Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

arkadaşlar merhaba. ben tambir senelik evliyim 28 yaşındayım evliliğimin 3 ayından doktor kontrolündeyim.evliliğimin 5 ayında sol tüpümün kapalı olduğunu anladık.laparoskopiyle açıldı.sağlıklı bi tüpmüdür tartışılır kendiliğinden olması için bekliyoruz.ama artık tüp bebek merkezlerinide araştırıyorum bir yandan. bahçeci hakkında nerdeyse bütün yorumları okudum. telefonla gürkan arıkan hocayla görüştüm.
sizin bahçeci konusunda düşüncelerinizi almak istiyorum ve doktor seçimi konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

bende gürkan beyi dusunuyorum cv baktıgımda super ama bırılerı olumlu cevap verırse cok daha ıyı olacak

Arkadaslar merhaba.
Hastane hakkinda okudugum yorumlar hep olumlu, fakat ben kararsiz kaldim.
Bu merkezde tup bebek yaptiran arkadaslarimin hicbirisine kan tahlili yaptirilmamis tedavi esnasinda. Hepsinin doktoru Guvenc bey idi. Sadece ultrason sonucuna guvenilerek tedavi etmis.
Bu konuda sizin gorusunuz ne. Paylasabilirmisiniz.

Son düzenleme:

Benim doktorum Erbil bey, süreç içinde kan verdim. Ama Güvenç bey ihtiyaç görseydi isterdi. Çünkü dondurulmuş tedavisine başlayacaktım. Adetimin 2. günü tesadüf Erbil bey izinliymiş. Güvenç bey ultrasona aldı. Kan vermen gerekiyor dedi. Erbil beyin hemşiresi vermesek olmaz mı, Erbil bey istemiyor demişti. O da hayır vermeli, kalıntılar var dedi. Sonuçta verdim ve tedaviye başladım. Çok anlamasam da O nun ısrarcı tavrı hoşuma gitmişti.

kesinlikle tavsiye ederim. Tecrübeli, ilgili, eğitici ve konusunda çok başarılı. Geçen hafta ameliyatımı gerçekleştirdi. Güvenmekte ne kadar haklı olduğumu da kanıtlamış oldu.

Arkadaşlar ben Erzurum'dan gelcem mesela bi sorun yaşasam doktorla telefonda görüşebiliyır muyum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar ben Erzurum'dan gelcem mesela bi sorun yaşasam doktorla telefonda görüşebiliyır muyum

Telefon, Whats'up, Wiber, e-mail ile her türlü görüşebilirsin Gürkan beyle. Hiç problem yaşamadım, hatta arkadaşlarım bile daha uzun sürede geri dönüyor çağrılarıma :)

Sevgili expert acaba Mustafa hoca içinde geçerli midir bu dediklerin????:)))))

Canım, arkadaşın dediği gibi ben de her türlü görüşüyorum doktorumla (Erbil Yağmur). Ayrıca hemşiresinin de tel, mail bilgileri var. Onunla da irtibat halinde oluyorum, daha doğrusu doktor yoğun olduğunda (transfer, opu ) mail ve tellerine hemşiresi bakıyor. Dolayısıyla Mustafa bey diğer doktorlara göre elbette yoğundur ama olmadı hemşiresi ile görüşürsün diye düşünüyorum. Erzurumdan geleceksen, gelmeden mail ile önceki tahlil sonuçlarını falan doktoruna gönder, ilave tahliller isterse varsa Erzurumda yaptır. Hem zamandan hem paradan kazancın olur. Tedavin şimdiden hayırlı olsun.

Mustafa beyle tanışmadık ama beraber çalışmayı tercih ettiği doktorların iletişim problemi olmadığını sıklıkla okuyorum. Ankara12'nin söylemine katılıyorum. Orada hangi doktora gidersen git, hepsi konularında uzman ve başarılı, en önemlisi IVF laboratuvarları iyi yönetiliyor ve donanımlı.

Kızlar merhaba, tup bebek sürecine yakın zamanda başlamayı düşünüyoruz fakat istanbul da oturmadigimiz icin süreç nasıl geçiyor ne kadarlik bir izin almamız gerektiğini bilmiyoruz. Üstüne esime azosperm teşhisi yeni konuldu mikro tese yöntemi ile bulunabileceğini söyledi buradaki doktorumuz, bizde internetteki araştırmalarımızda Emre bakircioglu hakkında hep olumlu ve güzel yorumlar okuduk. Aranızda eşi azosperm olan var mı tedaviniz nasıl başladı. Mikro tese ameliyatını önce yapıp daha sonra mı benim icin tedavi başlanıyor yoksa ilk benim tedavim baslanip yumurta toplama gunünden önce mı mikro tese ameliyatı yapılıyor?

