Bahar temizligini nasil yapiyorsunuz?

Bahar temizligi yapiyor musunuz?

• Evet bayilirim temizlige

OY: 193 29,0%
  • Ne gerek var benim evim temiz ki:)

OY: 63 9,5%
  • Mecbur kalmasam yapmam

OY: 102 15,3%
  • Cok isterim ama zamanim yok

OY: 55 8,3%
  • Hic ugrasamam yardimci aliyorum

OY: 55 8,3%
  • Elimden geldigince yapmaya calisiyorum

OY: 266 40,0%

• Ankete Katılan
    665
çok erken kalkmışsın canımcımm
yapmasan da olmuyor ki 3 çocuk varmış hem zaten senin işin hiç bitmez gülüm

bu gün ki iş planım
salon ve mutfağın cam çerçeveyi silmek kurneşlerini ciflemek sil süpür yapmak 2 banyoyu da elden geçirmek , çamaşır katlayıp yerleştirmek , arada çay ağacı kil maskesi yapıp bakım kremi sürmek , eve bir süpürge tutmak ( büyük ihtimal, sadece salonu tam temizlerim süpür sil toz al )

Günaydın canım...Erken kalkmadım ki çünkü hiç yatmadım benim ikizler gece boyu debelendiler bi ona bi ona kosunca uyuyamadım hastada değiller ki bişey dokundu bence... Işim zaten gün boyu hiiiçç bitmiyor ama yinede şikayetim yok bu halime de çok şükür en azindan yapabiliyorum...

Maşallah sana canım yaa temizlikten sonra halin kalıyor ve bakım yapıyorsun

bu gün yemek hariç hiç bir şey yapma ikizler uyudu mu sen de uyu bence

Maşallah sana canım yaa temizlikten sonra halin kalıyor ve bakım yapıyorsun
camlar koca kanat kapı fransız balkon silmesi kolay oluyor tüller yıkanırken de arada maskemi yaparım zaten öğleden önce gürültü çıkaran işleri yapmıyorum konu komşu rahatsız olmasın kul hakkı , öğleden sonrada süpür sil yaparım biter böyle yazınca çokmuş gibi görünüyor ama değil saat gibi biter ben oturur 2 bölüm kore dizisi izlerim :)
akşam yemeğinin ön hazırlığını gece yaptım zaten yeneceği zaman pişiricem gündüz yemekle uğraşmıycam

Keşke yaa canım uykusuzluktan olsem bile gündüz uyuyamam
hah bunu dedin bilinç altına emir verdin ne olursa olsun uyumak yok dedin bee gülüm bak sen bir kere niyet et fırsatı bulunca uyuyup dinlenicem de o zaman uyursun yarım saat bile olsa çok iyi dinç kalkarsın çocuklara sabrın , enerjin olur gülüm

hay allah razı olsun
gülüm böyle bilgileri toplayıp ilk sayfaya mı yazsan püf noktalar diye çok dua alırsın inan
Abla benim boyle bibtopigik var zaten orda var boyle bilgiler
Yok benim daha yatak odasi bitti dun
Bende de 4 cocuk.1i kiz digerleri üçüz oglan
Gunaydin abla

günaydin..
mutfagi her daim temiz tutuyorum yemekten sonra toparliyorum.süpürmezdim artık süpürüyorum.
bende de çamaşır katlancak var of.. başımda duran bebe var.
cama bakiorum hala temiz mi
mutfak perdeleri yıkıycam daha..
bugün işten gelince çamaşir yıkancak.
yarin 1 mayıs şimdiden tüm emekçilerin bayrami kutlu olsun..

kore dizisi mi allah
kiss me thailand izliyorum kaçinci izleyişim saymadim
çok güzel ya insanin içine giriyo

hemen açtım bir göz attım süpersinnnn :)
benim gibi bilmeyenler için bari o linki ilk sayfaya ekle gülüm :) (illa ekletecem ben deee)

kore dizisi mi allah
kiss me thailand izliyorum kaçinci izleyişim saymadim
çok güzel ya insanin içine giriyo
kore dizisi , anime diziler ve her gün mutlaka okumak rutin işlerimden :)
tayland , tayvan dizilerini konuşmalarını sevmediğim için izlemiyorum çok nadir izlediğim vardır kore dizi sektörü daha güzel işliyor konuları senelerin dizi bağımlısıyım bir sürü kelimeyi anlar oldum alt yazılı izlerken :))

allah yardımcın olsun gülüm hem çalış hem çocuk hem ev işi sonrada işçi bayramı diyip tatil yapıp kadınlara daha çok iş çıkarıyorlar
işçi bayramını proteto edesim varrrr

kore dizisi ilk göz agrim playfull kiss kaç kere izledim o diziden binkat güzel kiss me thailand:)
bi izle derim youtubeden bakiyorum onu:)altyazılı izlerim her zaman.:)
ben kore dizileri çok izliyordum çocuk doğduktan sonra pek izlememeye başladim.:)
türk dizilerden kore dizilerden uyarlama olduğundan izlemiyordum ki taa Hercai çikana dek
on nurmara dizi.
kore dizilerde bi aile dizisi vardi unutulmaz diziydi.:) çok güzeldi. tofu dükkani işleyen baba ve 3 hayırsız evlat konusuydu.. baba candir o diziden uyarlamiştir:)

Maşallah sana canım benim ikiz nasıl gün geçiyor anlamiyorum üçüz daha zor oluyordur eminim...benimkiler 26 aylıklar biri çocuk odasını dağıtırken biri yatak odasina giriyor böylelikle daha çabuk dağıtıyorlarbenimkiler tam ekip.

Haklısın valla yogunken tahammülsüz oluyorum
evimizi temizliyoruz bedenimizi dıştan duş alıp temizliyoruz peki yaa ruhumuzla kafamızı nasıl temizliycez kafamız için uyku şart ruhumuz için de sakin huzurlu dengede olmak lazım onun için de uyku gerekiyor bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…