. Her gelismeyi sana yazicam. Boylece senin de bi fikrin olur.

Canımmmmm çok Sağol iyi ki varsın heyecanla senden gelecek sonucu bekliyorum kaç yumurtan olurmuş kaç mm hepsini yaz olur mu:))))kocaman kocaman öpüyorummm seni tanıdığımada çokkkk sevindim Pazartesi bende gelcem 9da randevum varrrr orada olursan tanışınız:))))

Benim de yumurtalarim pazartesi ya da sali toplanicak. Cumartesi belli olcak hangi gun oldugu. Cumartesi aksami sana haber vericem burdan, pazartesi toplanirsa orda bulusalim canim :)) bol bol dertleselim

X