- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.658
Süperrr herşey
ALLAH sağlıkla huzurla yaşamayı nasip etsin...
gerçektende bahar kokan bir ev.tek kelimeyle muhteşem huzur dolu.
ne kadar şirin bi evmiş.çok güzel
hiiiiiiii ! evin çok tatlı ve çok güzel
mükemmel harika bayıldııım :))
Rabb im huzurnuzu daime tsin musmutlu olun inşaallah :))
iyi gunlerde oturun benı evıme benzıyor :)
bayıldım mis gibi bir ev
Çok güzel olmuş bayıldım.. Kuşlar hele, yatağın bir kenarına konmuş biri çok tatlı duruyor :)
Desenler renkler çok kararında uyumlu...
Güle güle oturun.
masallah cok sirin, mobilyalar cok hos
Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin
[/QUOTE]Evinizin her köşesini çok beğendim. Rabbim huzur içinde oturmayı nasip etsin. Çalışma masanıza ayrıca bayıldımnereden ve ne kadara aldınız acaba? Oturma odamız (yaşam alanımız)
Güzel yorumunuz için çok teşekkürler. İnsanın kendi zevki ile döşediği bir evde yaşam sürmesi ayrı bir mutluluk veriyor. İnşallah siz de hayalinizdeki evi kurabilirsinizamerikada bir evde dolaşıyorum gibi hissettim, :) country tarzını tamamen yansıtmışsınız evinizde.. ben osmanlı aşığı biri olarak, bugün eşya alacak olsam sanırım osmanlı tarzını yansıtırdım evimde... zevk meselesi tabiki..sizin evinizde çok güzel, mis gibi tertemiz..güle güle oturun.. bilhassa fincandaki çayınıza ve kitabınıza baka baka bir hoş oldum :)
mutfağınızı merak ettim :) görmek isteriz..
Çok teşekkürler..İnşallah yeni evinizi istediğiniz tarz döşeyebilirsiniz. koltuk takımlarını inegölde zaman mobilyadan,yemek masası takımını modokodan, yatak odasını beykozda bir mobilyacıdan almıştık.Yaa bayildim tam benim istedigim ev malesef uzakliktan dolayi evimdeki.esyalari esim secmek.zorunda kalmisti ins yeni.evimde boyle esyalar istiyorum mobilyalara bittim nerden aldiniz acaba
Selam kızlar, sizlerle bahar kokan evimizin fotoğraflarını paylaşıyorum. Benim için her bir karesi mutluluk ve huzur kokan evimi inşaAllah sizler de beğenirsiniz. Sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeden sorabilirsiniz :)
Yatak odamız
Holden bir kare :)
Salonumuz
Oturma odamız (yaşam alanımız)
Selam kızlar, sizlerle bahar kokan evimizin fotoğraflarını paylaşıyorum. Benim için her bir karesi mutluluk ve huzur kokan evimi inşaAllah sizler de beğenirsiniz. Sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeden sorabilirsiniz :)
Yatak odamız
Salonumuz
Yatak odamız
Salonumuz