• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

kızlar banada yardımcı olun lütfen ovu.tarihim 13 mayıs yani dündü biz 9,10,12 ve 13.de çalıştık artık yetermi geçen ay ovu.dan 1 gün sonra denemiştik olmadı çünkü

anım kısmetse tutmuştur...okuduklarımdan anladığım kadarıyla meni 2 gün yaşayabiliyomuş.. inşallah tutmuştur canım...hadi bakalım şimdi geldi batı beklemeye..

anım kısmetse tutmuştur...okuduklarımdan anladığım kadarıyla meni 2 gün yaşayabiliyomuş.. inşallah tutmuştur canım...hadi bakalım şimdi geldi batı beklemeye..

evet canım en zoru bence geçmez şimdi bu 2 hafta başa dönmek istemiyorum tekrar ovu.bekle batı bekle inş.kısmette varsa olur

cnm çileğimmmmmmmm geldim şimdi ne güzel haberler aldımmmmm. :70:

Demek 1000 üstü çıktı değerlerin!!! Bu sefer olacağını biliyordummmm :62:

İşte buuuuuuuuuuu:65:

O zaman hep beraber tüm topikkkkkkkkkkkkkkk

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:118::118::118:

cnm çileğimmmmmmmm geldim şimdi ne güzel haberler aldımmmmm. :70:

Demek 1000 üstü çıktı değerlerin!!! Bu sefer olacağını biliyordummmm :62:

İşte buuuuuuuuuuu:65:

O zaman hep beraber tüm topikkkkkkkkkkkkkkk

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:118::118::118:

canımsın yaaaa. :) pufum değer nasıl sence.. niye tam değer girmemiş > 1000 diye yazmışlar ki...

arkadaslar benimde bat bugün ama hic adet belirtisi yok ve gebelikde yok eminim cünkü hicbir belirti yok....benim adetim gecen ay 5-6 gün gecikmisdi :( galiba yine gecikecek :( bende kist vardı doktor adetle bir gider demisdi ama iki aydır duruyor demekki gecen adetle yine gitmedi kimbilir belki büyüdü ve o yüzden de adet gecikmesi oluyor :( tabi gebe olsam coooooooooook mutlu olurum ama hic ümidim yok bence bu ay tutmadı :( hissediyorum tutmadıgını :(

:46::46::46::46::46::46::46::46::24::24::24::24::24::21::21::21::21::21::46::46::46::46::46::46: cılegım tekrardan oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Selam kızlarr nasılsınızz.bebek için çalışmlar devam ediyor dimi:1:

Mayıs 7 sinde adete oldum adetlerim 35 günde bir ne zaman yumurtlama günüm bilemiyorum ama belirtiler doğrultusunda çalışma yapıcam Strese girmiyo değilim hani 2 aydır tık yok ama umudumu asla kaybetmicem.Bebişlerimiz gelicek İnşallah (AMİN):49::emir_bebek:

canım çıkmayabilir.. biraz daha sabret istersen.. negatif bir sonuç alırsan üzülürsün stres yaparsın biraz daha sabret bakalım.. inşallah hamişsindir.. 5 aydır bekliyorum yine hayal kırıklığı yaşicam diye korkuyorum.gecikme var ama adet belirtisi olarak göğsüm ağrıyor arada bir adet sancısı oluyor kesin hamile değilim diyorum bi yandan da adetim düzenlidir bu zamana kadar hiç gecikme yaşamadım acaba hamile miyim diyorum kafam çok karışık 2 gündür çok stresliyim

bulutefecim pko dan bu kadar korkma ben ağır pko luyum bir süredir ilaçsız adet olamıyorum kilom var kıl tüy yün hepsi var bu kadar takılıcak bişey yok üzme kendini RABBİM OL DER VE OLUR

cnmmmm senin nasıl gidiyor hamişlik? anlatsana azcık bize :16:

bulutum hadi biraz rahatlamaya çalış .... böyle stres yaptıkça hormonların vücut dengen bozulacak hiç kolay değil ama lütfen biraz sakin... tamam mı canım hadi 10 a kadar sayıp derin derin nefes alıyoruz :)

bu arada benim değerleri öğrendim az önce.. ama anlamadım bişi... beta-hcg değeri >1000 çıkmış .. anladım 1000den büyük ama kaç 1050 mi 1500 mi ne ... niye net yazmıyor..anlamadım.. yani çokta yüksek olmamalı dimi..

sakinleş sakinleş çilek.. :)

çileğimmmmm sakinnnnn :) o değerler muhteşemmm. çok çıkması kötü diil merak etme. bebişimizin kesesini ve kalp pıtpıtlarını da duyalım, iyice coşalımmmmm :nazar::nazar::nazar:

