- 23 Ocak 2024
- 568
- 112
- 32
- Konu Sahibi Byazzambak
Yok canım ya. Değil kaç aydır aynı çünkü.Psikolojik olabilir mi canım regl iken sadece olmasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ya. Değil kaç aydır aynı çünkü.Psikolojik olabilir mi canım regl iken sadece olmasi
Göründüm canım bakicaz bakalmOlabilir. Bazılarında ishal olarak bazılarında kabızlık veya ikisi bir arada olabilir. Ama tek başına kabızlık belirti değildir. Doktora görünmeniz gerekiyor geçmiş olsun :)
Canım koloniskopi den kaç gün önce diyete girdin neler yedin bu süreçte tavuk suyu yoğurt yazıyor diyet listesinde sen neler yaptın stres bastı beni ya salı günü benim pazar günü yumuşak diyet pazartesi sulu yaziyorKolay olur inşallah sonuçlar temiz çıkar,
Kolonoskopiyi kaç gün sonraya verdiler canımCanım koloniskopi den kaç gün önce diyete girdin neler yedin bu süreçte tavuk suyu yoğurt yazıyor diyet listesinde sen neler yaptın stres bastı beni ya salı günü benim pazar günü yumuşak diyet pazartesi sulu yaziyor
Özelde olacağım canım devlet hastanesi hemen vermiyorKolonoskopiyi kaç gün sonraya verdiler canım
Tam olarak olarak ne gibi şikayetleriniz var yazabilir misiniz. Bende kolonoskopiye gircem ÇünküÖzelde olacağım canım devlet hastanesi hemen vermiyor
Sağ kasığımda ağrı oluyor hareket ettiğim de yürüyüş yaptığım da özellikle mesane tarafım ağrıyor yani alt sağ pelvik bölgem de. Bazen de sağ bosluguma sancı giriyor veya ağrı oluyor. Onun haricinde kabızlık yaşıyorum hergun cikiyorum çok şükür ama yaparken ilk zorlanma oluyorTam olarak olarak ne gibi şikayetleriniz var yazabilir misiniz. Bende kolonoskopiye gircem Çünkü
Sağ kasığımda ağrı oluyor hareket ettiğim de yürüyüş yaptığım da özellikle mesane tarafım ağrıyor yani alt sağ pelvik bölgem de. Bazen de sağ bosluguma sancı giriyor veya ağrı oluyor. Onun haricinde kabızlık yaşıyorum hergun cikiyorum çok şükür ama yaparken ilk zorlanma oluyor
Benimde kolonoskopi olacak. Kolonoskopi olursanız yazar mısınız süreci çok korkuyorumSağ kasığımda ağrı oluyor hareket ettiğim de yürüyüş yaptığım da özellikle mesane tarafım ağrıyor yani alt sağ pelvik bölgem de. Bazen de sağ bosluguma sancı giriyor veya ağrı oluyor. Onun haricinde kabızlık yaşıyorum hergun cikiyorum çok şükür ama yaparken ilk zorlanma oluyor
Gün aldinizmi devletteki olacaksiniz şuan bende çok stresliyim bugün sabah kahvaltı yaptım az bir ekmek ve kaşarlı yumurta akşam ekmeksiz yemek yerim yarın hiç bir şey yemicem şuan bende de var korkuBenimde kolonoskopi olacak. Kolonoskopi olursanız yazar mısınız süreci çok korkuyorum
Daha almadık gün yeni gideceğiz. Doktor kolonoskopi yaptır dedi. Gastroenterolojiye gitcem. Cerraha gitmiştim ben hemoroid kanaması içinGün aldinizmi devletteki olacaksiniz şuan bende çok stresliyim bugün sabah kahvaltı yaptım az bir ekmek ve kaşarlı yumurta akşam ekmeksiz yemek yerim yarın hiç bir şey yemicem şuan bende de var korku
Geçmiş olsun size de ben genel cerahiye gittim o yapcakDaha almadık gün yeni gideceğiz. Doktor kolonoskopi yaptır dedi. Gastroenterolojiye gitcem. Cerraha gitmiştim ben hemoroid kanaması için
Ağrınız oluyormu sizin deDaha almadık gün yeni gideceğiz. Doktor kolonoskopi yaptır dedi. Gastroenterolojiye gitcem. Cerraha gitmiştim ben hemoroid kanaması için
Hayır olmuyor. Sadece adet dönemine yakın kabızlık makatta ağrı oluyor dışkılama zorluğu.Ağrınız oluyormu sizin de
1 gün önce hiçbir şey yeme dediler sadece su komposto berrak sıvılar. 1 gün önce diyetim vardı yanıCanım koloniskopi den kaç gün önce diyete girdin neler yedin bu süreçte tavuk suyu yoğurt yazıyor diyet listesinde sen neler yaptın stres bastı beni ya salı günü benim pazar günü yumuşak diyet pazartesi sulu yaziyor
Ben şimdi ıhlamur çayı un muhallebisi içtim yarında sadece tavuk suyu su bolca komposto birde ilaçlar yeterli olurmu canım ben salı günü çekilcem bugünde ekmek flan yemedim hiç zaten birde kaç dk sürdü canım kusura bakma hep yazıyorum bende1 gün önce hiçbir şey yeme dediler sadece su komposto berrak sıvılar. 1 gün önce diyetim vardı yanı
Senin tek kabızlık mi canım şikayetin.Ben şimdi ıhlamur çayı un muhallebisi içtim yarında sadece tavuk suyu su bolca komposto birde ilaçlar yeterli olurmu canım ben salı günü çekilcem bugünde ekmek flan yemedim hiç zaten birde kaç dk sürdü canım kusura bakma hep yazıyorum bende
Evet bir de ağrım var işte sağ kasiktaSenin tek kabızlık mi canım şikayetin.
İnşallah geçer canım ya . Kurtuluruz bende sıra aldım. Ayrıca kadın doguma da gidicem dua eder misin benim için de inşallah kötü birşey çıkmaz. Endometriozis diye biseyler okudum. Moralim bozuldu. İkinci çocuk istiyorum çünküEvet bir de ağrım var işte sağ kasikta
İnşallah geçer canım ya . Kurtuluruz bende sıra aldım. Ayrıca kadın doguma da gidicem dua eder misin benim için de inşallah kötü birşey çıkmaz. Endometriozis diye biseyler okudum. Moralim bozuldu. İkinci çocuk istiyorum çünkü