Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Kızlar hala adet olmadım beeeenn =) ama pazar günü evde test yaptım negatif çıktı =( Sürekli birşeyler geliyor diye lavaboya gidiyorum birşey yok sadece çok akıntı geliyo bide bugün ilk defa işyerinde mutfakta yapılan yemekler midemi bulandırdı çok özür dilerim ama çıkartıyordum neredeyse =( Acaba hamile olabilirmiyim?? Olsa testte çıkmazmıydı???

prenses yumurtlama tarihini biliyormusun.. bat ne zamandı.. hadi bakalım inşallahhh hamilesindir...

Kan tahlili yaptrdın mı , idrarda test hemen çıkmıyormuş. İnşallah hamilesindir.

Kızlar geçen gün bir doktorla konuştum. Yumurtlama döneminden sonra devam eden kasık ağrısı tüplerin tıkalı olmasından kaynaklanabiliyormuş. Böyle birşey duymuş muydunuz? :44:

Kızlar geçen gün bir doktorla konuştum. Yumurtlama döneminden sonra devam eden kasık ağrısı tüplerin tıkalı olmasından kaynaklanabiliyormuş. Böyle birşey duymuş muydunuz? :44:

hiç duymadım ama onemlı bı bılgı belırtı bence doktorun soyledıgı

Rabbim gerçekleştirmeyeceği hayali rüyayı kuluna gördürmezmiş :)

bak ne güzel gemideymişsin su güzeldir.. :) güzel haberler alırsın inşallah..

Çileksurat geçen sefer senle birlikte bende gerçekten çok üzülmüştüm. Ama bu sefer kesinkes gerçek diye doğuyor içime...Hadi sık dişini az kaldı.

Çileksurat geçen sefer senle birlikte bende gerçekten çok üzülmüştüm. Ama bu sefer kesinkes gerçek diye doğuyor içime...Hadi sık dişini az kaldı.

inşallah canım...inşallahhhh..darısı siz arkadaşlarımın başına...

duymadım ama hani biraz mantıklı gibi ... doktorla görüşmek gerek..

prenses yumurtlama tarihini biliyormusun.. bat ne zamandı.. hadi bakalım inşallahhh hamilesindir...

Evet canım 30 nisandı yumurtlama ovulasyon testi yapmıştım ondan sonra sadece birkere çalışma yapabilmiştik. Batımda 13 nisandı ama belki gecikmiştir diye çok umutlanmak istemiyorum... Çünkü çok uğraşmadık bu ay...

belim ağrıyor..ikide bir wcye taşınıyorumm..okadar korkuyorum ki kırmızı birşey göreceğim diye..hafif kasıklarımda ağrıyor.. daha öncede işte ..ne bileyim aklıma kötü şeyler gelmesin.....

yani dündü.. bugün varmı belirtiler prenses adet için... ayy inşallah tutmuştur.. regl olmazsınnnnnn..kırmızıları görmessin.... hadi bakalım.. dualarım seninle..

belim ağrıyor..ikide bir wcye taşınıyorumm..okadar korkuyorum ki kırmızı birşey göreceğim diye..hafif kasıklarımda ağrıyor.. daha öncede işte ..ne bileyim aklıma kötü şeyler gelmesin.....
İnşallah görmezsin kırmızıları.Gerçekten Allah sabır versin hepimize.

cılegım aklına kotu serler getırme lutfen pozıtıf dusun lutfen canım

yok canım yaptırmadım biraz daha geçsin istiyorum üzerinden boşuna umutlanmıyım şimdi...
Arkadaşım adet gecikmesinden iki gün sonra yaptırdı kan testi ve gebelik çıkmadı.Ama bir hafta sonra hamile olduğunu öğrendi.İlginçti yani :) Beklemekle en iyisini yapıyosun.

yani dündü.. bugün varmı belirtiler prenses adet için... ayy inşallah tutmuştur.. regl olmazsınnnnnn..kırmızıları görmessin.... hadi bakalım.. dualarım seninle..

Adet belirtim yok aslında önceden göğüslerim çok ağrırdı dokunamazdım bile kasıklarım gergin olurdu şişerdi ağrım olurdu kahverengi lekelenme filan olurdu şimdi hiç biri yok.. Sadece mide bulantım var dünden beri.. İnşallah canım inşallah tutmuştur.. Duaya en çok ihtiyacım olan zamandayım çok sağol...

Rabbim inşallah seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn. İçini ferah tut iyi düşün iyi olsun inş..

Artabilir de artmayabilir de.Çok iyi anlıyorum seni.Sabretmek çok zor.Bir hafta-10 gün sonra yine yaptırırsın.

kızlar banada yardımcı olun lütfen ovu.tarihim 13 mayıs yani dündü biz 9,10,12 ve 13.de çalıştık artık yetermi geçen ay ovu.dan 1 gün sonra denemiştik olmadı çünkü

canım inşallah tutmuştur...inşallahhh... okadar garip ki.. bebek isteyene kadar bunun bu denli güçlü bir duygu olacağını bilemiyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…