Bahar temizligini nasil yapiyorsunuz?

Bahar temizligi yapiyor musunuz?

• Evet bayilirim temizlige

OY: 193 29,0%
  • Ne gerek var benim evim temiz ki:)

OY: 63 9,5%
  • Mecbur kalmasam yapmam

OY: 102 15,3%
  • Cok isterim ama zamanim yok

OY: 55 8,3%
  • Hic ugrasamam yardimci aliyorum

OY: 55 8,3%
  • Elimden geldigince yapmaya calisiyorum

OY: 266 40,0%

• Ankete Katılan
    665
Iyy nasi rahat ediyolar ben halıda yerde bi ufak bise görsem rahatsız olurum milletteki rahatlığa bak 🙂 :temizlik:

Yaslari baya var suan ama hep boyleymis annesi esim oyle der hicbi hastaliklari yok takintisiz olmak iyi biseymis onu anladim

Onlar memlekette yasiyor gideriz ne yemek yapmis olur dolap tamtakir kuru bakir hic tasalanmaz gelen pisirir herkez yer

Yaslari baya var suan ama hep boyleymis annesi esim oyle der hicbi hastaliklari yok takintisiz olmak iyi biseymis onu anladim

Onlar memlekette yasiyor gideriz ne yemek yapmis olur dolap tamtakir kuru bakir hic tasalanmaz gelen pisirir herkez yer
Tövbe tövbe öyle hayat nasıl geçer yaw ne rahatlikmis maşallah 😃

Oruçlara başlamadan bitirmek gerek bu temizlik işini.yalniz bende de 2 ufaklık ve bırakacak kimse yok.oyle oturup çizgi film seyretmezler hayatta.hep oynarlar,birşeyler yerler gezerek free takılırlar.ahh bide yakami biraksalar 😂
Allah kolaylık versin 😁 zor oluyordur

Başlayım başlayım diyordum ama miskinlikten anca günlük işlerimi yapıyordum , dün bu konudan mesaj gelince şevke geldim
Akşam üstü mutfak dolaplarının içini , buzdolabını temizledim 😊

Önce dolap içlerini yapıp,
Sonra halıları yıkamaya göndercem
Sonra
Cam
Perde
Duvar
Kapı
Allah ne verdiyse silip yıkayacağım inşallah ❤️
İş kolay da kaygısı zor ya

Gunaydin
Kimler bahar temizligi yapiyor bu gun:KK45:
benim bu gün ki planım tembel uyuşuk vaziyette leptap başın da pineklemek ev temiz geçen hafta buzdolabı derin dondurucuyu bile çektim yanlarını v.s. sildim dün de burada ki arkadaşın listesin de görüp gece buzdolabı içini yine boşalttım sildim düzenledim banyolar da dün temizlendi yapacak sadece çamaşır katlama ütü var ütüyü de gece yarısı leptaptan film açıp önüme koyup izlerken yapıyorum :-)

X