cnm hormon tahlili mi yaptırdın sen? hormon tahlilini reglinin 2-3-4. günleri yapıolar. Senin daha gelmemiş. Bekleseydin keşke birkaç gün
bugün ateş 37,2 çıktı :) ama artık ovulasyon testi yapmıcam çünkü dün tek çizgiydi. silik bile yoktu ikincisi. boşuna harcamayayım.
göğüslerim acımaya başladı ve kasık ağrılarım var. bnm kırmızıların gelmesi yakındır. bi yandan da ne bu ateş diyip şaşırıyorum. hadi hayırlısı
bende ağır bir pko luyum merak etme canım hemde tombiş kısmından rabbim nasip edince oluyo bu benim 3. gebeliğim diğerlerinin sonunu görmek nasip olmadı ama olmayacak diye sakın takılma evliliğinim tadını çıkart bu arada.birde nacizane bir fikir vereyim sana eşine keçi boynuzu içir günlük kaynat içsin hiç bir zararı yok aksine ciddi faydası var bizzat denedik kendinde yumurtlama dönemine kadar civanperçemi çayı iç faydasını görürsün
Kızlar çok moralim bozuk =(( Anlatacak kimse olmayınca sizinle dertleşmek istedim.. Dün akşam eşimle kavga ettik =( Benim tam yumurtlama haftam bu hafta ayın 30'unda ovulasyon testinde iki koyu çizgiyi yakaladım ogün birlikte olduk normalde kaçırmamak için dünde olması gerekiyordu ve bunu biliyordu.. Buna rağmen hayatta hiç maç izlemeyen adam dün akşam oturup 12'ye kadar arkadaşlarıyla maçı izledi tabi bizim işte yalan oldu =( Hep aynı şeyi yapıyor bana bende artık uğraşmak istemiyorum ama dayanamıyorum =((
pufboregı canım bugun sabah adetolcakmısım gıbı kıvrandım oluyorum kesın dedım yataktan kalkıp kocamı bıle yocu edemedım ama gelen gıden yok ama kalcamın sagtarıfı cok agrıyo sabahtan beri
valla içimden güzel haberler müjdeli haberler geçmeye başladı ama.... :) İnşallah öyledir çünkü senin batına az kaldı yavaş yavaş düşmesi lazımdı hala yüksek umarım gebe kaldığın için ateşin yüksek kalmıştır.bugün ateş 37,2 çıktı :) ama artık ovulasyon testi yapmıcam çünkü dün tek çizgiydi. silik bile yoktu ikincisi. boşuna harcamayayım.
göğüslerim acımaya başladı ve kasık ağrılarım var. bnm kırmızıların gelmesi yakındır. bi yandan da ne bu ateş diyip şaşırıyorum. hadi hayırlısı
reglin ne zaman belkide gebesindir?
hesaplıyıcıdan son uc adet donemını gırıyonya ondan hesaplayınca 3 gorunuyo ama benım tahmınım ya 4 ya 5 son sat 6 nisan 28 gunde bır oluyom ama bu kalca agrı neyın nesı anlamadım karın agrımda kesıldı
inşallah gebesindir bazılarında kalça ağrısıda oluyormuş hadi bakalım göğüslerin nasıl?
goguslerımde agrıyo ama o yumurtlamadan sonra basılıyo adet olana kader devam edıyo inşallah allah hepımıze evlat nasıp etsın aminnnn
dogum gunun kutlu olsun rabbım gonlunden gecen her dılegı ıstegı gercekleştırsın uzulme elbet bızlerde allahın ıznıyle anne olcaz bebekleırımızı kucagımıza alcaz amınnnnnnamin inş. hayırlısıyla ve sağlıkla versin
benim bu ay reglim gelmeseydi bende bugün test yapardım herhalde ve belki gebe olduğumu öğrenirdim, doğum günüm bugün bana çok güzel bir hediye olurdu ama olmadı regl oldum dün
dogum gunun kutlu olsun rabbım gonlunden gecen her dılegı ıstegı gercekleştırsın uzulme elbet bızlerde allahın ıznıyle anne olcaz bebekleırımızı kucagımıza alcaz amınnnnnn
Ya kızlar bişi sorucam. Benim yumurtlama bittîkten sonra bir gün gene uzayan akıntı geldi. Niye olurki bu? Çift mi yumurtlama oldu acaba?
benim bir oğlum var 4,5 yaşında
allah herkesede kısmet etsin inş. en kısa zamanda
oğluma kardeş istiyorduk, şubatta bir kürtajım var karnımda öldü 2 aydır tekrar istiyoruz ama kısmet işte
allah hakkımıza hayırlısı versin inş. cümlemizin.
kalbimizdekinin hayırlı olup olmadığını allah bilir
kalbimizdekini bize hayırlı eylesin inş.
Kızlar çok moralim bozuk =(( Anlatacak kimse olmayınca sizinle dertleşmek istedim.. Dün akşam eşimle kavga ettik =( Benim tam yumurtlama haftam bu hafta ayın 30'unda ovulasyon testinde iki koyu çizgiyi yakaladım ogün birlikte olduk normalde kaçırmamak için dünde olması gerekiyordu ve bunu biliyordu.. Buna rağmen hayatta hiç maç izlemeyen adam dün akşam oturup 12'ye kadar arkadaşlarıyla maçı izledi tabi bizim işte yalan oldu =( Hep aynı şeyi yapıyor bana bende artık uğraşmak istemiyorum ama dayanamıyorum =((
bu kahve lekeri reglden sayıyorum napıym yoksa pazara kalacaktım 3 gün böyle kahve lekeler kan 4.gün geliyor kahve lekeyi sayarsak 2.günü oluyor bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?