Çok çok teşekkür ederimm :)Bahar günlerinde bahar gibi gerçekten eviniz... Harika mobilyalar dekorasyon... Güle güle oturun...
Öyle bir geçiyo ki o zamanlar. Ne olduğunu anlamadan bi bakıyosun düğününün üstünden aylar geçmişİnşallah bi bitse de geçsek otursak gerisi kolay..
Teşekkür ederim canım. Evet biraz öyle olmuş. Aslında aklımda buraya resim atmak yoktu kendi kendime çektiğim resimleri neden paylaşmıyorum ki deyip bir anda paylaştım. Herhalde o yüzden böyle olducanım evin çok güzelmiş ancak çok belli olmuyor kapıdan girişlerde tüm odayı almamışsın parça parça olmuş bütünüyle hayal edemedim açıkcası ancak çok güzel hayırlı günlerde otur inşlh
Amin inşallah çok teşekkür ederimmherşeyiniz çok naif çok zarif huzurla oturun inşallah
anladım canım olsun yinede çok güzel evim maşşalah diyelimTeşekkür ederim canım. Evet biraz öyle olmuş. Aslında aklımda buraya resim atmak yoktu kendi kendime çektiğim resimleri neden paylaşmıyorum ki deyip bir anda paylaştım. Herhalde o yüzden böyle oldu
evin çok güzelmişş güle güle otur mutluluklaSelam kızlar, sizlerle bahar kokan evimizin fotoğraflarını paylaşıyorum. Benim için her bir karesi mutluluk ve huzur kokan evimi inşaAllah sizler de beğenirsiniz. Sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeden sorabilirsiniz :)
Yatak odamız
Holden bir kare :)
Salonumuz
Oturma odamız (yaşam alanımız)
senin evini dee görmek isterisssTarzlarımız aynı, evinizi çok beğendim inşallah bende kısmet olursa 10 gün sonra artık evim de yaşamaya başlayacağım.
Güle güle oturun
Aslında evimizi biraz öğrenci evi gibi kullanıyoruz her zaman bu kadar düzenli olmuyo tabi kiMesela gece film izlemişsek bardakları tabakları öylece bırakıp uyudugumuz cok oluyo Ama ik kişi olduğumuz için pek dağılmıyo ev. Çocuktan sonra böyle olcağını hiç zannetmiyorum
Çok teşekkürlerrçok şık ve tarz güle güle oturun çok beğendim :)
Amin inşallah çok teşekkürlerrevin çok güzelmişş güle güle otur mutlulukla
Demek ki zevklerimiz oldukça yakınnBu arada neyi farkettim ilk önce bende sizin çiçekli kumaşınızı beğenmiştim koltuklarım için
Amin inşallah :) koltuklarımızı İnegölde Zaman mobilyada yaptırdık.bayıldımm yaa çok çok güzel allah huzurla oturmayı nasip etsin koltuklarınızı nerden aldınız acaba ?
çok güzeller gerçekten güle güle kullanınAmin inşallah :) koltuklarımızı İnegölde Zaman mobilyada yaptırdık.