- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Temizligini bitirmis olanlar darisi basimiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun. Aslında size hassasiyet göstermeleri gerek ama işte. Bence eve girer girmez, bebeğim halıları yeni sildim basmamaya dikkat et, diye bir uyarı uzaktan bir öpücükte işi çözer. Pamuk gibi olur adam. Ben eve girer girmez uyarıyorum öyle konularda. Halı nadir silerim, anca bir şey dökülürse ama geçenlerde mutfağın küçücük halısını sildim kollarımda derman kalmadı. Eşimi hemen uyardım eve girdiği gibi. Sonra yıkamaya verdim gerçi de işte beyaz olduğu için bayağı bir kirleniyor.bir de fibromiyalji hastasıyım az zorlasam boynum yarım yumurta kadar şişiyor çok yorulunca algım bile duruyor evde yatılı misafir varken ben akşam yemek sonrası 1 saat sızıp kalıyorum yoksa her şey düşüyor elimden kırılanın haddi hesabı yok :))
arkadaş kedinin bacağını başta ayırmak deyimi var ya onu başta yapmak lazımmış ben yapmadım eşim bana yapmış demek ki
Öyle tabiki Rabbime şükür.aynen gülüm ölümlü dünya çok aşırı titiz olup temizlikle günün anı da kaçırmayacaksın kimseyle kötü olup güzelim öz enerjini de zayi etmeyeceksin , benim kv pasaklı yavfff ama ona da bir şey demiyorum artık yaşlandı :)
mutfakta eski tip desenli halı kullanıyorum diğer her yer açık renk salonun ki tümden kırık beyaz mutfakta baş edemem açık renk halıylaGeçmiş olsun. Aslında size hassasiyet göstermeleri gerek ama işte. Bence eve girer girmez, bebeğim halıları yeni sildim basmamaya dikkat et, diye bir uyarı uzaktan bir öpücükte işi çözer. Pamuk gibi olur adam. Ben eve girer girmez uyarıyorum öyle konularda. Halı nadir silerim, anca bir şey dökülürse ama geçenlerde mutfağın küçücük halısını sildim kollarımda derman kalmadı. Eşimi hemen uyardım eve girdiği gibi. Sonra yıkamaya verdim gerçi de işte beyaz olduğu için bayağı bir kirleniyor.
Bende halıyı hole almıştım alırken. Geçen sene yeni eve taşındık. Mutfağa eski evden başka bir halı sermiştim kahverengiydi ama baktım beyaz olan daha çok yakıştı mutfağa serdim. Evde iki tane çocuk var mecbur iki ayda bir yıkamaya gidiyor halılar.mutfakta eski tip desenli halı kullanıyorum diğer her yer açık renk salonun ki tümden kırık beyaz mutfakta baş edemem açık renk halıyla
ben yoruldum desem eşim hepsini bir kerede yapma diye çözüm sunar çok darlamıyor allah var ama alerjik astımı olunca deterjanlar ve nem etkiliyor o yüzden ben de ona göre zamanlama yapıyorum evi iyice havalandırıyorum
Hahah bende değişiyormuşum buradaPek faydalı olmaz şu an pasaklılık yarıştırıyoruz
En fazla bir haftaPeki butun bunlar ortalama kac gun surer
Abla biz rekora kosuyoruzkaç çocuk var hepinizde bakimazerin 4 bende 6 çocuk 3 torun
Birisi benim akrabalara da soyleseymis keske zamanindaTemizliği her daim severim ama bu sene ben değil yakınlarım yapacaak benim yerime çünkü hamile olmak bunu gerektiriyormuş.
Konunun temizlik olmasindan anlasiliyor dimiBirTutamMutluluk20 azerinsin sen dımı
Ben de hali yikamak istiyorum da bu havalarda kurur mu kiGiskandin giskandin
Gelim yardim edim .kiz.hali.bile yikadim yani bi alkışı hak.ediyoree
Ekleyeyim hemenistiyorum ama usendigimden yapmiyorum secenegi yok mu
Nickinden belli bacimAy tam benlik konu olmuş bayılırım temizlik yapmaya 1 çocuğum var elimden geldigince sık sık yaparım temizligi tam krilenmesine izin vermeden ve çok merak ederim başkalarından temizlik fikirleri almaya falan burasi harika olmuş ❤
Abla ben gelirim de bebeleri de getiririm yalnizsen bebelere bakarsin ben yaparimEvet, bayılırım temizliğe şıkkını işaretleyenler bir adım öne çıkabilirler mi hem tebrik edeceğim hem de bize gelsenize teklifi yapmayı düşünüyorum, temizlik yapmayı sevmek nasıl bir şey öğrenmek istiyorum
Kesin kim acti bu konuyu diye bana da kizmistirKocam şimdi konuya yazarken geldi "daha yeni temizledik aşkım biraz dursun" dedi.
Biliyor başına geleceği okudu kaçtı
Not: 3 ay öncesinden bahsediyor..
Ben de seni seviyorum ablabaharı seviyorum bu günümü seviyorum temizlik yapabildiğim için kendimi seviyorum evi batırsalar da sürekli umursamaz olsalarda sıpamla babasını da seviyorum iyi ki varlar ( daha az batırsalar iyi olurdu ama ):))))
bu topiği açan BirTutamMutluluk20 seni de seviyorum gülüm
her şey bir gün de olacak diye bir şey yok gücünüzün yettiği kadar yapın kızlar kendinize ailenize gücünüz sabrınız kalacak kadar enerji bırakın yoksa bu hayat kısacık çok şey kaçırırsınız en çok da kendinizi dinleyip tanımayı sevmeyi ....
çok yazdım yine çenem de parmaklarım da düşüverdi yine :)
kendinize iyi bakın temiz mutlu sağlıklı günlerrrrr
Okurken ben gibi ne güzel yazmış acaba uygulamaya geçiyor mı derken benim gibi bir sonDolap içlerini boşaltıp, temizlemek lazım.
Kanepe bazalarını temizleyip yerleştirmek lazım.
Perdeler makinede yıkanırken cam silmek, hemen ardından perdeleri asmak lazım.
Yazlık kışlık ayırmaları yapmak lazım.
Çok iyi bilirim ama kolayına yapmam :)
Elimden geldiğince, mecburiyetten, canımı yormadan yapanlardanım..