- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
çok erken kalkmışsın canımcımmKolay gelsin kızlar...Temizliginiz bitti mi? Hemen hemen bütün sayfaları okudum ilham geldi ama geldiği gibi gittiAllahım bir mucize bekliyorum ..Burayi okuyunca ne hamarat hanimlar var diyorum maşallah.. Bu gün bi gazla mutfağa bir girismeyi düşünüyorum ikizlerden fırsat bulursam oda...Ammannn evde üç çocuk ve bir dağınık eş oldumu yaptığı da belli olmuyor ki insanın acaba yapmasam mı
Maşallah sana canım yaa temizlikten sonra halin kalıyor ve bakım yapıyorsunbu gün ki iş planım
salon ve mutfağın cam çerçeveyi silmek kurneşlerini ciflemek sil süpür yapmak 2 banyoyu da elden geçirmek , çamaşır katlayıp yerleştirmek , arada çay ağacı kil maskesi yapıp bakım kremi sürmek , eve bir süpürge tutmak ( büyük ihtimal, sadece salonu tam temizlerim süpür sil toz al )
bu gün yemek hariç hiç bir şey yapma ikizler uyudu mu sen de uyu benceGünaydın canım...Erken kalkmadım ki çünkü hiç yatmadım benim ikizler gece boyu debelendiler bi ona bi ona kosunca uyuyamadım hastada değiller ki bişey dokundu bence... Işim zaten gün boyu hiiiçç bitmiyor ama yinede şikayetim yok bu halime de çok şükür en azindan yapabiliyorum...
Keşke yaa canım uykusuzluktan olsem bile gündüz uyuyamambu gün yemek hariç hiç bir şey yapma ikizler uyudu mu sen de uyu bence
camlar koca kanat kapı fransız balkon silmesi kolay oluyor tüller yıkanırken de arada maskemi yaparım zaten öğleden önce gürültü çıkaran işleri yapmıyorum konu komşu rahatsız olmasın kul hakkı , öğleden sonrada süpür sil yaparım biter böyle yazınca çokmuş gibi görünüyor ama değil saat gibi biter ben oturur 2 bölüm kore dizisi izlerim :)Maşallah sana canım yaa temizlikten sonra halin kalıyor ve bakım yapıyorsun
hah bunu dedin bilinç altına emir verdin ne olursa olsun uyumak yok dedin bee gülüm bak sen bir kere niyet et fırsatı bulunca uyuyup dinlenicem de o zaman uyursun yarım saat bile olsa çok iyi dinç kalkarsın çocuklara sabrın , enerjin olur gülümKeşke yaa canım uykusuzluktan olsem bile gündüz uyuyamam
Abla benim boyle bibtopigik var zaten orda var boyle bilgilerhay allah razı olsun
gülüm böyle bilgileri toplayıp ilk sayfaya mı yazsan püf noktalar diye çok dua alırsın inan
Yok benim daha yatak odasi bitti dunKolay gelsin kızlar...Temizliginiz bitti mi? Hemen hemen bütün sayfaları okudum ilham geldi ama geldiği gibi gittiAllahım bir mucize bekliyorum ..Burayi okuyunca ne hamarat hanimlar var diyorum maşallah.. Bu gün bi gazla mutfağa bir girismeyi düşünüyorum ikizlerden fırsat bulursam oda...Ammannn evde üç çocuk ve bir dağınık eş oldumu yaptığı da belli olmuyor ki insanın acaba yapmasam mı
Gunaydin abla
kore dizisi mi allahcamlar koca kanat kapı fransız balkon silmesi kolay oluyor tüller yıkanırken de arada maskemi yaparım zaten öğleden önce gürültü çıkaran işleri yapmıyorum konu komşu rahatsız olmasın kul hakkı , öğleden sonrada süpür sil yaparım biter böyle yazınca çokmuş gibi görünüyor ama değil saat gibi biter ben oturur 2 bölüm kore dizisi izlerim :)
akşam yemeğinin ön hazırlığını gece yaptım zaten yeneceği zaman pişiricem gündüz yemekle uğraşmıycam
