Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

kızlar benim de 2 gündür yaşadığım tuhaf bir durum var, adetime daha 9 gün var, ve biz bebiş çalışması yapalı 4-5 gün oldu, dünden beri karnım aralıksız ağrıyor, adet sancısına benzer bir ağrı, ve ağrıdıkça akıntım geliyor,

iltihap mı var desem mümkün değil, çünkü doktor baktı yok dedi,

adet öncesi hazırlık mı desem, 10 günönceden ara ara ağrı girer çıkardı, ama bu aralıksız devam ediyor?

bebek hazırlığı mı desem? ama daha 4-5 gün oldu yapalı, çok erken değil mi? bilemedim bu nedir yaaaaaa?

amin canım darısı sizlere inşaallahhhhhhh

amın canım ınsallah rabbım ısteyen herkeze ıclerındede bızlere hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın bu mubarek gunlerın hurmetıne gebelerede saglıcakla evlatlarını kucaklarına almayı nasıp etsın ınsallah

Kızlarr slm.yahu siz bat diyorsunuz sat diyorsunuz ben hiçbirşey anlamadım açıklarmısınız :( biz yaklaşık 8 aylık evliyiz ve 6 aydır deniyoruz.iltihap var idrar yollarımda 6 aydır tık yok.suan adet görüyorum bitmesine 2 gun felan kaldı ne yapmam lazım acaba :(

Kızlarr slm.yahu siz bat diyorsunuz sat diyorsunuz ben hiçbirşey anlamadım açıklarmısınız :( biz yaklaşık 8 aylık evliyiz ve 6 aydır deniyoruz.iltihap var idrar yollarımda 6 aydır tık yok.suan adet görüyorum bitmesine 2 gun felan kaldı ne yapmam lazım acaba :(

adet günlerini takip et canım, başladığı gün ve bittiği gün, kaç gün sürüyor, adet döngün kaç gün vs.

bat dediğimiz diğer ay beklenen adet tarihin

sat dediğimiz son adet tarihin
iltihap konusunda ne yaptın, sanırım ilaç kullanmışsındır, bence üşenme hemen yarın doktora git, ben adetimin 3. günü gitmiştim hormon testi yapılsın diye, sen sanırsam o test gününü kaçırdın ama en azından yumurtalıklarına baktırırsın, iltihap vs. var mı diye, doktor seni yönlendirir diye düşünüyorum

canım sat son adet tarıhın bat onumuzdekı adet tarıhın sanırım ben oyle bılıyorum canım yumurtlama hesaplayıcı var nette yaz son uc adet tarıhını gır ov zamanın cıkar ondan ucgun once ve ucgun sonra calısma yap ovulosyon gununde calısma yapmaya dıkkat et gun asırıda calısma yapabılırsın ıntıhap ıcın ılac kullanıyomusun

canlar bısey sorcam bu ay hormon testı yptırcam ya sonuc aynı gun cıkarsa hemen doktoruma gıdımmı adetlıyken muyane olunuyormu bılmıyorum oyuzden adet bıtınce sonucu gosterır hemde muyane olurum dıyorum sızce napım

Son düzenleme:
canlar bısey sorcam bu ay hormon testı yptırcam ya sonuc aynı gun cıkarsa hemen doktoruma gıdımmı adetlıyken muyane olunuyormu bılmıyorum oyuzden adet bıtınce sonucu gosterır hemde muyane olurum dıyorum sızce napım

adetliyken muayene ediyorlar, adetinin 3. günü git doktora, devlet hastanesine gidersen sonuç için bir gün bekliyorsun, ama özele gidiyorsan yarım saate çıkıyor,ben adetliyim dedim, olsun dedi doktor:9:

canım öncelikle cok sevindim gebe olmana..hayırlı olsun ALLAH sag saglim dünyaya getirmeyi nasip eder İNSALLAH....3 ay evel kalp atısı olmadıgı icin kürtaj olmusdum yazmıssın kac haftalıkdı bebegin ??? kürtajdan sonra doktor korunma zamanı söylemedimi sana ??? ayrıca kürtajdan sonra adet düzenin nasıldı senin kac günde gelmisdi ?? ben 13 subatta kürtaj oldum 7 hafta 4 günlükdü bebegimin kalbi durmusdu...kürtaj yapan doktor 2 ay korun demisdi baska iki tane doktora daha gittim onlarda en az 3 ay korun demisdi hatta daha fazla korunursan daha iyi demisdi...benim kürtajdan sonra ilk adetim 29 gün sonra geldi..2 adetim 34 gün sonra :( baya gecikdi anlicagın sümdü 3 adetimi bekliyorum oda 13 veya 14 mayısda gelmeliydi daha gelmedi :( yine gecikdi ama bende gecen ay kist te cıkdı doktor dedi 38 mm kist var ama önemli degil adetle gider demisdi...sanırım gitmedi ve o yüzden adetim gecikiyor :( sendede öyle sorun varmıydı kist felan olusdumu kürtajdan sonra ??? cok sükür gebesin darısı İNSALLAH bana bende ikinci adetten sonra korunmayı bırakdım keske suanki adet gecikmem gebelik haberidir dicem ama degil biliyorum :( kesin kistden dolayı gecikme :(

