- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
Merhaba sbry, başlığınızı bir süredir takip ediyrm. Her yerde karşıma Bahçeci çıkıyor hep çok güzel yorumlar okuyorum. Güzel haberlerini verenleri okudukça umutlanıyorum. Benim başarısız bir denemem var. Maddi manevi çok yıprandık ama çok şükür toparlanıyoruz. O zaman tecrübesizliğimize geldi. Şimdi herkes kesinlikle bahçeci diyor. benim de içimden bahçeci geçiyor ve içimde garip bi heyecan var bu sefer olucak diyorum. ben de Güvenç Beyle başlamayı düşünüyorum. kendisiyle iletişime geçtim sağolsun beni maillerimde baya bi bilgilendirdi kısmetse bayram sonrası görüşücez ama senin de fikrini almak istedim..
mrb canım
bende bahçeciyi burdan buldum ama dr kendim şansıma seçtim ama genel olarak dr hepsi aynı kalitede insanlar ben şu anlık çok memnunum diğer yerlere göre biraz maliyetli ama en azından paramızın karşılığını alıyoruz
en önemlisi zaten bizim gibi olanların doktoruna güvenmesi ilk gittiğimde sevmiştim doktorumu ama biraz soğuk gibi gelmişti yinede pek gülümsememişti falan ama gidip gelmem arttıkça birbirimizede alışıyoruz sanırım artık bu sorun ortadan kalktı artık güvenç beye çok daha çok güveniyorum ve seviyorum
merak ettiğin şeyler olursa sorabilirsin burdan ya da özelden