Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Merhaba, muayehane ücreti ne kadar acaba?

merhaba ilk gorusmesi ucretsizdi muayene icin hekimin uzman profösör docent olmasina gore degisiyormus biz uzman doktor oldugundn ynlis bilmiosam 275 tl olmasi lazim esim odedigindeb bbende sormadimmmm ama telefonda fiyat bilgisi veriuolar ben ilk telefondab ogrendim bi arayin haftaici ogreninn

hakkında hayırlısı olsun canım umarım bu sefer bahçeci ekibinden dilediğini bulursun sizde problem neydi

ben kendimu sansli görüyorum ilk bahceci ekibiyle baslicam uzman ekiple arastirmalarima gore tabiii😄bizde sorun ne daha bello deil tahliller ciksin esim sperm analizi de vericek yarin dananin kuyrugu kopucakk

ben kendimu sansli görüyorum ilk bahceci ekibiyle baslicam uzman ekiple arastirmalarima gore tabiii😄bizde sorun ne daha bello deil tahliller ciksin esim sperm analizi de vericek yarin dananin kuyrugu kopucakk

Bende bahceci hastasiyim ayse.Ve doktorumdan cok memnunum Burcak Hanim benim Dr um. Haftaya transferim var.

Hicmi bahceci hastasi kalmadı. Topigi canlandırın. Hep birlikte gun sayalım. Nerelerdesiniz yahu.

Hicmi bahceci hastasi kalmadı. Topigi canlandırın. Hep birlikte gun sayalım. Nerelerdesiniz yahu.

ben taze bahceci olarak burdayim😄su meshr grip oksuruk hastagina yakalandim fena halde ort dosek yatiyorum o yuzden yazamiyorum bgun doktorumla randevum vardi gidemedim erteledm biran once iyilesmek istiyorummm

Doğru adresteyiz tatlım. Ve cok gecmis olsun. Bendede durum aynı öksürük aksirik yatak döşek. Tam tarih sanırım yumurtalar çözülunce belli olur. O zamanda mutlaka yazarım. Benimde Çarşamba kontrolum var. İnsallah müjdeli haberler verelim. İki olduk. Yayında kal😉yokmu artıran.

yayindayummm yanindayimmm

Bende pazartesi bahçecedeydim yine dr yapılıcak başka bişey kalmadığını bi sorun gözükmediğini istersem biraz daha bekleyebileceğimi bana bağlı olduğunu söledi ama çok umutlu konuştu şansımın çok çok yüksek olduğunu söledi ben seni kucağında bebekle çıkarıcam burdan falan dedi moralim düzeldi biraz

24yaşındayım daha ve daha önce 2 kere normal yolla hamile kaldım Allaha şükür ama tutunamadılar

24yaşındayım daha ve daha önce 2 kere normal yolla hamile kaldım Allaha şükür ama tutunamadılar

Behceci mutlaka düşük nedenini araştırmıştır. Demek sorun yok. Kendiliğinden hamile kalmanı bekliyor. Rahat olup biraz dene. Bence doğru yerdayiz. Allah bizimde onlarında yüzlerini kara çıkarmasın. Ben 33 yaşındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…