sende eskişehirdemisin?
Yok canım istanbuldayım ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende eskişehirdemisin?
Önceliklee geçmiş olsun bnde bu cuma ameliyat olacağım. Fiziksel özelliklerimiz hemen hemen aynı sayılır. bnmde boyum 168 - kilom 47-48 300-350 cc yazmışsın şimdi bna takılacak olan protez ufak gibi geldi doktorum 225 cc dedi farklı bir model kullanırsa 275 cc yi zorlayacağım dedi. off 225 cc çok ufak olursa.. çokta büyük bir göğüz istemiyorum ama o ağrıları çektiğime değsin istiyorum..
Önceliklee geçmiş olsun bnde bu cuma ameliyat olacağım. Fiziksel özelliklerimiz hemen hemen aynı sayılır. bnmde boyum 168 - kilom 47-48 300-350 cc yazmışsın şimdi bna takılacak olan protez ufak gibi geldi doktorum 225 cc dedi farklı bir model kullanırsa 275 cc yi zorlayacağım dedi. off 225 cc çok ufak olursa.. çokta büyük bir göğüz istemiyorum ama o ağrıları çektiğime değsin istiyorum..
çok geçmiş olsun, güle güle kullan, umarım kısa sürede iyileşirsin
canım geçmiş olsun. sen sanırım geçen cuma oldun ameliyatını. ilk kontrole gittin mi? gittiysen kontrolde neler oldu anlatır mısın.. kollarımı fazla hareket ettiremediğim için kontrole gitmeye korkuyorum :)
baharcığım merhaba, dikişlerini aldırdın mı? dikişler alınırken acıyor mu...