Bahar temizligini nasil yapiyorsunuz?

Bahar temizligi yapiyor musunuz?

• Evet bayilirim temizlige

OY: 193 29,0%
  • Ne gerek var benim evim temiz ki:)

OY: 63 9,5%
  • Mecbur kalmasam yapmam

OY: 102 15,3%
  • Cok isterim ama zamanim yok

OY: 55 8,3%
  • Hic ugrasamam yardimci aliyorum

OY: 55 8,3%
  • Elimden geldigince yapmaya calisiyorum

OY: 266 40,0%

• Ankete Katılan
    665
Bisey soracam banyo fayansları silmek icin yaptığınız değişik bisey varmi benimki hep su lekesi var neyse silsem de geçmiyor

market poşetinin üzerine krem cif sür onu gezdir üzerine sürtün sonra durulayın %95 geçer.
yada duşsil var yeni çıktı oda etkili yada viking banyo ürünleri var oda etkili.(içlerinde en ucuzu ve etkilisi bu bence)

able gezeriz gezmez miyiz ayipsın
ben çalıştığımiçin ancak haftasonu toparlayabiliyorum hafta içi daha çok gezme ve yatma modunda geçiyor.
bende ütü yapmayı hiç sevmiyorum. bırıktırıp 2ayda bir yapıyorum

4 keremi .
intikar için daha acısız yöntemler var abla

Bende kac defa zehirledim ama kireçle yaptıktan yıkıyorum sonra domestos yapıyorum banyoda su lekesi ve sabun lekesi kalıyor ona çözüm bulamadım

Benim evi tabiri caizse b.k götürüyor
Şuraya girip hevesleniyorum ama enerjim yok hemen yoruluyorum
Yakında Doğum da var ne olacak halim bilmiyorum Temizlikçi çağırsam gelen de kaçar diye korkuyorum

Yok abla ben 1 tatli kasigi toz seker dokuyorum makinenin icine
ben cam bezle yapmıyorum eski atletle sildim. onla daha temiz oluyor:)
ben önce sampuan döktüm biraz köpükleştim.. sonra fisfis kullandim oh mis gibi..
Ben de oyle siliyorum
yavaş yavaş yapmaya başlasam süper olur. Bu akşam annemden eve dönüyorum.

çamaşır yıkayıp asarım. onlar aradan çıksın.
kapıları boyamaya devam ederim belki.
Camasir oldurecek benidag gibi birikti katlamam gerek
kızlar ben muayeneye geldim sıra bekliyorum
Guzel haberlerle gel canim

Ben de oyle siliyorum

yanlış yere yazmışım mesajı. .güzel dileklerin için teşekkür ederim. temizlik için kolay gelsin

Ben de oyle siliyorum

vallaha mıııııııı
sadece 2 odanın camı çerçevesi güneşlik tülünü yıkadım diğer yerler duruyor onları yıkarken deneyeyim ilk defa duydum heyecan yaptım daha mı temiz olacak diye :))

Tesekkurler canimolsun madem yazdin soyle bakalim bebis nasilmis

çok şükür canım , herşey yolunda. baya minik bir bebek diyordu doktorum ama maşallah her geçen gün yakaladı aradaki açığı. ve ilk kez bugün haftasına göre uyumlu çıktı nerdeyse doğacak fıstığımız, kilosu Vs herşey gayet iyi. razamanda olacak doğum öte görünüyor.
Allah isteyen Bekleyen evlat hasreti çekenlere nasip etsin bu güzel duyguları.

Cok guzel oluyo abla annem de yapdi gecen memnun kaldi o da
Masallah prensesene guzel zamana denk gelmis dogumu da hayirli evlat olur insallah

oğlum lisede eşim memur takım giyiyor nasıl biriktireyimmmm eşim emekli olsun kumaş pantolon giyerse fururummm oniiiiii

oğlum lisede eşim memur takım giyiyor nasıl biriktireyimmmm eşim emekli olsun kumaş pantolon giyerse fururummm oniiiiii
Benimki de takım elbise gömlek ile dolaşıyor ama her özel günde gömlek hediye aldım sayısız gömleği oldu arada mecbur pantolon ütülüyorum

Kolay gelsin kızlar...Temizliginiz bitti mi? Hemen hemen bütün sayfaları okudum ilham geldi ama geldiği gibi gitti Allahım bir mucize bekliyorum ..Burayi okuyunca ne hamarat hanimlar var diyorum maşallah.. Bu gün bi gazla mutfağa bir girismeyi düşünüyorum ikizlerden fırsat bulursam oda...Ammannn evde üç çocuk ve bir dağınık eş oldumu yaptığı da belli olmuyor ki insanın acaba yapmasam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…