Merhaba. Sırf sizinle konuşabilmek için üye oldum,durumumuz birebir aynı. 2022 ekim ayında diş rahatsızlığım için antibiyotik kullandım. Akabinde kasım ayında aynı sizin gibi temizlik yaparken çok eğilip kalktığım bir günün sonunda sağ tarafımda böbreğime doğru vuran bir ağrı belirdi. Birkaç gün geçer diye bekledim ama sonrasında apandistten korkup doktora gittim. Kan tahlilim ve görüntüleme yöntemlerim temiz çıktı. İdrarımda kan vardı sadece,kum veya taş düşürmüşsündir diyip antibiyotik verdiler 2 kutu,onu da kullandım. Ama ağrım geçmedi. Hatta tam tersi sadece sağda olan ağrım önce sola,sonrasında da alt karın başta olmak üzere karnımın tamamına yayıldı. Bu süreçte kadın doğum,iç hastalıkları,üroloji,nefroloji,gastreontoloji,genel cerrahi doktorlarına gittim. Hepsinin yaptığı testler temiz çıktı,sadece kolonoskopi ve endoskopi olmadım çünkü gerek yok zaten birşey çıkmaz dediler. İlk 3-4 ay doktor doktor gezdikten sonra doktora gitmeyi de bıraktım. 8-9 aydır artık doktora da gitmiyorum. Bir sürü diyet yaptım,acaba yediğim birşey mi dokunuyor diye. Diyetler yüzünden 38 bedenden 34 bedene kadar düştüm. Farklı farklı probiyotikler kullandım. Ama hiçbir sonuç alamadım. Hala ciddi derecede ağrım var ve inanın bir anlam veremiyorum bu duruma. Psikolojik olmadığına da kesinlikle eminim. Tam 14 aydır ağrı çekiyorum ve toplasanız ağrısız geçen gün sayım 20 değildir. Sizinle aynı şeyleri yaşayınca yazmak istedim. Muhtemelen sebebimiz aynı,çözüm de aynı olmalı. Ben halen bulmaya çalışıyorum. Kendinizi yalnız hissetmemeniz için yazmak istedim.