Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

mrb canım
bende bahçeciyi burdan buldum ama dr kendim şansıma seçtim ama genel olarak dr hepsi aynı kalitede insanlar ben şu anlık çok memnunum diğer yerlere göre biraz maliyetli ama en azından paramızın karşılığını alıyoruz

en önemlisi zaten bizim gibi olanların doktoruna güvenmesi ilk gittiğimde sevmiştim doktorumu ama biraz soğuk gibi gelmişti yinede pek gülümsememişti falan ama gidip gelmem arttıkça birbirimizede alışıyoruz sanırım artık bu sorun ortadan kalktı artık güvenç beye çok daha çok güveniyorum ve seviyorum

merak ettiğin şeyler olursa sorabilirsin burdan ya da özelden

Merhaba herkese,

Uzun zamandir burdaki yazilari takip ediyorum artik soru sorup cvp alabilmek icin uye oldum.bende hem cevremden hemde internetteki arastirmalarimda Bahceci Klinigini duyuyorum bayram sonrasi randevu alicam tabi once telefonla bilgi almaya calisicam hayirlisi diyorum:18:

hayırlısı olsun canım hoş geldin aramıza

3 asilama 4 tup bebek basarisizigi sonrasi kendimize guvenwbilecek merkez ararken sanki anlasmis gibi hwrkoldan bahcwci fulya ve mustafa bahceci karsimiza cikti.
Cok buyuk umutlarla gittigimiz klinik benim az olan umudumu da yikti.hep aksiliklerle karsilastim ve 2 basarisiz sonuc transfer iptali
Son olarakta Kibrisa kendi kliniklerindeyumurta donasyonu onerisi . Ustelik hayallerimi tum umudumu yikarak . " hic ugrasma senin cocugun olmaz " diyerek

Ama ben buna ragmen ugrasiyorum . 1 hafta once 7. Denemenin negatif sonucunu aldim . Bunun bie sonu varmi bilmiyorum.

sitede yeniyim ama tüp bebek konusunda tecrübesiz değilim bahçeci kliniğinin hastasıyım denemelerim oldu yaklaşık 2 senedir devam ediyorum aklına takılan bişe olursa yardımcı olmaya çalışırım
ya gercekten mi daha telefon bile acmadim klinige cesaretimi toplamaya calisiyorum

ya gercekten mi daha telefon bile acmadim klinige cesaretimi toplamaya calisiyorum

Ben şanslıydım çok yakın aile dostumuz da bu kliniğin hastasıydı onlar geç kalmışlardı ben erken yaşımı ve bu tecrübeyi göze alarak ertelemedim.Cesaretlik bir konu yok aslında biran önce vakit kaybetmeden ki başlasrsan anlıcaksın geç kalmamak gerektiğini anlıcaksın.

hmmm aslind dogru soyluyosunuz ama tek tarafli deil esimle de konusmam gerekir beraber cikilcak bi yola onun da en az benim kadar istekli olmasi gerekir

hmmm aslind dogru soyluyosunuz ama tek tarafli deil esimle de konusmam gerekir beraber cikilcak bi yola onun da en az benim kadar istekli olmasi gerekir

Ben ilk görüşmeye tek gitmiştim.Tam olarak ne olucağını nasıl bir yol izleniceğini önce kendim öğrenip eşimi ikna etmeyi durumu izah etmeyi kendim tercih ettim.Ama klinikte edindiğim arkadaşlarımdan bazılarının eşlerini doktorlar sadece ikna etmiş.Burda eşini tanıyıp o nasıl bir yol izlemen gerektiğine karar verebilirsin.

eğer o da isterse bende beraber giderim.peki sizin doktorunuz kimdi

eğer o da isterse bende beraber giderim.peki sizin doktorunuz kimdi

Aytun Hanım benim doktorum çok memnunum kendisinden 2 senedir hastasıyım.Siz sormadan ben söyliyim internette yazsını gördüm sonra kliniği aradım kendisiyle görüşmek istediğimi söyledim müsait olduğunda aradı beni çok sıcak bi telefon görüşmesiydi o görüşme bile doktorumu seçmek için yetti

yarın mutlaka arıcam kliniği bende ön bilgi edinmiş olurum sizinle konuştkça heveslenmeye başladım çok teşekkür ederim

yarın mutlaka arıcam kliniği bende ön bilgi edinmiş olurum sizinle konuştkça heveslenmeye başladım çok teşekkür ederim

rica ederim sen eşinle klinikle konuş eğer arzu edersen yine burdan görüşmeye devam ederiz hemde bizim konuşmalarımız başkalarını da cesaretlendirir biz nasıl okuyorsak:)

rica ederim sen eşinle klinikle konuş eğer arzu edersen yine burdan görüşmeye devam ederiz hemde bizim konuşmalarımız başkalarını da cesaretlendirir biz nasıl okuyorsak:)

çok sıcak bir konuşmaydı samimiydi teşekkür ederim özelden sorucaklarım var iyi akşamlar şimdilik sonra görüşmek üzere

çok teşekkür ederim cnm. tecrübeli birinden bilgi almak beni biraz olsun rahatlattı. Kısmetse bayram sonrası maraton başlıyor. Zaman hiç geçmicek gibi geliyor (( Bir an önce zaman geçsin bayram falan geçsin bitsin istiyorum. Rabbim hepimizin sesini duysun bizlere bu mutluluğu yaşatsın İNŞALLAH

hayırlısı olsun canım hoşgeldin. Uzun zamandır bu başlığın takipçisiyim ama ben de yeni sayılırım buralarda... kısmetse bayramdan sonra başlıyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…