Bahar Kokan Evimm :)

Çok tarz çok güzel bir ev:))) güle güle oturun:))))

aşkla sağlıkla oturun inşallah.evinize bayıldımm cok zevkli döşemişsiniz.bnada fikir oldu :)) ve yatak odası takımınızı nerden aldınız?

Amin inşallah. Beğenmenize sevindim kizlarr

Oturma odanıza koltuklara yastıklara koltuk şalınıza renklere bayıldımmmmmmm güzel günlerde oturun, çok hoş bir ev.

çok tatlı eviniz..güle güle huzurla mutlulukla oturun..

Çok cici bir ev olmuş. Mutlulukla oturun inş. Oturma odası ne kadar da tatlı öyle:)

ay harika sıcacık muhteşem daha ne desem ki musmutlu yaşayın

aşkla sağlıkla oturun inşallah.evinize bayıldımm cok zevkli döşemişsiniz.bnada fikir oldu :)) ve yatak odası takımınızı nerden aldınız?

Canım evine bayıldım.... Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin...

Maşallah çok hoş bir eviniz. Allah huzurlu, mutlu oturmak nasib etsin. :)

Çok teşekkürler kizlarr. Yatak odami istanbulda beykoz tarafinda bir mobilyacidan aldik ama suan ismini hic hatırlayamadım

Evinizin her köşesini çok beğendim. Rabbim huzur içinde oturmayı nasip etsin. Çalışma masanıza ayrıca bayıldım nereden ve ne kadara aldınız acaba? Oturma odamız (yaşam alanımız)

[/QUOTE]

mükemmel harika bayıldııım :))

Rabb im huzurnuzu daime tsin musmutlu olun inşaallah :))

iyi gunlerde oturun benı evıme benzıyor :)

amerikada bir evde dolaşıyorum gibi hissettim, :) country tarzını tamamen yansıtmışsınız evinizde.. ben osmanlı aşığı biri olarak, bugün eşya alacak olsam sanırım osmanlı tarzını yansıtırdım evimde... zevk meselesi tabiki..sizin evinizde çok güzel, mis gibi tertemiz..güle güle oturun.. bilhassa fincandaki çayınıza ve kitabınıza baka baka bir hoş oldum :)
mutfağınızı merak ettim :) görmek isteriz..

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş bayıldım.. Kuşlar hele, yatağın bir kenarına konmuş biri çok tatlı duruyor :)
Desenler renkler çok kararında uyumlu...
Güle güle oturun.

Yaa bayildim tam benim istedigim ev malesef uzakliktan dolayi evimdeki.esyalari esim secmek.zorunda kalmisti ins yeni.evimde boyle esyalar istiyorum mobilyalara bittim nerden aldiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…