Baharın ameliyat günlüğü

mel235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
125
6
46
Arkadaşlar slm. çarşamba günü doktorumla göğüs ameliyatıyla ilgili tüm ayrıntıları görüştüm ve cuma günü ameliyat oldum.herşey bir and çok çabuk gelişti hala rüya görüyormuşum gibiyim.meme ucu kas altına 350 cc mentor marka silikon yerleştirildi.ilk günüm çok kötüydü yerimden hiç kalkamadım kendimi felç olmuş gibi hissettim.bugün 3. Günüm biraz daha iyiyim ama hala yattığım yerden kendim kalkamıyorum.şuan göğüslerim ve yanları çok şiş ve sert.bu durum ne zaman düzelir bilmiyorum.darısı düşünen arkadaşlara diyorum.

kusura bakmayın 25 msj doldurmaya çalışıyorum bu yüzden peşpeşe yazmam gerek

arkadaşlar kusura bakmayın msj sayısı doldurmam gerekiyor bu yüzden peşpeşe yazmak zorunda kaldım.

geçmiş olsun yakup beye mi oldun? nasıl geçti?

Evet yasemincim yakup beye ameliyat oldum.şimdilik bir sıkıntı yok sadece göğüslerim çok gergin ama oda yavaş yavaş azalmaya başladı.sende ameliyat olacaksın bu aralar galiba değilmi öyle okudum forumda diye hatırlıyorum.

evet hayatım ben yarın sabah ameliyat olucam.. kaç cc takıldı sana? ve ne zaman ameliyat oldun... çok ağrın oldu mu? kaçıncı gün gezmeye başaldın?

Ben bu forumda bir çok kez yazmama karşın arkadaşlardan olanlar varsa özelden resim gönderebilirmisiniz diye kimse göndermedi maalesef.insan bu durumda çok ihtiyaç duyuyor fikir açısından.benim yaralarım iyileşsin inş.olacak arkadaşlara yardımcı olmak adına albüme ekleyeceğim.şuan çok yeni olduğu için tam şeklini almış değil.olacak arkadaşlara şunu söyleyeyim çok çok zor bir ameliyat değil ama ilk gün narkoz etkisinden ve özellikle kas altı olunca sancılı geçiyor biraz ama ikinci gün bayağı bir rahatlıyorsunuz.refakatçi kesinlikle şart yanınıza diyebilirim.Ameliyat olmayı düşünen bütün arkadaşlar için iyi olmasını diliyorum.bana göre bıçak altına yatmaya kesinlikle değer :)

evet hayatım ben yarın sabah ameliyat olucam.. kaç cc takıldı sana? ve ne zaman ameliyat oldun... çok ağrın oldu mu? kaçıncı gün gezmeye başaldın?

ben doktoruma 300 altı olamsın dedim ve onun kararına bıraktım oda 300 ile 350 arası olur dedi.kas altı meme ucu oldum.

cuma günü oldum ikinci gün gezmeye başladım.ilk gün kas altı olduğu için ağrı oluyor tabi ama bunu doktorum bana başta söylemişti zaten.şunu söyleyebilirim yakup bey çok güvenilir bir doktor gerçekten Gülbeyaz bunu bana demişti ve gördüm.sen kaç cc düşünüyorsun boyun kilon kaç?

Son düzenleme:
benim boyum 1.70 kilom ise 52 falan.. ben de 350 den aşağı olmasın dedim... ya sana 325 iyi dedi ama istemedim. o da tamam 350-375 koymaya çalışıcam dedi :)

benim boyum 1.70 kilom ise 52 falan.. ben de 350 den aşağı olmasın dedim... ya sana 325 iyi dedi ama istemedim. o da tamam 350-375 koymaya çalışıcam dedi :)

ameliyatının çok iyi geçmesini dilerim yasemincim.ameliyattan sonra iyileşince albümünü beklerim.bende eklicem iyi olduğum zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…