- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.990
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
yalniz degilsinÇam silmekten nefret eden tek ben miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalniz degilsinÇam silmekten nefret eden tek ben miyim
Annem mesaj atmis simdi sakin pencerelere tirmanma diyeyalniz degilsin
Her sene dolap ustleri hatta cekip arkalarina kadar deli gibi temizlerken bu sene ikiz hamile oldugum icin ve herkesten uzakta bir sehirde oldugumdan dolayi amaaannnn koyver gitsin modundayim yapamicam yapmicammmSu siralar kadinlarin gundemindeki konularin basinda bahar temizligi geliyorPeki siz bahar temizliginde neler yapiyorsunuz?Ve ya her hangi bir ipuclariniz var mi bu konuyla ilgili?
Size bi kac sorum olacak:
*Temizlige nerden baslayip nerde bitiriyorsunuz?
*Oda oda mi temizlik yapiyorsunuz?
*Bahar temizligi ortalama kac gununuzu aliyor?
*Perdeleri yikamak icin ipuclariniz var mi?
*Camlari,aynalari neyle siliyorsunuz?
*Peki cocuklu anneler, sizin bahar
temizliginiz nasil oluyor?
Buyrun bir-birimize yardimci olalim.Konuya anket de ekledim
2 yerin tül perde yıkasam bu gün çok iyi olur yıkama neyse de merdivene çıkıp onları geri takma kurneşleri ciflemeye kol dayanmıyor bir de yükseklik korkusu olunca merdiven tepesin de kendimi çok kasıyorum o da yoruyor gülümBen de camlari silip perdeleri yikicam
bana denk gelmedi yağmur yağacak diye cam silmeye kalkmazdim 40 yılda bi sildim maalesef.kızlar gök patlıyor gibi gürlüyor şimşek çakıyor rüzgar da çıktı az sonra yağmaya başlar yarın cam silecemmmmmm
anne sözü dinleeeeeAnnem mesaj atmis simdi sakin pencerelere tirmanma diye
hava durumun da bulutlu gösteriyor bu gün yağış görünmüyorbana denk gelmedi yağmur yağacak diye cam silmeye kalkmazdim 40 yılda bi sildim maalesef.
ben cam bezle yapmıyorum eski atletle sildim. onla daha temiz oluyor:)hava durumun da bulutlu gösteriyor bu gün yağış görünmüyor
silmesi kolay bu camları gülüm tırmanmak gerekmiyor o yüzden üşenmiyorum bir de bir markanın cam bezini aldım yıka sık sil mis gibi oluyor daha önce de silver marka almıştım cam temizlik bezlerini iz bırakıyordu bende tederjanlı suyla silip durula kurula yapıyordum şimdi çok kirlenmesine izin vermezsem o bezle bir kerede silip çıkıyorum toz almak gibi kolay
AŞIRI KİMYASAL!!!!!mavi su nerden alıyorsunuz çok mu kimyasal
Açıkçası ben düzenli bir şekilde yardım alıyorum temizlik için.Durumu elveren herkese de tavsiye ederim.Zaten çok çalışıyorum, kısıtlı boş vaktimi de temizliğe ayırsam mutsuz olurum.Düzenli temizlendiği için iş birikmiyor, bana dip-kıyı/ayrıntı işler kalıyor onları da gördükçe yapıyorum biriktirmiyorum.çok isterim ama zamanim yok.:)
bahar geldi
camlari silinecek...perdeler yıkancak..
bi odasini temizlencek.
yorganlari havalandircak..
off çalışmasam kesin bunlari yapardim çalışan kadinlar bunlari nasıl vakit buluyor merak ettim.
bu arada yeni topiğin için hayırlı olsun.
Çok geçmiş olsun mevsim değişikliği yakalıyor çocukları hemenBenim oglanlar da oksuruyo sabah krese gondermicemne zaman temizlik yapmaya kalksam hastalaniyolar
Su siralar kadinlarin gundemindeki konularin basinda bahar temizligi geliyorPeki siz bahar temizliginde neler yapiyorsunuz?Ve ya her hangi bir ipuclariniz var mi bu konuyla ilgili?
Size bi kac sorum olacak:
*Temizlige nerden baslayip nerde bitiriyorsunuz?
*Oda oda mi temizlik yapiyorsunuz?
*Bahar temizligi ortalama kac gununuzu aliyor?
*Perdeleri yikamak icin ipuclariniz var mi?
*Camlari,aynalari neyle siliyorsunuz?
*Peki cocuklu anneler, sizin bahar
temizliginiz nasil oluyor?
Buyrun bir-birimize yardimci olalim.Konuya anket de ekledim
oda seni soruyordu hepaa kımlerı goruyorum :) NAVLEE nerelerde neler yapıyosunuz