- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
ay çok güldüm ya çok hoşAha da buldum bahar temizligi boyle olur
Bisey soracam banyo fayansları silmek icin yaptığınız değişik bisey varmi benimki hep su lekesi var neyse silsem de geçmiyor
sadece yiyip ,az da gezeriz :))
ben de bu gün niyetlendim ayakkabılara girişmeye ama hiç fırsat olmadı hafta sonu insan doğru düzgün iş yapamıyor en azından benimkiler evdeyken olmuyor topuklarım ağrıyor tüm gün ayakta evin için de dolanmaktan bir ütü kaldı onu da az sonra netten güzel bir film bulup açınca yapıcam inşallah:))
kışlıkların kıyafetleri kaldırdım zaten sadece dışarıda gitmelikler duruyor oda burası akşamları soğuk oluyor bir süre daha giyilebilir dursunlar şimdilik:)
gülüm ne yapıyorsun öyle çok deterjan katıştırırsan zehirler benim toyluk dönemlerim de toplam 4 kere kendimi deterjanla zehirlemişliğim var aman ha dikkat
ben banyoyu arada yağ çözücü ile de yıkıyorum duvarlarına iyi oluyor
Bende kac defa zehirledim ama kireçle yaptıktan yıkıyorum sonra domestos yapıyorum banyoda su lekesi ve sabun lekesi kalıyor ona çözüm bulamadımgülüm ne yapıyorsun öyle çok deterjan katıştırırsan zehirler benim toyluk dönemlerim de toplam 4 kere kendimi deterjanla zehirlemişliğim var aman ha dikkat
ben banyoyu arada yağ çözücü ile de yıkıyorum duvarlarına iyi oluyor
Yok abla ben 1 tatli kasigi toz seker dokuyorum makinenin icine2 yerin tül perde yıkasam bu gün çok iyi olur yıkama neyse de merdivene çıkıp onları geri takma kurneşleri ciflemeye kol dayanmıyor bir de yükseklik korkusu olunca merdiven tepesin de kendimi çok kasıyorum o da yoruyor gülüm
ben kalkıp makineye bir odanınkileri atayım barii
neyle yıkacaksın bulaşık makinesi tableti de atıyor musun deterjanla beraber
Ben de oyle siliyorumben cam bezle yapmıyorum eski atletle sildim. onla daha temiz oluyor:)
ben önce sampuan döktüm biraz köpükleştim.. sonra fisfis kullandim oh mis gibi..
Camasir oldurecek beniyavaş yavaş yapmaya başlasam süper olur. Bu akşam annemden eve dönüyorum.
çamaşır yıkayıp asarım. onlar aradan çıksın.
kapıları boyamaya devam ederim belki.
Guzel haberlerle gel canimkızlar ben muayeneye geldim sıra bekliyorum
Yok abla ben 1 tatli kasigi toz seker dokuyorum makinenin icine
Ben de oyle siliyorum
Camasir oldurecek benidag gibi birikti katlamam gerek
Guzel haberlerle gel canim
Tesekkurler canimyanlış yere yazmışım mesajı. .güzel dileklerin için teşekkür ederim. temizlik için kolay gelsin
vallaha mııııııııYok abla ben 1 tatli kasigi toz seker dokuyorum makinenin icine
Ben de oyle siliyorum
Camasir oldurecek benidag gibi birikti katlamam gerek
Guzel haberlerle gel canim
Tesekkurler canimolsun madem yazdin soyle bakalim bebis nasilmis
Cok guzel oluyo abla annem de yapdi gecen memnun kaldi o davallaha mıııııııı
sadece 2 odanın camı çerçevesi güneşlik tülünü yıkadım diğer yerler duruyor onları yıkarken deneyeyim ilk defa duydum heyecan yaptım daha mı temiz olacak diye :))
Masallah prenseseçok şükür canım , herşey yolunda. baya minik bir bebek diyordu doktorum ama maşallah her geçen gün yakaladı aradaki açığı. ve ilk kez bugün haftasına göre uyumlu çıktı nerdeyse doğacak fıstığımız, kilosu Vs herşey gayet iyi. razamanda olacak doğum öte görünüyor.
Allah isteyen Bekleyen evlat hasreti çekenlere nasip etsin bu güzel duyguları.
oğlum lisede eşim memur takım giyiyor nasıl biriktireyimmmm eşim emekli olsun kumaş pantolon giyerse fururummm oniiiiiiable gezeriz gezmez miyiz ayipsın
ben çalıştığımiçin ancak haftasonu toparlayabiliyorum hafta içi daha çok gezme ve yatma modunda geçiyor.
bende ütü yapmayı hiç sevmiyorum. bırıktırıp 2ayda bir yapıyorum
hay allah razı olsunCok guzel oluyo abla annem de yapdi gecen memnun kaldi o da
Masallah prensesene guzel zamana denk gelmis dogumu da hayirli evlat olur insallah
oğlum lisede eşim memur takım giyiyor nasıl biriktireyimmmm eşim emekli olsun kumaş pantolon giyerse fururummm oniiiiii
Asıl biz kimleri görüyoruz ,nerdesin neleryapıyorsun bebiş büyüdümüaa kımlerı goruyorum :)NAVLEE nerelerde neler yapıyosunuz