mrb arkadaşlar eminim ki binlerce sorun yaşıyan vardır burda yazma amacım çevremde bana ne yardımcı olan nede destek olan var 1 senedir zaten aileme kabul ettirme sorunu yaşıyodum şöle anlatayım ilk duyduklarında istemediler bursa oldugu için yani tutucu kesim miş muhabbeti daha sonra zorla kabul ettirmiştim tanışma oldu bize geldiler işte gittiler ardından yine 3 ay bi kavga ettik ne bilim bizim statümüzde deillermiş oturuşlarına yiyişlerine aklınıza gelecek herşeye laf ettiler kapalı oluşlarına hernyse 3 ay bu tantananın sonunda biz onları görmeye gittik bu seferde oturdukları yeri begenmediler evlerindeki eşyaları begenmediler gene 2 ay falan geçti aradan kavgayla falan en son kavga dövüş kabul ettirdim işte bugunde istemeye geldiler bu arada onlar bursa biz aydında oturuoz nese bugun geldiler işte ilk erken geldiler die laf ettiler daha sonra herneyse yenildi içildi falan isteme faslına geçildi allahın emriyle istendi ve adet falan konuşlcaktı iste annem bizde şu bu falan saydı herşeye tamam dediler bide takı konusu konuşldu onlar 5 bilezik takılıo bizim adetlerde faln dediler bizimkiler 10 istedi işte bir saat bunu konuştular en son gene erkek tarafı ne sizin ne bizim dedigimz olsun ortası 7 olsun dediler bizimkiler kabul etmedi illa 10 olcakmış düşünün isterseniz cvbnızı sonra verirsiniz 10 bilezik yaparsanız olur bu iş dediler ben ise şuanda kafayı yemek üzereyim erkek arkadaşımın ailesi ise seker gibi insanlar herşeye evet dediler zaten bizimkiler 10 da diretince inatlaşma gibi ldu hep sizin dediginz oluyo ortası olsun 7 yapalım dediler yani bizimkiler kendinden taviz verip 9 deseler gene kabul etcekler yani düşünülm telefnda halledelim dediler kalktılar uzunca yola tekrar canları sıkkın döndüler bizimkilerin keyfi yerinde iş hala ciddiye baglanmadı die sizce bu bilezik falan mezusu kim haklı kim haksız benim kendi düşüncem iki kişi birbirini seviosa iki tarafta taviz verip orta yolu bulmmak deilmi sizcede biraz akıl verseniz napcam şimdi ben ailesi hepsi tek tek yanıma gelip napalım kzım bi orta yolunu söleseler diyipdurdular bana bi akıl bişi söleseniz arkadaşlar