Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en altta yazıyo bizim kruger kriterlerine göre bakılmıştır.bir de who kriterleri var ona göre bakılmışsa da yine de çok iyi.Hakkımızda hayırlısı inşallah.Cnm belki bizimki krugere gore yapilmamisdir iste bn senden ilk duydum. Sizin testte krugere gore falan yaziyormi bizde ole bsey yk sadece morfoliji yazio yuzde 85 normal 15 anormal yazio kruger fln yazmio
Çok mühim bişey değil takılma Cem bey gerekli şeyleri söyler zaten.Siz belirttinizmi test yapilirken bu krugeri fln of yeni baslicam icin cogu seyi bilmiyrm ya hergun birsey cikiyor
33 yaşındayım canım.memnunum canım ama çok yoğun çok hızlı oluyor muayeneler.ama yine de her sorumuzu cevaplar açıklayıcı konuşur ve gerçekçidir.senin yaş kaçMemnunmusun cem beyden ben once ebru hanima basladm ama cem beye gecdim smdi ebru hanimda tatli biri ama olumsuz yorumlar beni cok etkiledi tabi olumlu yorumda cok ama insan hep olimsuzdan etkilniyor ins. Dogrudur yolum
Çok gençsin cnm inşallah ilk seferde olur hayırlısıylaBende 24 yasindayim cnm
O ay transfer olmuyorsun sonraki ay okuyorsunbbu yani baska bir islem deil. Rahmin kndj kndine dinleniyor ama dunyanin parasini senden aliyorlarArkadaşlar merhaba Cem beyi ben de düşünüyorum ama bu rahim dinledirme işini çok anlamadım taze transfer pek yapmıyor diyorlar ama benim ilk denemem olacak ve sebepsiz infertilite hiç gebe kalamadım rahşm dinledirme işi nasıl oluyor herkese mi uygulanıyor acil cevap verebilir mi deneyimli arkadaşlar
Merhaba transfer oldunuz mu acaba ?Arkadaşlar merhaba Cem beyi ben de düşünüyorum ama bu rahim dinledirme işini çok anlamadım taze transfer pek yapmıyor diyorlar ama benim ilk denemem olacak ve sebepsiz infertilite hiç gebe kalamadım rahşm dinledirme işi nasıl oluyor herkese mi uygulanıyor acil cevap verebilir mi deneyimli arkadaşlar
Bende cem beyin hastalarının görüşlerini merak ediyorum. Konuyu okudum ama güncel tecrübesi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum.Merhaba transfer oldunuz mu acaba ?