canım hiç korkma benim eşimde azospermi mikro tese yöntemi ile sperm bulundu ve çok şükür hamileyim
öncelikle emre bey ile eşin görüşsün belki bir kaç test ister daha sonrasında sen de orda bir dr. ile görüş tedaviye önce sen başla
yumurtaların toplanacağı gün eşinde ameliyat olsun yumurta ve sperm taze iken döllensin canım biz ilk iki denememizi dı-ondurulmuş spermler ile yaptık sonuçlar olumsuz oldu bu 3.tüp bebek denememizde eşim ikinci kez ameliyat oldu bunda taze iken döllendi çok şükür Allahın izniyle oldu emre bey konusunda bir numaralı doktor güvenebilirsin canım
tedavi süreci ortalama 10-15 gün sürüor transfer den sonra bekleme süreci de var 12 gün inşallah senin için hayırlısı olur canım

Canım hayırlı olsun bebisin cok sevindim ve bana umut oldun diyebilirim. Ilk azosperm teşhisini duydugumuz zaman sok olmuştuk ne yapacağımızı bilemez durumdayız. Emre bey sizden y kromozom genetik testi istedi mı ona gore mı mikrotese oldu esın yoksa direk ameliyat mı? Eşimde herhangi bir hormon problemi yok ama kasık fıtığı ameliyatı geçirmiş kucukken belki o etkiledi diyoruz ama korkuyoruz da ya sperm yoksa diye. Bi de tup bebek oncesi sana doktor histereskopi yaptı mı?

evet canım bizden de y kromozom testi ve genetik test istemişti önce bizde onları yaptırmıştık
sonra 3 ay kada eşim vitamin kullandı omega3,prooxxed sasa,argınmex men kullandı bunlardan sonra ameliyat oldu cnm
çok şükür 2.kez sperm bulundu
canım benim eşimde fıtık ameliyatı geçirmiş 12 yaşındayken üstelik inmemiş testis ameliyatı da var
yani sorunlarımız aynı gibi zaten bu tarz sorunlarda %50-60 sperm bulunabiliyor içini ferah tut canım
histeroskopi de olmadım canım gebelik aşısı uygulattım belki onunda faydası olmuştur inşallah sizde yaptırın

Selam kızlar,
Tüp bebek denememe devam edeceğim , ama hangi merkez hangi doktor karar veremedim henüz,
Fulya tüp bebekmi yoksa Umut tüp bebekmi daha iyi ne dersiniz ?
Gerçi bunlar kardeş biliyorum ama yinede birinden memnuniyet daha fazla olabilir. Önereceğiniz doktor varsa sevinirim.

Canım doktor genetik test konusunda cok birsey demedi üniversite hastanesi icin randevu aldık Haziran'da kan vereceğiz özelde desen cok yuksek test maliyeti bu yüzden esim direk mikro tese ye gecmek istiyo buradaki doktorumuz hic ilaç falan vermedi bu yüzden acaba Emre bey e gitsek mı diye düşünüyoruz ama sehir disından gelecegimiz icin biraz fazla araştırma yapıyorum diyebilirim. Bana direk umut oluyorsun ya cok saol canım.

canım elimden geleni cevaplamak isterim bende çok şükür biz bugünlere geldik inan ki bekleyen isteyen herkes bu zevki yaşasın istiyorum araştır canım aklına içine sinen yer olsun ama benim fikrime göre emre bey bu konuda bir numaralı uzman inşallah sizede faydası olur
birde kadınlar kulübünde eşi azospermi olanlar bölümü var istersen oraya da gel herkes bizim gibi dertleşirsin sıkıntıların gider ayrıca dua da ediyoruz birbirimize

Kizlar benim doktorum Erbil Yagmur, su anda ignelerimin son iki gunu kaldi, haftaya pazartesi ya da sali yumurtalarim toplanacak insallah, genelde benim arkadaslarima toplama sonrasindaki 2-5 gun arasinda transfer yapildi hep, ama Erbil bey bana embriyolarimi (isalla olusurlarsa tabii) bi dahaki reglinin ikinci gunu geldikten sonraki 15. gunde tranfer edecegini soyledi. Boyle olunca rahim daha hazirlikli oluyomus ve embriyolarin rahimde tutma olasiligi yukseliyomus. Aranizda benim durumumda olan var mi? Varsa nolur yazsin buraya da birbirimizi aydinlatalim biraz.

Kızlar selam şükür bügün başladım tedaviye Mustafa hocayla herşey iyi giderse inşallah bu ay transfer olcakkkk ben bişey merak ettim diyelim endımetrium kalınlığım yeterli gelmez ve transfer yapılmazsa ödediğim ücret nolcakkk yani diyelim gelecek ay transfer yapalım derse hoca yine mi ücret ödeyeceğiz(kafam karıştı yaa 5900 ödedim mesela ama transfer olmadı geleceek ay yine mi ücret ödüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…