Önceliklee geçmiş olsun bnde bu cuma ameliyat olacağım. Fiziksel özelliklerimiz hemen hemen aynı sayılır. bnmde boyum 168 - kilom 47-48 300-350 cc yazmışsın şimdi bna takılacak olan protez ufak gibi geldi doktorum 225 cc dedi farklı bir model kullanırsa 275 cc yi zorlayacağım dedi. off 225 cc çok ufak olursa.. çokta büyük bir göğüz istemiyorum ama o ağrıları çektiğime değsin istiyorum..
Önceliklee geçmiş olsun bnde bu cuma ameliyat olacağım. Fiziksel özelliklerimiz hemen hemen aynı sayılır. bnmde boyum 168 - kilom 47-48 300-350 cc yazmışsın şimdi bna takılacak olan protez ufak gibi geldi doktorum 225 cc dedi farklı bir model kullanırsa 275 cc yi zorlayacağım dedi. off 225 cc çok ufak olursa.. çokta büyük bir göğüz istemiyorum ama o ağrıları çektiğime değsin istiyorum..
Merhaba.Protez büyüklüğü sadece hastanın herhangi bir protez boyutunu istemesiyle olmuyor.Göğüs kafesinin darlığı genişliği,mevcut meme dokusunun miktarı,sırt genişliği hepsi etken.Ancak büyük meme istiyorsan yani dolgun duran meme ,kullanacağın cümle şu olmalı."Alabilecek en büyük protezi istiyorum." :)))) 225 cc normalde baya küçük.Ama meme dokun ne kadar.Bir o kadar da vardır o zaman tamam.Ama çok az memen varsa ufak olabilir.Bu arada baya zayıfsın.Muhtemelen göğüs kafesin dar,kaç cm bilmiyorum ama 70 cm civarıysa belki alacağı en fazla ebat budur.Ayrıca kasaltı ve kasuüstü de farkeder.Cünkü kasaltında biraz daha küçük durur protez kaslar baskı yaptığından.Sana tavsiyem istediğin boyutu tam olarak anlat.İlk yapıldığında ödemden dolayı baya şiş oluyor.Ödem gidince biraz küçülüyor.Çok fazla değil ama yaklaşık %10'u gibi.
benim doktorumda ilk bana 280 cc falan dedi ben kabul etmedim.300 ün altı kesinlikle olmaz dedim.benim azda olsa göğüs dokum vardı ve kilom 64. ben ameliyat olacağım günden bir gün önce 350 ye kadar deneyin olursa onu takın dedim.ilk 35 denenmiş iyi durunca o takıldı yani.benim düşüncem sizin düşüncenizde önemli çok kişi var doktora bırakıp tamamen sonra burada küçük oldu pisikolojim bozuldu diyen. kas arkası olacaksa senin kilona göre 300 de olur bence.ama tabi bu benim şahsi düşüncem.ben şimdilik görünüşünden memnunum ama benimkilerde hala şiş ileride şişlik gidince nasıl durur onda bilemiyorum.en kötü ihtimal 275 altına düşme derim.tabi vücut yapın uygunsa.sevgiler
canım geçmiş olsun. sen sanırım geçen cuma oldun ameliyatını. ilk kontrole gittin mi? gittiysen kontrolde neler oldu anlatır mısın.. kollarımı fazla hareket ettiremediğim için kontrole gitmeye korkuyorum :)
canım geçmiş olsun. sen sanırım geçen cuma oldun ameliyatını. ilk kontrole gittin mi? gittiysen kontrolde neler oldu anlatır mısın.. kollarımı fazla hareket ettiremediğim için kontrole gitmeye korkuyorum :)
perşembe günü kontrole gittim ben canım genel durumuna baktı doktor ve masaj hareketlerini gösterdi.bu perşembe dikişlerini alacak sanırım.tekrar gidecem kontrole yani.antibiyotiği bitene kadar kullan dedi.ben ilk kontrolüme gidene kadar 2 kez duş almıştım.duş çok rahatlatıyor ama ılık olmalı sıcak olursa ödemi çoğaltıyor.sana da çok geçmiş olsun sende atlattın sonunda bu aşamayı 3 gün sonra bayağı rahatlamış olursun.kolarını hareket ettirmekten kaçınma hareket ettikçe kas rahatlıyor canım.bana doktor kollarını sürekli hareket ettir dedi.
Merhaba yasemen.evet bugün dikişlerim alındı canım.hiç acı duymadım.bantlarımıda çıkardı.südyeni bir hafta giyeceğim.benim sol göğüs sağdan biraz küçük duruyordu oda sol tarafın ödemi sağa göre daha çabuk iyileştiği için öyleymiş..haftaya tekrar kontrole gideceğim.