• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci cem çelik hastaları yada deneyimli olanlar

Siz belirttinizmi test yapilirken bu krugeri fln of yeni baslicam icin cogu seyi bilmiyrm ya hergun birsey cikiyor

Cnm belki bizimki krugere gore yapilmamisdir iste bn senden ilk duydum. Sizin testte krugere gore falan yaziyormi bizde ole bsey yk sadece morfoliji yazio yuzde 85 normal 15 anormal yazio kruger fln yazmio
en altta yazıyo bizim kruger kriterlerine göre bakılmıştır.bir de who kriterleri var ona göre bakılmışsa da yine de çok iyi.Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Amin cnm amin ama bnce bizimki ikisinede gpre bakilmamisdir fie dusunuom insallah yaniliyorumdur. Yasin kacdi

Memnunmusun cem beyden ben once ebru hanima basladm ama cem beye gecdim smdi ebru hanimda tatli biri ama olumsuz yorumlar beni cok etkiledi tabi olumlu yorumda cok ama insan hep olimsuzdan etkilniyor ins. Dogrudur yolum

Memnunmusun cem beyden ben once ebru hanima basladm ama cem beye gecdim smdi ebru hanimda tatli biri ama olumsuz yorumlar beni cok etkiledi tabi olumlu yorumda cok ama insan hep olimsuzdan etkilniyor ins. Dogrudur yolum
33 yaşındayım canım.memnunum canım ama çok yoğun çok hızlı oluyor muayeneler.ama yine de her sorumuzu cevaplar açıklayıcı konuşur ve gerçekçidir.senin yaş kaç

Bemim 1 aşılama başka hastanede. Umut tüp bebekte 3 başarısız deneme eşimde dna sıkıntısı çıktı şimdi tesa önerildi ama genede kesin bişey yok 3 kere normal tüp bebek olmadıysa tesa önerelim dedi ege bey biz çok umutsusuz ne yazıkki maddiyatı geçtim manevi olarak çok yıprandım kilo ve şeker hastası oldum hormonlardan sanırım şuanda şekerim yüksek nisanda tekrar deniycez ama kafamızda karışık

Arkadaşlar merhaba Cem beyi ben de düşünüyorum ama bu rahim dinledirme işini çok anlamadım taze transfer pek yapmıyor diyorlar ama benim ilk denemem olacak ve sebepsiz infertilite hiç gebe kalamadım rahşm dinledirme işi nasıl oluyor herkese mi uygulanıyor acil cevap verebilir mi deneyimli arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba Cem beyi ben de düşünüyorum ama bu rahim dinledirme işini çok anlamadım taze transfer pek yapmıyor diyorlar ama benim ilk denemem olacak ve sebepsiz infertilite hiç gebe kalamadım rahşm dinledirme işi nasıl oluyor herkese mi uygulanıyor acil cevap verebilir mi deneyimli arkadaşlar
O ay transfer olmuyorsun sonraki ay okuyorsunbbu yani baska bir islem deil. Rahmin kndj kndine dinleniyor ama dunyanin parasini senden aliyorlar

Merhaba transfer oldunuz mu acaba ?

Konuyu takipdeyim..
Önceki 2 denemem acıbadem bursa şahin zeteroglu oldu..
Merkez değiştirmeyi düşünüyorum asla orda devam etmeyecegim...

Merhabalar.. öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Hiç canınızı sıkmayın. Bende sebepsiz infertelite vardı. İstanbul’da bir özel hastanede iki başarısız denemem oldu. 5. Gün ve 2şer tane transfer ettikleri halde olmadı. Kendime biraz süre tanıdıktan sonra Cem Beye gittim. Zaten öncesinde de görüşmüştük. Kendisinden çok emin ve ince ince her detayı düşünen bir doktor.merkezde çok başarılı bence. Tek dezavantajı gittiğinde biraz fazla bekleyebiliyorsun. Cem beyle Mayıs ayı sonunda bir sürece başladık.dinlendirme yaptık bu ay transfer oldum.. ve sonuç pozitif. İlk kez çift çizgi mutluluğunu yaşadım ve sonrasında katlanan değerlerimi gördüm.. Aklıma takılan her şeyde kendisine ulaşabildim. Ben şuan transfer sonrası 15.gündeyim. Elbette çok başı ama her şey yolunda görünüyor. Biz “iyiki”dedik. Kafanıza takılan başka sorunuz olursa yazabilirsiniz. Sevgiler

Ben memnun kalmadim kendisinden testleri istedi ilaclari soyledi bi kac kez gittim tavirlari ilgisizligi falan hic memnun kalmadim. Baslamadan biraktim

Ben memnunum rahim dinlendirmedeyim bu ayın sonu gibi transfer olacak. İşini iyi bilen biri detay alamıyor çok yoğun olduğundan hastalara çok az zaman ayiriyor

Kızlar bişey soracağım cem beyin hastasıyım ama istanbulda yasamiyorum. Şuan rahim dinlendirme surecindeyim adet olunca asistanimla iletisime geçin dedi. Adet olunca hemen istanbula gitmelimiyim yoksa ilaç adlarını söyleyip bi hafta sonra falan mı cagirirlar benim gibi il dışından giden var mı ne yasadiniz

Back