Behceci mutlaka düşük nedenini araştırmıştır. Demek sorun yok. Kendiliğinden hamile kalmanı bekliyor. Rahat olup biraz dene. Bence doğru yerdayiz. Allah bizimde onlarında yüzlerini kara çıkarmasın. Ben 33 yaşındayım.
24yaşındayım daha ve daha önce 2 kere normal yolla hamile kaldım Allaha şükür ama tutunamadılar
Herkese merhaba,
Benim birkaç olumsuz doktor tecrübem oldu, bu nedenle güvenilir, beni dinleyen, anlayan bir doktor arayışı içindeyim. İlk tüp bebek denemem olacak.
Halkalı'da oturuyorum, evime yakın olmasa da en azından Avrupa yakasında bir yer olsun istiyorum.
İlk görüşme - tanışma için Bahçeci Fulya'dan Dr. Aytun Hanım'dan randevu aldım. Kafamda bir sürü soru, endişe var. Aranızda onun hastası olanlar varsa bana biraz bilgi verebilir mi? Nasıl bir süreçten geçtiniz, neler yaşadınız, doktorla iletişiminiz nasıldı?
Teşekkür ederim şimdiden.
Allah hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin.
merhaba monicagaller,önceki yaşamış olduğun olumsuzluklar için geçmiş olsun.Aytun hocaya gelince ben onun hastası değilim ama arkadaşım onun hastası ve çokta memnun her yönüyle sana destek olacaktır.kendisini klinikte gördüm bikaç defa çok tatlı bir bayan zaten bahçecide ki bütün doktorlar çok iyi ve tecrübeli.gitmeni tavsiye ederim.
Bahceci benim gozumdede tüm kadrosuyla cok iyi. Hangi Dr U olursa olsun gözüm kapalı giderim. Ama Burcak hanimi ayrı severim tabi. Hepsi ısinin ehli iyi doktorlar Aytun Hanım'da dahil. İcin rahat olsun.
Slm kizlarvtup bebek merkezi arama cabasindayim. 2 kez tup bebek yaptrdm ilki dusukle sonuclandi ikinciside karnimda oldu 10haftalik simdi 3. Tup bebegi dusunuyorum tavsiyelerinizi bekliyrum bide fiyatlarida yazarsaniz sevinirim. Simdiden tesekkur ederim
Herkese merhaba,
Benim birkaç olumsuz doktor tecrübem oldu, bu nedenle güvenilir, beni dinleyen, anlayan bir doktor arayışı içindeyim. İlk tüp bebek denemem olacak.
Halkalı'da oturuyorum, evime yakın olmasa da en azından Avrupa yakasında bir yer olsun istiyorum.
İlk görüşme - tanışma için Bahçeci Fulya'dan Dr. Aytun Hanım'dan randevu aldım. Kafamda bir sürü soru, endişe var. Aranızda onun hastası olanlar varsa bana biraz bilgi verebilir mi? Nasıl bir süreçten geçtiniz, neler yaşadınız, doktorla iletişiminiz nasıldı?
Teşekkür ederim şimdiden.
Allah hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin.
Canim ben Aytun hanimin hastasiyim ve su an 35 haftalik hamileyim.cooook seviyorum kendisini.istedigin soruyu sorabilirsin cekinmeden.bahcecideki tum dr harika ama Aytun hanimin yeri baska.seviyorum onu yaa.
Canim fiyat İnan hatırlamıyorum. Arayıp sorarsan yardımcı olacaklardır. Bence bu isin istanbulda en iyilerinden biri bahceci. Basari oranları yüksek. Alaka ve ilgileri süper. Sanki biri hala biri teyze kizin ablan abin v.s. Sanki orada güler yüzlü ve pozitif olmak ise alma nedeni. Ve buna tedavi boyunca cok ihtiyacın oluyor biliyorsun. Allah hiçbirimizin emegini bosa çıkarmasın.
Saol canm agdinlattigin icn 3. Tup bdbegimi orada dusunuyorum ins bu sefer hayal kirikligina ugramam
Çok teşekkür ederim. Cumartesi gittik tanıştık kendisiyle, gerçekten çok sıcak ve ilgili davrandı sağ olsun. Onunla devam etmeye karar verdik. Darısı benim başıma inşallah. :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim sizin için.
Bu hastane hakkındaki yorumlar hep olumlu,o yüzden bende bu hastaneyi tercih edecem sanırım,2 defa aşılama yaptırdım ama maalesef olumsuz sonuç aldım,şunu merak ediyorum İstanbul dışında yaşıyorum bu hastanenin anlaşmalı olduğu konaklama yerleri listesini görmüştüm, bu yerlerden hangisini tavsiye edersiniz,ayrıca yapılacak işlem( süreç) kaç gün sürüyor kızlar,ilk doktorla olan konuşmadan işlem uygulana kadar ,iş yerimden bu süreye göre izin alacam,(kaç gün almalıyım )
canım ben istanbulda yaşadığım için anlaşmalı konaklama yerlerinden haberim yok. ama benim tavsiyem en yakını neresiyse orayı ayarla, çünkü bu şehirde inanılmaz bir trafik sorunu var. pazartesi sabahı benim oraya ulaşmam 2,5 saat sürdü, ki çok çok uzakta oturmuyorum.
süre için belli bir gün vermek çok zor, bu sürekli takip edilip kişiye özel belirlenen bir süreç. senin yumurtalarının durumu, ilaçlara yanıt verme süresiyle ilgili. doktorun belki sağlıklı bir tahminde bulunur bilemiyorum. Ben Aytun Hanım'ın hastasıyım, sana da tavsiye ediyorum.
bizi habersiz bırakma, Allah yardımcın olsun.
Güvenç bey benim canım bende biran önce tüp bebek yaptırmak istiyorum ama herkes yaşın küçük bekle diyo napıcamı bilemedim
Senin tedavinde de hakkında hayırlısı olur umarım canım
canım benimde dr güvenç bey çok iybi dr çok pozitif inşallah muradına erersin