tahlillerimin bi kismi cikmis bakalim hepsi ciksa da biranonce aytun hanimin yanina gitsemmm
tahlillerimin bi kismi cikmis bakalim hepsi ciksa da biranonce aytun hanimin yanina gitsemmm
Merhaba, muayehane ücreti ne kadar acaba?
hakkında hayırlısı olsun canım umarım bu sefer bahçeci ekibinden dilediğini bulursun sizde problem neydi
ben kendimu sansli görüyorum ilk bahceci ekibiyle baslicam uzman ekiple arastirmalarima gore tabiii😄bizde sorun ne daha bello deil tahliller ciksin esim sperm analizi de vericek yarin dananin kuyrugu kopucakk
ben bile hecanlandim hayirlis olsun ins mutlakahaber et tam gununu da edelim gonullerimiz bir olsunBende bahceci hastasiyim ayse.Ve doktorumdan cok memnunum Burcak Hanim benim Dr um. Haftaya transferim var.
Hicmi bahceci hastasi kalmadı. Topigi canlandırın. Hep birlikte gun sayalım. Nerelerdesiniz yahu.
Hicmi bahceci hastasi kalmadı. Topigi canlandırın. Hep birlikte gun sayalım. Nerelerdesiniz yahu.
ben burdayimmmm
Doğru adresteyiz tatlım. Ve cok gecmis olsun. Bendede durum aynı öksürük aksirik yatak döşek. Tam tarih sanırım yumurtalar çözülunce belli olur. O zamanda mutlaka yazarım. Benimde Çarşamba kontrolum var. İnsallah müjdeli haberler verelim. İki olduk. Yayında kal😉yokmu artıran.
Bende pazartesi bahçecedeydim yine dr yapılıcak başka bişey kalmadığını bi sorun gözükmediğini istersem biraz daha bekleyebileceğimi bana bağlı olduğunu söledi ama çok umutlu konuştu şansımın çok çok yüksek olduğunu söledi ben seni kucağında bebekle çıkarıcam burdan falan dedi moralim düzeldi biraz[/QUOTE
Kim Dr un sbry. Benim Burcak Hanim. Hayirlisiyla buyuk ihtimal pzt transfer. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende pazartesi bahçecedeydim yine dr yapılıcak başka bişey kalmadığını bi sorun gözükmediğini istersem biraz daha bekleyebileceğimi bana bağlı olduğunu söledi ama çok umutlu konuştu şansımın çok çok yüksek olduğunu söledi ben seni kucağında bebekle çıkarıcam burdan falan dedi moralim düzeldi biraz[/QUOTE
Kim Dr un sbry. Benim Burcak Hanim. Hayirlisiyla buyuk ihtimal pzt transfer. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Güvenç bey benim canım bende biran önce tüp bebek yaptırmak istiyorum ama herkes yaşın küçük bekle diyo napıcamı bilemedim
Senin tedavinde de hakkında hayırlısı olur umarım canım
Güvenç bey benim canım bende biran önce tüp bebek yaptırmak istiyorum ama herkes yaşın küçük bekle diyo napıcamı bilemedim
Yasin küçükse bir kac ay bekle bence. Acelesi yok. Sıkıntı olsa hemen başlayalım derlerdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar kontrole gidiyorum. Lütfen benim icinde dua edin. Çıkınca ararım.
Benim doktorum da Güvenç beydi.Ben 37 yaşındayım ve ilk denememde hamile kaldım. Eğer senin yaşın küçükse 2-3 ay bekle derim ama tabii ki son karar senin.
24yaşındayım daha ve daha önce 2 kere normal yolla hamile kaldım Allaha şükür ama tutunamadılar