• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci cem çelik hastaları yada deneyimli olanlar

Kızlar bişey soracağım cem beyin hastasıyım ama istanbulda yasamiyorum. Şuan rahim dinlendirme surecindeyim adet olunca asistanimla iletisime geçin dedi. Adet olunca hemen istanbula gitmelimiyim yoksa ilaç adlarını söyleyip bi hafta sonra falan mı cagirirlar benim gibi il dışından giden var mı ne yasadiniz
Cnm asistanı nı yada hemşireyi arayıp sor
Onceden planını yapmıs olursun
Transfer surecinde yine kandan hormonlara bakılıyor ve usgden rahim kalınlığına.

Cnm asistanı nı yada hemşireyi arayıp sor
Onceden planını yapmıs olursun
Transfer surecinde yine kandan hormonlara bakılıyor ve usgden rahim kalınlığına.
Bende 1 ay dinlendirme yaptık .. şimdi adet olmam lazım ama olamıyorum bugün olmam lazımdı 3 gündür sadece sabahları çok az pıhtı geliyo o kadar sonra kesiliyo .. Cem bey ile görüştük 1 hafta bekleyelim.dedi .. aynı durumu yaşayan varmı ?

Merhabalar.. öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Hiç canınızı sıkmayın. Bende sebepsiz infertelite vardı. İstanbul’da bir özel hastanede iki başarısız denemem oldu. 5. Gün ve 2şer tane transfer ettikleri halde olmadı. Kendime biraz süre tanıdıktan sonra Cem Beye gittim. Zaten öncesinde de görüşmüştük. Kendisinden çok emin ve ince ince her detayı düşünen bir doktor.merkezde çok başarılı bence. Tek dezavantajı gittiğinde biraz fazla bekleyebiliyorsun. Cem beyle Mayıs ayı sonunda bir sürece başladık.dinlendirme yaptık bu ay transfer oldum.. ve sonuç pozitif. İlk kez çift çizgi mutluluğunu yaşadım ve sonrasında katlanan değerlerimi gördüm.. Aklıma takılan her şeyde kendisine ulaşabildim. Ben şuan transfer sonrası 15.gündeyim. Elbette çok başı ama her şey yolunda görünüyor. Biz “iyiki”dedik. Kafanıza takılan başka sorunuz olursa yazabilirsiniz. Sevgiler
Merhaba rahim dinlendirme sonrası hemen adet oldunuz mu gecikme oldu mu ?

Bekliyorum bakalım. Kızlar cem hocanın axistsninin numarasi sizde var mı varsa bana özelden atabilir misiniz adet olunca asistanimla ilatisime geçin dedi ama nosunu bilmiyorum

Bekliyorum bakalım. Kızlar cem hocanın axistsninin numarasi sizde var mı varsa bana özelden atabilir misiniz adet olunca asistanimla ilatisime geçin dedi ama nosunu bilmiyorum
Bende cem beyin numarasi var isterseniz ona watsaptan yazin o sizi asistanına aratsin ben ona yazmistim araticam sizi dedi asistani merkezin numarasindan aradi.

Merhaba öncelikle hayirli olsun Allah kucagina almak nasip etsin bende karrasizim bursada defalarca tedavi gordum.cem bey.konusunda kararsizim toplam fiyat neoldu ekstra bi islem yaptimi

Back