Bende yoğurda pul biber döküp yemeyi severimBen en çok karabiber severim hamileyken yogurta bile döküp yerdim bu arada karabiber et yemeklerine çok güzel lezzet veriyor pulbiber ise tavuk yemeklerine
sumak da güzel soğan salatasında :)Karabiber sumak nane acı köy biberi bu liste uzar
Evet özelikle yaprak sarması ve lahana sarmasının lezzetini ikiye katlıyorsumak da güzel soğan salatasında :)
Bizim buralarda dolma sarma ekşi yapılır, susmak koyarız harika olur nar ekşisi ileBaharatlara bayılıyorum ve bilmediğim baharatlar var mı merak ettim tabi ki de varişte onları bulup gerekli püflerle yemeklerimize tat katalım . Hangi yemekte iyi gidiyor gibi Ben başlayim Mantara atılan karabiber et tadı veriyormuş abimden öğrenmiştim çok güzel oluyor . Kekik ise tavuk soteli çok yakışıyor . Körii gönlümün efendisi tavuklarda , pizzada , makarnada güzel oluyor seviyorum diye fazla atıyorum bazen tadı kaçıyor . Annem yenibahar atardı pirinç pilavına o da çok hoş oluyor . Zerdeçal çorbası da rengi ve tadı farklı ve hoş bu kadar şimdilik aklıma gelenler siz neler eklemek istersiniz
Kimyon mercimek çorbasına çok iyi olur, mercimek köftesineBaharatlara bayılıyorum ve bilmediğim baharatlar var mı merak ettim tabi ki de varişte onları bulup gerekli püflerle yemeklerimize tat katalım . Hangi yemekte iyi gidiyor gibi Ben başlayim Mantara atılan karabiber et tadı veriyormuş abimden öğrenmiştim çok güzel oluyor . Kekik ise tavuk soteli çok yakışıyor . Körii gönlümün efendisi tavuklarda , pizzada , makarnada güzel oluyor seviyorum diye fazla atıyorum bazen tadı kaçıyor . Annem yenibahar atardı pirinç pilavına o da çok hoş oluyor . Zerdeçal çorbası da rengi ve tadı farklı ve hoş bu kadar şimdilik aklıma gelenler siz neler eklemek istersiniz
Lezzetini kimyondan alıyor bence deKimyon mercimek çorbasına çok iyi olur, mercimek köftesine
hiç öyle kullanmadım direkt ekşi atıyorduk bunu deneyeceğim teşekkür ederim :)Evet özelikle yaprak sarması ve lahana sarmasının lezzetini ikiye katlıyor
sumak ve nar ekşisi ikisi birlikte çok ekşi olmuyor muBizim buralarda dolma sarma ekşi yapılır, susmak koyarız harika olur nar ekşisi ile
bunu hatırlayamadım annem katıyor mu acabaKimyon mercimek çorbasına çok iyi olur, mercimek köftesine
evet katılıyorum kekik güzel oluyor . fesleğen mii bir an o nasıl bir baharattı dedimKimyon cok severim. Zeytine ve ete kekik guzel yakisir, bir de kisira feslegen cok yakisiyor, tavsiye ederim.
Reyhan da deniyor sanirim. Cok guzel kokan bir bitkievet katılıyorum kekik güzel oluyor . fesleğen mii bir an o nasıl bir baharattı dedimteşekkür ederiim :) dere otu da dolmaya çok yakışıyor :)
ikisi farklı bitki :) evvet harikalar :)Reyhan da deniyor sanirim. Cok guzel kokan bir bitki
Azar azar eklenirse aşırı ekşi olmaz ama lezzet katıyor gerçekten bu arada antepte yapılıyor öylesumak ve nar ekşisi ikisi birlikte çok ekşi olmuyor mu
Evet ben mercimek çorbasına ve köftesine atarım çok iyi oluyorLezzetini kimyondan alıyor bence de
Ben ikisini karistirmisimikisi farklı bitki :) evvet harikalar :)
reyhanın diğer adı fesleğenmiş . dere otunun dere otu başka adı yokBen ikisini karistirmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?