- Konu Sahibi esraylmz03
-
Evet önünde tahta bi platform var masa konuşacak yaniben de ole düşündüm güvenlik nasıl olur ki acaba alışır mıyımApartmanlara sıkışmış hayatlardan cok daha iyi olur bence .Ayağınız toprağa basar .
Esiniz sadece gündüz çalışıyorsa alisirsiniz .Ben 4.katta gece yalniz kalamiyorum.Sizin durumunuza bağlı.Evet önünde tahta bi platform var masa konuşacak yaniben de ole düşündüm güvenlik nasıl olur ki acaba alışır mıyım
Hiç böle düşünmedim çok lüks bi site aslında ama bilemiyorum tabi kararsızım tavsiyeleri dinlicemBu ülkede bahçekatı apartman dairesi mi?
Allah yardımcısı olsun nerede varsa..
Kv ters dubleks evde oturuyor. Ama onun evden direk çıkılmadığı için evle bağlantısı yok. Apartmanın ortak bahçesi.
Ama sizin evden düz ayak veranda diyorsunuz.
Silkeleme çöp atma yoksa olur ancak..
Başka da ev bulamıyorum canım ya ay ne bilim çok kararsızımBen uzun seneler zemin katta yaşadım ama aparrman dairesi
Böceğinden gecilmezdi,apartmanda afedersin klozet taşardı bizim eve
Yagmur yağmıştı sel oldu Allahtan eve girecekken kapıcı gelip suları kovalarla çıkarmıştı
Cok sıcak oluyor
Ben guvenlikle yerdeydim demirde vardi evde ama zemin kat sıkıntı
Balkon yikar sana damlar
Yukardan biseyler döker
Yan komsu kavgalik olmuştu üst katla
Dubleks desen suanki evim dubleks
Temizligini anlatmama gerek varmi bilmem ama,
Is hic bitmez merdivenden in çık in çık yorucu merdiven surekli toz olur,evde birbirinize seslenirsiniz duymaz aşağıya inmek zorunda kalırsınız.
Sizin bahsettiginiz villa vari sanirim bir site herkesin evi ayri ayri apartman değil bahcesi var ama o daha da zor
Bahceye kışın baska yerlerden binbir pislik gelcek
Site ise guvenliklidir sorun olmaz guvenlik gorevlisi kamera vardir. Site bakimlidir havuzu falan temizleniyordur bence o konudw sorun yasamazsınız guvenlik acisindan
Ama cok zor dubleks asla tavsiye etmem
Evet kirası yüksek 4500 tl işte kararsızımSitenin yönetimine göre değişir. Mesela bizim sitenin bahçe katına hayranım. Peyzaj site yönetimine ait ışıklandırma çok güzel gece muazzam oluyor. Disiplinle yönetilen bi site her şikayeti dikkate alıyorlar kimse çöp izmarit atmıyor. Kirası üst katlara göre çok daha yüksek. O yüzden tutamadık
OhaaaaaEvet kirası yüksek 4500 tl işte kararsızım
Canim yeni yapilan evlere bak 0Başka da ev bulamıyorum canım ya ay ne bilim çok kararsızım
Kiraya bu kadar para verebiliyorsanız eğer kredi çekip ev alın derim. Ayrıca bahçe katında oturuyorum ve hiç tavsiye etmem. Perdelerimi açıp rahatça oturamıyorum bile en başta.Evet kirası yüksek 4500 tl işte kararsızım
Aidat dahil hemen hemen o fiyata geliyor bizim sitedeEvet kirası yüksek 4500 tl işte kararsızım
Kızlar merhaba kiralık bi eve çıkıcaz kaç gündür bakıyoruz bulamadık en son bi ev bulduk bahçe dubleks çok güzel geniş verandası olan bi ev içime sindi ama ne bilim hiç yerle bir bi evde oturmadım rahatsız olur muyum korkar mıyım kullanışlı olur mu tereddütüm var bu arada site güvenlikli havuzlu bi site var mı böle bi evde oturan memnun musunuz avantajı dezavantajı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?