- 27 Nisan 2012
- 54
- 3
arkadaşlar merhaba. ben tambir senelik evliyim 28 yaşındayım evliliğimin 3 ayından doktor kontrolündeyim.evliliğimin 5 ayında sol tüpümün kapalı olduğunu anladık.laparoskopiyle açıldı.sağlıklı bi tüpmüdür tartışılır kendiliğinden olması için bekliyoruz.ama artık tüp bebek merkezlerinide araştırıyorum bir yandan. bahçeci hakkında nerdeyse bütün yorumları okudum. telefonla gürkan arıkan hocayla görüştüm.
sizin bahçeci konusunda düşüncelerinizi almak istiyorum ve doktor seçimi konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaslar merhaba.
Hastane hakkinda okudugum yorumlar hep olumlu, fakat ben kararsiz kaldim.
Bu merkezde tup bebek yaptiran arkadaslarimin hicbirisine kan tahlili yaptirilmamis tedavi esnasinda. Hepsinin doktoru Guvenc bey idi. Sadece ultrason sonucuna guvenilerek tedavi etmis.
Bu konuda sizin gorusunuz ne. Paylasabilirmisiniz.
Arkadaşlar ben Erzurum'dan gelcem mesela bi sorun yaşasam doktorla telefonda görüşebiliyır muyum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sevgili expert acaba Mustafa hoca içinde geçerli midir bu dediklerin????:)))))
Sevgili expert acaba Mustafa hoca içinde geçerli midir bu dediklerin????:)))))
Kızlar merhaba, tup bebek sürecine yakın zamanda başlamayı düşünüyoruz fakat istanbul da oturmadigimiz icin süreç nasıl geçiyor ne kadarlik bir izin almamız gerektiğini bilmiyoruz. Üstüne esime azosperm teşhisi yeni konuldu mikro tese yöntemi ile bulunabileceğini söyledi buradaki doktorumuz, bizde internetteki araştırmalarımızda Emre bakircioglu hakkında hep olumlu ve güzel yorumlar okuduk. Aranızda eşi azosperm olan var mı tedaviniz nasıl başladı. Mikro tese ameliyatını önce yapıp daha sonra mı benim icin tedavi başlanıyor yoksa ilk benim tedavim baslanip yumurta toplama gunünden önce mı mikro tese ameliyatı yapılıyor?
canım hiç korkma benim eşimde azospermi mikro tese yöntemi ile sperm bulundu ve çok şükür hamileyim
öncelikle emre bey ile eşin görüşsün belki bir kaç test ister daha sonrasında sen de orda bir dr. ile görüş tedaviye önce sen başla
yumurtaların toplanacağı gün eşinde ameliyat olsun yumurta ve sperm taze iken döllensin canım biz ilk iki denememizi dı-ondurulmuş spermler ile yaptık sonuçlar olumsuz oldu bu 3.tüp bebek denememizde eşim ikinci kez ameliyat oldu bunda taze iken döllendi çok şükür Allahın izniyle olduemre bey konusunda bir numaralı doktor güvenebilirsin canım
tedavi süreci ortalama 10-15 gün sürüor transfer den sonra bekleme süreci de var 12 gün inşallah senin için hayırlısı olur canım
Canım hayırlı olsun bebisin cok sevindim ve bana umut oldun diyebilirim. Ilk azosperm teşhisini duydugumuz zaman sok olmuştuk ne yapacağımızı bilemez durumdayız. Emre bey sizden y kromozom genetik testi istedi mı ona gore mı mikrotese oldu esın yoksa direk ameliyat mı? Eşimde herhangi bir hormon problemi yok ama kasık fıtığı ameliyatı geçirmiş kucukken belki o etkiledi diyoruz ama korkuyoruz da ya sperm yoksa diye. Bi de tup bebek oncesi sana doktor histereskopi yaptı mı?
evet canım bizden de y kromozom testi ve genetik test istemişti önce bizde onları yaptırmıştık
sonra 3 ay kada eşim vitamin kullandı omega3,prooxxed sasa,argınmex men kullandı bunlardan sonra ameliyat oldu cnm
çok şükür 2.kez sperm bulundu
canım benim eşimde fıtık ameliyatı geçirmiş 12 yaşındayken üstelik inmemiş testis ameliyatı da var
yani sorunlarımız aynı gibi zaten bu tarz sorunlarda %50-60 sperm bulunabiliyor içini ferah tut canım
histeroskopi de olmadım canım gebelik aşısı uygulattım belki onunda faydası olmuştur inşallah sizde yaptırın
Canım doktor genetik test konusunda cok birsey demedi üniversite hastanesi icin randevu aldık Haziran'da kan vereceğiz özelde desen cok yuksek test maliyeti bu yüzden esim direk mikro tese ye gecmek istiyo buradaki doktorumuz hic ilaç falan vermedi bu yüzden acaba Emre bey e gitsek mı diye düşünüyoruz ama sehir disından gelecegimiz icin biraz fazla araştırma yapıyorum diyebilirim. Bana direk umut oluyorsun ya cok saol canım.