çok şükür canım :) bana da kuvvet oldun inan ben de kimyasal gebelik geçirdiğim için diken üstündeydim artık seni örnek alabilirim kendime :)

sentimentalimmm olcak senin de mutlaka. sevinin ki gebe kalabiliyorsunuz. nolursa olsun bu çok güzel bişi. Allah kucaklarınıza da almayı nasip etcek ben çok içten inanıyorum buna

merhaba kızlar uzun bir süre giremedim siteye memleketteydim.maşallah hamişler çoğalmış darısı bize.size birşey sormak istiyorum normalde adetim düzenlidir hiç gecikme olmazdı fakat bu ay 2 günlük gecikmem var adet olmadım evde test yapsam sonuç çıkar mı?

bilgus, birazcık sabır ama en geç cumaya fln yap testi benceee :52::52: belli mi olurrrrr

ben de 8 haftalık hamileyim tüm isteyenlere de versin rabbim inş

berath, çok çok sevindim:nazar: allah nazarlardan saklasın. sağlıklı bi hamilelik ve bebiş diliyorum cnm sana.

Merhaba kızlar, siteye yeni üye oldum. aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim nisan ayında çocuk sahibi olmaya karar verdik.
22 nisanda regl olmuştum. ovülasyon günüm 06 mayıs idi. 01.mayıs-03.mayıs ve 07.mayısta denedik..
ben duramadım tabi adetime 7 gün kala yani dün kanda beta hcg yaptırdım. sonuç 1.20 yani negatif :(
doktor adetin geçmesini bekle artabilirde artmaya bilirde dedi ama geçmezse ya regl olursam çok moralim bozuk. sizce artarmı :

ilayk hoşgeldin topiğimize :) adete 7 gün kala test yaptırmışsın ama o kdr erken kiii. daha dur bu ne sabırsızlık :) benim arkadaşın anca adet tarihi 3-4 gün geçince çıktı. o yüzden moral bozmaca yok anlaştık mı? :)

canım çıkmayabilir.. biraz daha sabret istersen.. negatif bir sonuç alırsan üzülürsün stres yaparsın biraz daha sabret bakalım.. inşallah hamişsindir.. 5 aydır bekliyorum yine hayal kırıklığı yaşicam diye korkuyorum.gecikme var ama adet belirtisi olarak göğsüm ağrıyor arada bir adet sancısı oluyor kesin hamile değilim diyorum bi yandan da adetim düzenlidir bu zamana kadar hiç gecikme yaşamadım acaba hamile miyim diyorum kafam çok karışık 2 gündür çok stresliyim

kan testi yaptır istersen yarın...hani bu kadar stres yapıyorsan enazından kanda değerler çıkar.. ama tavsiyem biraz bekle cuma ptesi yaptır... sakin olmaya çalış hamişsen eğer etkilenmesin stresten...dimi..

Kızlar hala adet olmadım beeeenn =) ama pazar günü evde test yaptım negatif çıktı =( Sürekli birşeyler geliyor diye lavaboya gidiyorum birşey yok sadece çok akıntı geliyo bide bugün ilk defa işyerinde mutfakta yapılan yemekler midemi bulandırdı çok özür dilerim ama çıkartıyordum neredeyse =( Acaba hamile olabilirmiyim?? Olsa testte çıkmazmıydı???

:52::52::52: kan testi mi yaptırsannn? ya da 2 gün bekleyip bi daha yenile idrar testini. ay hadi inşallahhhhhh

peki sizce bu ağrılar olduğu halde yani göğüs ağrısı arada adet sancısı olduğu halde hamile olma ihtimalim var mıdır?bu durumu yaşayıp hamile olan var mı?

Kızlar geçen gün bir doktorla konuştum. Yumurtlama döneminden sonra devam eden kasık ağrısı tüplerin tıkalı olmasından kaynaklanabiliyormuş. Böyle birşey duymuş muydunuz? :44:

hımmm. bıdıgpergecim hiç duymadım inan. ama o kdr çok kişide oluyor ki o ağrı, hepimizin tıkalı demektir o zmn . ayyy inşallah tüpler müpler her bi şeyimiz açıktırrr

peki sizce bu ağrılar olduğu halde yani göğüs ağrısı arada adet sancısı olduğu halde hamile olma ihtimalim var mıdır?bu durumu yaşayıp hamile olan var mı?

hamılelık belırtelıyle adet belırtılerıaynı canım en yakın arkadasım da adet agrısı cekmıs gecıkınce gebe oldugu anlasılmıs teyzem ıkı gebelıgındede adet agrısı gogus agrısı cekmıs ılac bıle ıcmıs ama megersem hamıleymıs kankamın goguslerı okadar cok agrıyokı hala ama tas gıbı nasıl desem okadar sertlesmıskı tasgıbı 2bucuk aylık hamıle oda

canımsın yaaaa. :) pufum değer nasıl sence.. niye tam değer girmemiş > 1000 diye yazmışlar ki...

cnm değerlerin normal merak etme $images.jpg

6 haftalık kısmına giriyor işte :) :nazar::nazar::nazar:

Back