Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

hayırlısı olsun canım hoşgeldin. Uzun zamandır bu başlığın takipçisiyim ama ben de yeni sayılırım buralarda... kısmetse bayramdan sonra başlıyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn

tesekkur ederim haberlerini bekliyor olacagim bende bayram sonrasi gorusme yapmak istiyorym zaten bakalim

2dk dedim kac saat oldu😄 bu sabah erkenden bahceciyi aradim ve musait bur doktorla gorusmek istedigimi soyledim dr aytun hanima not aldilar randevulari yogunmus gun icinde mutlaka donus yapicakmis.kendisinden telefon bekliyorum heyecanla.ilk adimi attim sonucta devami gelir guzel de gelir ins

çok sevindim senin adına hiç vakit kaybetmemen çok güzel.eminim aramışlarıdrı seni çünkü onlar da vaktin değerini bildiği için ertelemeden ve bizleri merakta bırakmadan dönüş yapıyorlar.

çok sevindim senin adına hiç vakit kaybetmemen çok güzel.eminim aramışlarıdrı seni çünkü onlar da vaktin değerini bildiği için ertelemeden ve bizleri merakta bırakmadan dönüş yapıyorlar.
evet randevulari bitince aradi konustuk detayli muayene etmek istedigini yaptirdigim tahlil varsa onlarla esimle beraber gorusmek istedi.tabi tekrar esimle gorusup mumkun olursa arefe gunu en gec bayram sonrasi gitmek istiyorum bahceciye aytun hanima😄

kendi doktorum die demiyorummm görünce tanışınca daha çok seviceksin

tum guzel anne adaylarinin ve eslerinin bayrami mubarek olsun bir sonraki bayramimizda bebeklerimiz yanimizda yada karnimizda olurlar ins

sizi de bayraminiz mubre olsn gec de olsa girmedim internet😄buarada yarin bahcecide aytun hanima randevum var cok heycanliyim dua edin benm icin umut verici haberlerim olsun

evet kimsenin sesi cikmiyo ama yazicam burda cunku bende artik bahceci fulya hastasiyim simdi yoldayim eve gecim herseyi anlaticam

Bende aytun hanıma gidiyorum. Kişilerle iletişimi çok iyi. Ben yaklaşık 5 aydır gidiyorum. Bende tüberküloz hastalığı çıktığı için ara verdik. Tüp bebek yapılamıyor. Sabırla bekliyoruz. İyileşir iyileşmez aytun hanıma gidicez.

heyecan yaptim resmen uykum gelmiyooo tedaviye baslayinca npicam bilmiyorum sakinlestirici veriolar mi acaba😜

dun anlaticam dedim ama ev is guc firsatim olmadi.hersey guzeldi klinigi cok rahat bulduk cunku santraldeki kizlar yardimci oldu klinige geldigumizde kayit acildi doktor not alsin diye falan filan bu nokyaua kadar karsilastigim butun ekipten memnun kaldim sonra beklemeye basladik stresli bi surecti beklemek ama bilgilendirildik veeee aytun hanimib yanindayiz tahlillerime bakti eksiklerim vardi tahlil istedi.tabi ki kilo vermem gerekiyor esimin sigarayi birakmasi falan filaaannnn😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…