- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa gerçekten mi bunu bilmiyordum teşekkür ederim :) nelerde kullanıyorsunuz :)Kişniş çok kullanmaya çalışırım, vücuttaki radyasyonu bir nebzede olsa temizliyormuş
Dolmada .yaa gerçekten mi bunu bilmiyordum teşekkür ederim :) nelerde kullanıyorsunuz :)
Kesinlikle yemekte güzel oluyor annem kendisi pazardan süs biberlerini alıp güneşte kurutup çekiyor pul biber oluyorÇok çok acı biber
Hiç bir fikrim yok kişnişli çubuk kraker yemiştim yemekte hatırlamıyorum tadınıDolmada .
Sevmiyorum ben
Acı krizim tuttuKesinlikle yemekte güzel oluyor annem kendisi pazardan süs biberlerini alıp güneşte kurutup çekiyor pul biber oluyorbazen ayarını kaçırınca zor yiyorum midem yanıyor
![]()
Cajun , dağ kekiğini bilmiyorum . Makarnaya her baharat yakışıyor ya fesleğen daha güzel oluyor evet . Zeytine kişnişi denemedim deneyecem . Diğerlerini de denemedim . Bulgur pilavı evet ya babam her şeyi atardı içine çok güzel olurduBen tam bir baharat canavarıyım, aktar gibi evkarabiber, kekik, dağ kekiği, kırmızı toz biber, pul biber, isot, sumak, zerdeçal, fesleğen,toz zencefil, kimyon, patates baharatı, cajun baharatı, köri, kişniş.. fırında yaptığım köfteli yemeklere toz zencefil katıyorum mutlaka, çok güzel oluyor. Baklagillere kimyon, ete tavuğa kekik karabiber, pul biber, toz biber, isot, salataya sumak, çorbaya zerdeçal, zeytine kişniş, tavuğa köri, makarnaya fesleğen, bulgur pilavına karışık baharatları çok yakıştırıyorum.
Bir de yenibahar severim, biber dolmasına koyarız.
Kısır, salataya kullanırım. Bunun yanında yaptığım bir çok yemeğe azıcık eklerim sırf bulunsun diye. Omlet yaparken de eklerim bazen köri ile beraber :)yaa gerçekten mi bunu bilmiyordum teşekkür ederim :) nelerde kullanıyorsunuz :)
Deneyeceğim teşekkür ederimKısır, salataya kullanırım. Bunun yanında yaptığım bir çok yemeğe azıcık eklerim sırf bulunsun diye. Omlet yaparken de eklerim bazen köri ile beraber :)
En güzel baharatlar bence karabiber ve kekik çok lezzetliler gerçektenBaharatlara bayılıyorum ve bilmediğim baharatlar var mı merak ettim tabi ki de varişte onları bulup gerekli püflerle yemeklerimize tat katalım . Hangi yemekte iyi gidiyor gibi
Ben başlayim Mantara atılan karabiber et tadı veriyormuş abimden öğrenmiştim çok güzel oluyor . Kekik ise tavuk soteli çok yakışıyor . Körii gönlümün efendisi tavuklarda , pizzada , makarnada güzel oluyor seviyorum diye fazla atıyorum bazen tadı kaçıyor . Annem yenibahar atardı pirinç pilavına o da çok hoş oluyor . Zerdeçal çorbası da rengi ve tadı farklı ve hoş
bu kadar şimdilik aklıma gelenler siz neler eklemek istersiniz
![]()
Kesinlikle kuru dolmalarda da çok güzel oluyoEvet özelikle yaprak sarması ve lahana sarmasının lezzetini ikiye katlıyor![]()
Dolmalara da dolma baharatı var aktarlarda o çok yakışıyor osmanlı baharatı ile birlikte. Eşim tanıdığım en iyi aşçı sensin diyor. Bu baharatlar sağ olsunOsmanlı baharatı tavsiye ederim mantar sote, içli köfte,çorbalar açıkçası tüm yemeklere çok yakışıyor. Bir de kimyon![]()