Bahar Kokan Evimm :)

İnşallah bi bitse de geçsek otursak gerisi kolay..:oops::KK68:
Öyle bir geçiyo ki o zamanlar. Ne olduğunu anlamadan bi bakıyosun düğününün üstünden aylar geçmiş:KK33: Çok stresli ama aynı zamanda çok çok güzel telaşlar bunlar:21:

canım evin çok güzelmiş ancak çok belli olmuyor kapıdan girişlerde tüm odayı almamışsın parça parça olmuş bütünüyle hayal edemedim açıkcası ancak çok güzel hayırlı günlerde otur inşlh
Teşekkür ederim canım. Evet biraz öyle olmuş. Aslında aklımda buraya resim atmak yoktu kendi kendime çektiğim resimleri neden paylaşmıyorum ki deyip bir anda paylaştım. Herhalde o yüzden böyle oldu :oops:

Teşekkür ederim canım. Evet biraz öyle olmuş. Aslında aklımda buraya resim atmak yoktu kendi kendime çektiğim resimleri neden paylaşmıyorum ki deyip bir anda paylaştım. Herhalde o yüzden böyle oldu :oops:
anladım canım olsun yinede çok güzel evim maşşalah diyelim

Selam kızlar, sizlerle bahar kokan evimizin fotoğraflarını paylaşıyorum. Benim için her bir karesi mutluluk ve huzur kokan evimi inşaAllah sizler de beğenirsiniz. Sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeden sorabilirsiniz :)

Yatak odamız

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Holden bir kare :)
5.jpg

Salonumuz
6.jpg

7.JPG

8.JPG

9.jpg

10.jpg

Oturma odamız (yaşam alanımız)
11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg
evin çok güzelmişş güle güle otur mutlulukla:nazar::KK68:

Aslında evimizi biraz öğrenci evi gibi kullanıyoruz her zaman bu kadar düzenli olmuyo tabi ki:KK48: Mesela gece film izlemişsek bardakları tabakları öylece bırakıp uyudugumuz cok oluyo :KK48: Ama ik kişi olduğumuz için pek dağılmıyo ev. Çocuktan sonra böyle olcağını hiç zannetmiyorum:oops:
:KK70:evet canm tecrubeyle sabit:anneadayı:

bayıldımm yaa çok çok güzel allah huzurla oturmayı nasip etsin koltuklarınızı nerden aldınız acaba ?

Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasib etsinn :)

Oturma odanıza koltuklara yastıklara koltuk şalınıza renklere bayıldımmmmmmm güzel günlerde oturun, çok hoş bir ev.

Çok cici bir ev olmuş. Mutlulukla oturun inş. Oturma odası ne kadar da tatlı öyle:)

X