çok teşekkür ederim hayatım rabbim inş. yüzünüde gösterir hayırlısıyla 8 haftaya kadar bekledik kalp atışı için hiç duyulmadı ben hamile olduğumu öğrenmeden önce büyük bir aptallık yaptım ve eşime röntgen çekilecekti yanına girdim malesef ona bağlandı canlanamaması kısmet.doktorum en az 2 adet dönemi demişti 23 ocakta kürtaj oldum 27 ocakta ilk adetimi oldum snra araya iki ay girdi pko luyum ben 26 martta ikinci adetimi oldum ve korunmayı bıraktık ve ben kürtajdan snra ısrarla birdaha doktora gitmedim vajinal ultrason aklıma gelince kürtajım geldi aklıma zaten hiç çıkmıyo ben lokal anestezi ile kürtaj oldum birebir yaşadım hissettim o doktorun çok afedersin bacaklarımın arasında olduğunu hatırladıkça çektiğim acı içim ürperiyo kistim mistim yoktu snra oldu olmadı bilmiyorum umarım yardımcı olmuşumdur.rabbim ol der ve olur belkide gecikme sebebin hamileliktir allah herkesin gönlüne göre versin kolaylıklar diliyorum sanada çoook geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın

cnmmm inşallah pıtpıtlarını da duycaksın. bize de haber ver mutlaka.

bu arada sadece kese ve kalp atışının duyulduğu dönemde ne özelde ne de devlette pek kaale almıyorlar. ne zaman 12. haftaya geliyorsun, o zmn ilgiyle bakıp, ultrasonla uzun uzun inceliyorlar. boyuydu kilosuydu, ayakları elleriydi bakıyorlar da bakıyorlar. birkaç hamiş arkadaşıma doktorlarında eşlik ettim ondan biliyorum. hepsi de ayrı yerlere gitti. hepsinde de aynı şey oldu merak etme. testlerini de sakın ihmal etme tmm mı?:nazar:
bulantılar için kalkar kalkmaz çubuk kraker türü şeyler yiyin diyorlar. arkadaşıma iyi gelmişti. dene istersen.

seninki geç döllenmiş demek ki o yüzden tahmininden küçük çıkmış. kız mı gelior neeeeeeee :52:

3 hafta daha sabırrr minik kalbi duycazz

hiç tanımadığım kişilerin bana böyle şeyler yazması benimle birlikte sevinip üzülmesi ne kadar güzel bişey tez vakitte rabbim yüzünü güldürsün gönlünüzün muradını versin

hayırlısı olsun inş. kız erkek hiç farketmez ama kiminle konuşsam erkek olucak diyo nedendir bilmem eşimde çok erkek istiyo hayırlısıyla doğsunda benim için farketmez rabbim hayırlı sağlıklı versinde.bazen takılıyo kafama herşeyi siliyorum tamam diyorum yine aynısı olucak yine kaybedicem başlıyorum ağlamaya snra diyorum yapma böyle mevlam neyler neylerse güzel eyler bu sefer olucak
kısmet artık rabbimden gelene razıyız biz hayırlısını istedik gelmesi hayırlıysa gelir değilse gider.bu ay çocuğa niyetlenince eşimde bende abdestlerimizi alıp önce dualarımızı edip snra beraber olduk.ONA SIĞINIYORUM HAKKIMIZDA HAYIRLISI İNŞ.

kızceler nasılsınız nasıl uyumayan varmı canım sıtkın bugece zor uyurum

Sanırım yok. Ben de biraz foruma bakınayım dedim. Bugün adetin 8. günü ve uzayan akıntı geldi. Niye ki diye foruma bi bakayım dedim.

Senin canın niye sıkkın? hayırdır inşallah

esıme kızdım evlıklık bumu dıyorum bazen evlılıkten pek bısey anlamadım kocamı coksevoyorum onunla evlendıgım ıcın mutluyum ama cok bunaldım daraldım cıddı cıddı antıdeprasana baslayım dıyorum hayattan neler umarsın oneler yasatır ınsana hayat cok zor :43::43::43:

Back