hemen açtım bir göz attım süpersinnnn :)Abla benim boyle bibtopigik var zaten orda var boyle bilgiler
Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime
:KK16:Evet hanimlar, bir-birimize yardimci olmak amaciyla hem de ev islerinde motive olmak icin bu topigi acmak istedim:KK16: siz de benim gibi bi turlu pc basindan ayrilip ev isi yapamiyosaniz :KK1:ve ya coluk cocuk ev isi derken 24 saat size yetmiyorsa buyrun buraya:KK42::KK42::KK42: ev...www.kadinlarkulubu.com
Yok benim daha yatak odasi bitti dun
Bende de 4 cocuk.1i kiz digerleri üçüz oglan
Gunaydin abla
kore dizisi , anime diziler ve her gün mutlaka okumak rutin işlerimden :)kore dizisi mi allah
kiss me thailand izliyorum kaçinci izleyişim saymadim
çok güzel ya insanin içine giriyo
Haklısın valla yogunken tahammülsüz oluyorumhah bunu dedin bilinç altına emir verdin ne olursa olsun uyumak yok dedin bee gülüm bak sen bir kere niyet et fırsatı bulunca uyuyup dinlenicem de o zaman uyursun yarım saat bile olsa çok iyi dinç kalkarsın çocuklara sabrın , enerjin olur gülüm
allah yardımcın olsun gülüm hem çalış hem çocuk hem ev işi sonrada işçi bayramı diyip tatil yapıp kadınlara daha çok iş çıkarıyorlargünaydin..
mutfagi her daim temiz tutuyorum yemekten sonra toparliyorum.süpürmezdim artık süpürüyorum.
bende de çamaşır katlancak var of.. başımda duran bebe var.
cama bakiorum hala temiz mi
mutfak perdeleri yıkıycam daha..
bugün işten gelince çamaşir yıkancak.
yarin 1 mayıs şimdiden tüm emekçilerin bayrami kutlu olsun..
kore dizisi ilk göz agrim playfull kiss kaç kere izledim o diziden binkat güzel kiss me thailand:)kore dizisi , anime diziler ve her gün mutlaka okumak rutin işlerimden :)
tayland , tayvan dizilerini konuşmalarını sevmediğim için izlemiyorum çok nadir izlediğim vardır kore dizi sektörü daha güzel işliyor konuları senelerin dizi bağımlısıyım bir sürü kelimeyi anlar oldum alt yazılı izlerken :))
Maşallah sana canım benim ikiz nasıl gün geçiyor anlamiyorum üçüz daha zor oluyordur eminim...benimkiler 26 aylıklar biri çocuk odasını dağıtırken biri yatak odasina giriyor böylelikle daha çabuk dağıtıyorlarAbla benim boyle bibtopigik var zaten orda var boyle bilgiler
Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime
:KK16:Evet hanimlar, bir-birimize yardimci olmak amaciyla hem de ev islerinde motive olmak icin bu topigi acmak istedim:KK16: siz de benim gibi bi turlu pc basindan ayrilip ev isi yapamiyosaniz :KK1:ve ya coluk cocuk ev isi derken 24 saat size yetmiyorsa buyrun buraya:KK42::KK42::KK42: ev...www.kadinlarkulubu.com
Yok benim daha yatak odasi bitti dun
Bende de 4 cocuk.1i kiz digerleri üçüz oglan
Gunaydin abla
kadinlara hiç tatil yok vallaallah yardımcın olsun gülüm hem çalış hem çocuk hem ev işi sonrada işçi bayramı diyip tatil yapıp kadınlara daha çok iş çıkarıyorlar
işçi bayramını proteto edesim varrrr
evimizi temizliyoruz bedenimizi dıştan duş alıp temizliyoruz peki yaa ruhumuzla kafamızı nasıl temizliycez kafamız için uyku şart ruhumuz için de sakin huzurlu dengede olmak lazım onun için de uyku gerekiyor bence :)Haklısın valla yogunken tahammülsüz oluyorum