Bahar temizligini nasil yapiyorsunuz?

Bahar temizligi yapiyor musunuz?

• Evet bayilirim temizlige

OY: 193 29,0%
  • Ne gerek var benim evim temiz ki:)

OY: 63 9,5%
  • Mecbur kalmasam yapmam

OY: 102 15,3%
  • Cok isterim ama zamanim yok

OY: 55 8,3%
  • Hic ugrasamam yardimci aliyorum

OY: 55 8,3%
  • Elimden geldigince yapmaya calisiyorum

OY: 266 40,0%

• Ankete Katılan
    665
Acaba kapılarıda şampuanli suyla silsek bişey olurmu? Bide çelik kapıda el izleri kalıyor çelik kapıda silinirmi sampuanli suyla :) herkeze kolay gelsin
şampuan yerine suya minnacık bulaşık deterjanı ve sirke koyup silsen kapı da iz kalıyorsa cam beziyle sil gülüm iz bırakmıyor o zaman benim mutfak dolapları normal bezle silince iz kalıyor cam bezi kullanıyorum dolaba vestiyere ve dış kapıya

Başlayım başlayım diyordum ama miskinlikten anca günlük işlerimi yapıyordum , dün bu konudan mesaj gelince şevke geldim
Akşam üstü mutfak dolaplarının içini , buzdolabını temizledim 😊

Önce dolap içlerini yapıp,
Sonra halıları yıkamaya göndercem
Sonra
Cam
Perde
Duvar
Kapı
Allah ne verdiyse silip yıkayacağım inşallah ❤
İş kolay da kaygısı zor ya
ohh maşallah en zoru gitmiş mutfak dolapları :) gerisini de çok kendini hırpalamadan yaparsın kolay gelsin gülüm

şampuan yerine suya minnacık bulaşık deterjanı ve sirke koyup silsen kapı da iz kalıyorsa cam beziyle sil gülüm iz bırakmıyor o zaman benim mutfak dolapları normal bezle silince iz kalıyor cam bezi kullanıyorum dolaba vestiyere ve dış kapıya
Çok teşekkür ederim deniycem kesin :)

Kizin dolabini da bosaltip silip katlayip yerlestirdim
Dolaplar bitti verilecekler de ayrildi baya bi sey ayirdim hafifledik valla:KK53:
IMG_20190427_115403.jpg
Mama sandalyelerinden de vericem bi arkadas istemisti oyle deyince benimki kizgin kizgin bakti dun :KK45:hic bakma dedim hepsini vericem :KK45:hatta senin takim elbisen var ya deyince adam cildirdi beninkilere dokunma diye:KK70:
Evde be kadar az esya o kadar temiz duzenli ev

günaydın kızlar bu gün
kahvaltı yapılacak evi toplayım bulaşıkları makinaya dizip yatak toplanacak ve hazırlanıp nişana gidilecek
görümcemin kız nisanlaniyor
Darisi senin oglanin basina insallah abla:KK53:
Başlayım başlayım diyordum ama miskinlikten anca günlük işlerimi yapıyordum , dün bu konudan mesaj gelince şevke geldim
Akşam üstü mutfak dolaplarının içini , buzdolabını temizledim 😊

Önce dolap içlerini yapıp,
Sonra halıları yıkamaya göndercem
Sonra
Cam
Perde
Duvar
Kapı
Allah ne verdiyse silip yıkayacağım inşallah ❤
İş kolay da kaygısı zor ya
Ne guzel iste konu maksadina ulasmis:KK36:
benim bu gün ki planım tembel uyuşuk vaziyette leptap başın da pineklemek ev temiz geçen hafta buzdolabı derin dondurucuyu bile çektim yanlarını v.s. sildim dün de burada ki arkadaşın listesin de görüp gece buzdolabı içini yine boşalttım sildim düzenledim banyolar da dün temizlendi yapacak sadece çamaşır katlama ütü var ütüyü de gece yarısı leptaptan film açıp önüme koyup izlerken yapıyorum :-)
Benim de boyle bos gunum olur mu acaba:KK53:

ohh maşallah en zoru gitmiş mutfak dolapları :) gerisini de çok kendini hırpalamadan yaparsın kolay gelsin gülüm
Çok sağol canım 🤗
Şimdi salonumun duvarlarını sildim .

Halıları gönderip siliyim diyordum ama hepsi bir olunca zor olcak gibi hissettim .
Bugün 2 odayı daha silecem inşallah bittikçe rahatlıyorum 😇

Kizin dolabini da bosaltip silip katlayip yerlestirdim
Dolaplar bitti verilecekler de ayrildi baya bi sey ayirdim hafifledik valla:KK53:
Eki Görüntüle 2263006
Mama sandalyelerinden de vericem bi arkadas istemisti oyle deyince benimki kizgin kizgin bakti dun :KK45:hic bakma dedim hepsini vericem :KK45:hatta senin takim elbisen var ya deyince adam cildirdi beninkilere dokunma diye:KK70:
Evde be kadar az esya o kadar temiz duzenli ev
konmari yöntemin de son 6 aydır kullanmadığınız neyiniz varsa demek ki ihtiyacın yok kullanmayacaksınız öyleyse ya atın ya da ihtiyacı olan birilerine verin diyor .
ben son 6 ay değil de 1 yıldır kullanmıyorsam artık evden çıkarmaya çalışıyorum eşimden gizliiiiii:))
önce hep yığardım oğlumun kıyafetleri olmayanları memlekete gidince veririm birilerine diye onlarda bir köşede yığıntı kalırdı bu sene belediye eski kıyafet ayakkabı kumbaraları koydu çoğu yere çook şükür, atmaya kıyamayıp verecek birini aramaya gerek kalmadı oraya götürüp bırakıyorum
senin eşin mama sandalyesine niye öyle tepki verdi başka çocuk mu istiyor acaba:)

Çok sağol canım 🤗
Şimdi salonumun duvarlarını sildim .

Halıları gönderip siliyim diyordum ama hepsi bir olunca zor olcak gibi hissettim .
Bugün 2 odayı daha silecem inşallah bittikçe rahatlıyorum 😇
koca salon duvarı kesmemiş arkadaşım seni maşallah , akşam yemeğin hazır mı kalan 2 odayı da sildikten sonra yemeğe halin kalacak mı çok yorma kendini ben zamanın da canımı çıkardım sonra güzel acısı çıktı da o yüzden diyorum canı heba etmeden yap

Bayramdan sonra taşınıcam dip köşe temizlik yapıp yapmama konusunda kararsızım birde hamilelik napsam bilemedim :işsiz:
yapmaaaaaaaa gebeymişsin zaten taşınacaksın, senin yerine gelen istediğin kadar temizlesen de öyle oturmayacak ki o da dip köşe temizleyip oturacak , ben ilk taşındığım evlerde kapıya bile dokunamıyorum tiksiniyorum el deterjan değmedik yer bırakmıyorum ev temiz görünse bile muhtemelen herkes öyledir

koca salon duvarı kesmemiş arkadaşım seni maşallah , akşam yemeğin hazır mı kalan 2 odayı da sildikten sonra yemeğe halin kalacak mı çok yorma kendini ben zamanın da canımı çıkardım sonra güzel acısı çıktı da o yüzden diyorum canı heba etmeden yap
Çok aşırı büyük değildi bir saatte bitti 😊
Şimdi oturdum dinleniyorum . Birazdan kalan 2 yeri yapacam. Akşam yemeğine de kahvaltı tarzı yapcam bugün 😉Böyle günlerde kurtarıcı oluyor

X